به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 دی 91 [ 01:34]
    سطح
    5
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 4 پست

Array

بمانم یا نمانم (تردید در ازدواج به علت رابطه دختر در گذشته)

با سلام به همه ی دوستان عزیز
    من الان حدود یک سالی هستش که با دختر خانمی دوستم بعد از دوستیمون به رابطه های جنسی ایشون باخبر شدم که قبلا با فردی رابطه جنسی داشتند و الانم به روی خودش نیاوردم ولی دوستیشونو میدونستم و الانشم موقعیت برا رفتن به مرحله خواستگاری برایم پیش اومده و از این خانوم خوشم میاد و ایشون هم همینطور ولی میترسم که بعد عقدمون و ازدواجون مشکلات بیشتری برایمون پیش بیاد من ادم خیلی ریلکسی هستم و حتی این موضوع رو طی یه نامه به خودش دادم و ازم معذرت خواهی کرد من الان واقعاً از این خانوم خوشم میاد و مشکل اصلی من اینه که این خانوم با اونی که رابطه داشته یکی از فابریکترین دوستام بوده و هستش دوست بودند و الانم اون آقا از دوستی ما خبر داره و حتی به صورت مستقیم به ایشون گفتم که از رابطتون با خبرم و الانشم با طرف مقابل قصد ازدواج دارم ولی از اینده میترسم که به زندگی خودش پایبند نباشه
    اینم اضافه کنم که وقتی به دوستم گفتم قصدم ازدواجه با فلان خانومه گفتش اگه واقعاً قصدت این باشه من به هیچ عنوان دیگه باهاش کار نخواهم داشتو جوابشو هم نخواهم داد حتی به توهم اطلاع خواهم داد و اینوری هم شد و به دختره هم همین حرفو زدم که بعد اون قضیه به هیچ مشکلی بر نخوردم چون بهش گفتهخ بودم که اگر باز یه بار دیگه به هر دلیلی به طرف مقابلت اس بدی هرطور شده میفهمم چون با دوستمم همکار هستم تو یه ساختمان و زیر دست بندست یه اداره قدرتمند که به هر طریقی باشه از کارای خانومی که بهش علاقه دارم اطلاع پیدا میکنم من الانش که مجردم به رفتو امدهای خونه خیلی حساسم تا حدی که دوربین وصل کردمو رفت امدارو نگا میکنم بدون اطلاع افراد خونه و این کارو هم بعد ازدواجم انجام میدم که اگر بعد ازدواجمون متوجه چیزی بشم در اولین فرصت جدایی را به باهم بودن ترجیح میدم الانشم منتظرم تا خانوم یه کار که بهش تذکر دادم انجام بده تا کنارش بذارم نه اینکه دنبال بهونه باشم چون من همه چیزو نادیده گرفتم و بعد از تذکر دادن بازم انجام بده اونو دیگه پایبند به من و حتی به خودشم نیستش اصلیترین حرف من پایبند بودن در زندگیه

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 بهمن 91 [ 17:35]
    سطح
    16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    257

تشکرشده 257 در 77 پست

Array

RE: بمانم یا نمانم

من الانش که مجردم به رفتو امدهای خونهخیلی حساسم تا حدی که دوربین وصل کردمو رفت امدارو نگا میکنم بدون اطلاع افراد خونه و این کارو هم بعد ازدواجم انجام میدم که اگر بعد ازدواجمون متوجه چیزی بشم در اولین فرصت جدایی را به باهم بودن ترجیح میدم الانشم منتظرم تا خانوم یه کار که بهش تذکر دادم انجام بده تا کنارش بذارم نه اینکه دنبال بهونه باشم چون من همه چیزو نادیده گرفتم و بعد از تذکر دادن بازم انجام بده اونو دیگه پایبند به من و حتی به خودشم نیستش اصلیترین حرف من پایبند بودن در زندگیه
    شما دوربین میذارید که به چه چیزی برسید؟ چیزی به غیر از خیانت؟

خیانتو که قبلا کرده .

پیشنهاد میکنم منصرف بشید .

و پلیس بازی رو بذارید کنار . با این طرز فکر هم خودتون رو عذاب میدید هم همسر آیندتون رو .

3. 4 کاربر از پست مفید gold تشکرکرده اند .

gold (جمعه 26 آبان 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 4 پست

Array

من بدنبال رو کم کنی یا دست رو کردن طرف نیستم چون اگه دست رو کردن باشه خیلی چیزا هستش که میدونم ولی رو نمیکنم
    شما خیلی راحت میگید که انتخاب و علاقتو زیر پا بذار حرف منم همین علاقه و دوست داشتن طرف مقابلمه
    شما تا حالا طعم دوس داشتنو نچشیدید بازم ممنون میشم راهنماییم کنید نه اینکه بدون دلیل بگید خداحافظی کن

5. کاربر روبرو از پست مفید hamedd_1992 تشکرکرده است .

hamedd_1992 (شنبه 27 آبان 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 بهمن 91 [ 17:35]
    سطح
    16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    257

تشکرشده 257 در 77 پست

Array

در اشتباهی .
    من مدتی پیش به دختری علاقه مد شدم .
    ولی احساساتمو کنترل کردم و با دقت بررسی کردم . دیدم از همه نظر اونیه که میخوام .

ولی به خاطر نداشتن شرایط ازدواج فعلا بهش فکر نمیکنم .

یه جمله ای تو تالار خوندم که خیلی جالب بود . یه همچین چیزی بود
    قبل از ازدواج چشماتو باز کن و بعد از اون با خیال راحت ببند .

شما برعکسشو عمل میکنی .چشماتو به روی حقایق بستی و بعد از ازدواج میخوای ...

من نمیگم قصدت رو کم کنی و... هست ولی کارت اشتباهه .شکاک بودن اصلا خوب نیست .

7. 13 کاربر از پست مفید gold تشکرکرده اند .

gold (جمعه 26 آبان 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 4 پست

Array

واقعاً از حرفت که ذکر کردی خوشم اومد که قبل ازدواج به دنبال حقایق باشم و بعد ازدواج از همشون چشم پوشی و بدنبال مشکلات طرف مقابلم نگردم دمت گرم
    گلد عزیز یعنی چی واضح بگو فک کن من یه ادم خنگ صریحاً بگو که در انتخابم اشتباه کردم یا نه؟
    ادامه بدم یا تموم کنم همه ی مسایلی که گفتم بکنار وقتی من این قضایارو میدونم فردا بعد ازدواج مشکلی برام پیش نمیاد با در نظر گرفتن تفاوتهای دو دنیای مختلف دوستی و خانواده؟؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 آذر 95 [ 17:27]
    سطح
    44
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 87
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    906

تشکرشده 891 در 308 پست

Array

حامد جان پیشنهاد می کنم منصرف شی. اگر تو یک آدم با طرز فکر غربی بودی این حرفو نمی زدم. ولی مرد ایرانی سخت میتونه پذیرای این مسئله باشه به خصوص وقتی دنبالش هم باشی.

10. 6 کاربر از پست مفید mehran21 تشکرکرده اند .

mehran21 (جمعه 26 آبان 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

الآن هرجایی که دوربین کار گذاشته باشن،1.دوربین در معرض دیده2.اطلاع رسانی می شه.این مکان مجهز به دوربین

مدار بسته می باشد.فکر می کنم اگر کسی بدون اطلاع رسانی دوربین کار بذاره جرم محسوب می شه یا حداقل برای

تو که داخل خونه به شرطی که فضای خارجو تحت پوشش نداشته باشه یه عمل غیر اخلاقی محسوب می شه.

بهتره بجای مچ گرفتن شکاکیتت رو درمان کنی.

حقایق بهت کمک می کنه تا تصمیم درست تری بگیری نه اینکه بهونه ای برای شکاکی و پاییدن یک انسان باشه.

12. 7 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (جمعه 26 آبان 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 آبان 99 [ 01:26]
    سطح
    69
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 342
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,477

تشکرشده 1,571 در 419 پست

Array

عنوان تاپیک کاملا نامفهوم هست!

14. 3 کاربر از پست مفید mehrdad_m تشکرکرده اند .

mehrdad_m (جمعه 26 آبان 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 دی 91 [ 14:53]
    سطح
    25
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,833

تشکرشده 1,864 در 493 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedd_1992

قبلا با فردی رابطه جنسی داشتند و الانم به روی خودش نیاوردم ولی دوستیشونو میدونستم و الانشم موقعیت برا رفتن به مرحله خواستگاری برایم پیش اومده و از این خانوم خوشم میاد
    معیارهاتون چیه؟ فقط خوشتون می آد؟

و ایشون هم همینطور ولی میترسم که بعد عقدمون و ازدواجون مشکلات بیشتری برایمون پیش بیاد من ادم خیلی ریلکسی هستم
    ریلکس یعنی چی؟ یعنی نصب دوربین مخفی تو خونه؟

و حتی این موضوع رو طی یه نامه به خودش دادم و ازم معذرت خواهی کرد
    بالاخره به روش آوردی یا نیاوردی؟ من متوجه نشدم

من الان واقعاً از این خانوم خوشم میاد و مشکل اصلی من اینه که این خانوم با اونی که رابطه داشته یکی از فابریکترین دوستام بوده و هستش
    معمولا افرادی که به سلامت اخلاقی و روانی خودشون اهمیت می دن همچین چیزی را قبول نمی کنند. حتی در فرهنگهای دیگه هم افراد راحت با دوست دختر یا همسر سابق دوستشون رابطه برقرار نمی کنند.

دوست بودند و الانم اون آقا از دوستی ما خبر داره و حتی به صورت مستقیم به ایشون گفتم که از رابطتون با خبرم و الانشم با طرف مقابل قصد ازدواج دارم ولی از اینده میترسم که به زندگی خودش پایبند نباشه
    وقتی دوست فابریک شما به عنوان مهمان بیاد خونتون، فکر می کنی برات راحت هست که همسرت هم توی جمع بشینه و با ایشون به عنوان مهمان صحبت کنه و ...

اینم اضافه کنم که وقتی به دوستم گفتم قصدم ازدواجه با فلان خانومه گفتش اگه واقعاً قصدت این باشه من به هیچ عنوان دیگه باهاش کار نخواهم داشت و جوابشو هم نخواهم داد حتی به توهم اطلاع خواهم داد و اینوری هم شد و به دختره هم همین حرفو زدم که بعد اون قضیه به هیچ مشکلی بر نخوردم چون بهش گفتهخ بودم که اگر باز یه بار دیگه به هر دلیلی به طرف مقابلت اس بدی هرطور شده میفهمم
    مگر این که مشکل عقلی داشته باشه که با این التیماتوم شما به دوستتون زنگ بزنه یا ... این دلیل بر خوبیش نیست. این قد عقلش کار می کنه که خواستگارش را نپرونه!!

چون با دوستمم همکار هستم تو یه ساختمان و زیر دست بندست یه اداره قدرتمند که به هر طریقی باشه از کارای خانومی که بهش علاقه دارم اطلاع پیدا میکنم من الانش که مجردم به رفتو امدهای خونه خیلی حساسم تا حدی که دوربین وصل کردمو رفت امدارو نگا میکنم بدون اطلاع افراد خونه
    شما با این همه حساسیت بی مورد، چطور ممکنه بتونی گذشته این خانم را نادیده بگیری. مطمئنا تب و تاب این جوگیری که بخوابه، خودخوریهات شروع می شه. دوربین مخفی برای کی گذاشتی؟ کار بسیار زشت و غیراخلاقی می کنی. ضمن این که بهتر هست به یک روانشناس هم مراجعه کنید تا بدبینی و مشکلات این چنینی اگر دارید درمان بشید. شاید مادر شما یه روز تو خونه تنها باشه و بدون حوله از حمام بیاد بیرون. شاید خواهرتون موقع لباس عوض کردن یادش بیفته زیر غذا را خاموش نکرده و باعجله بدون لباس بره تو آشپزخونه. شما باید از همه چیز فیلم بگیرید؟ می دونی حریم شخصی یعنی چی؟ می دونی اعتماد یعنی چی؟ می دونی اگر افراد خانواده بفهمند چقدر براشون سخت و گران تمام می شه؟

و این کارو هم بعد ازدواجم انجام میدم که اگر بعد ازدواجمون متوجه چیزی بشم در اولین فرصت جدایی را به باهم بودن ترجیح میدم الانشم منتظرم تا خانوم یه کار که بهش تذکر دادم انجام بده تا کنارش بذارم نه اینکه دنبال بهونه باشم چون من همه چیزو نادیده گرفتم و بعد از تذکر دادن بازم انجام بده اونو دیگه پایبند به من و حتی به خودشم نیستش اصلیترین حرف من پایبند بودن در زندگیه
    تاپیک های زیر تا حدودی به موضوع شما مربوط است.

فهمیدن رابطه جنسی نامزد قبل ازدواج با کس دیگری

روابط همسرم قبل ازدواج

من مداوم به رابطه گذشته همسرم با دوست پسرش فکر می کنم

پست ارزشمند مدیر همدردی در این تاپیک تاریخچهٔ جنسی‌ همسر آیندتون چقدر براتون مهمه

ایا این شخص مناسب ازدواج هست؟ (درخواست دختر برای رابطه جنسی)

در نظر گرفتن دختری که قبلا رابطه داشته جهت ازدواج

ارتباط جنسي قبليش مرا مردد كرده است؟؟؟!!!

و باز پست مفصل و جامع حناب مدیر، که گویا قبلا به مراجعان تالار نظر لطف بیشتری داشتند، در این تاپیک
    تردید و دو دلی در ازدواج با دختر ...

16. 6 کاربر از پست مفید پیدا تشکرکرده اند .

پیدا (چهارشنبه 22 آذر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 4 پست

Array

دوستان چرا گیر دادید به دوربین
    من گفتم رفت امدارو کنترل میکنم نه اینکه تو همه ی اتاقا دوربین نصب کردم 2تا حیاط داریم که که رفتو امدارو ضبط و کنترل میکنه
    من در چه فکریم و شما در چه فکری؟؟

با توجه به گفته های شما عزیزان تصمیمو گرفتم که بیارم جلوی همین انجمن تا خودشم تصمیم بگیره
    چون خودمم نه بخاطر اینکه بترسم این خانوم بعد ازدواجمون بازم به رابطه جنسیش با دیگرون ادامه ای داشته باشه کنارش بذارم
    من بفکر اینم که چون زندگی بالا پایین داره مشکلی پیش بیادش که باعث بشه این مسئله از قبل که من متوجه اش بودم و خودشم الان میدونه باعث بشه مشکلات بیشتری برای من و خودش پیش بیادش بخاطر همین تصمیم گرفتم از شما دوستان که گیر دادید به دوربین کمک بخوام که خوشبختانه مسئله اصلی رو ول کردیدو دوربینو چسبیدید ولی بعضی از دوستان کمک خوبی کردند به من
    ممنون و موفق و پاینده باشید

قبلا با فردی رابطه جنسی داشتند و الانم به روی خودش نیاوردم ولی دوستیشونو میدونستم و الانشم موقعیت برا رفتن به مرحله خواستگاری برایم پیش اومده و از این خانوم خوشم میاد
    معیارهاتون چیه؟ فقط خوشتون می آد؟
    خانواده،موقعیت زندگی و خودشون
    و ایشون هم همینطور ولی میترسم که بعد عقدمون و ازدواجون مشکلات بیشتری برایمون پیش بیاد من ادم خیلی ریلکسی هستم
    ریلکس یعنی چی؟ یعنی نصب دوربین مخفی تو خونه؟
    بخیال همهی چیز هستم
    گیر به داشتن و یا انجام دادن کاری نیستم
    نصب دوربین فقط در محوطه حیاطه بخاطر رفت امدهای موجود

و حتی این موضوع رو طی یه نامه به خودش دادم و ازم معذرت خواهی کرد
    بالاخره به روش آوردی یا نیاوردی؟ من متوجه نشدم
    الان که بیاد پیش من با روی باز ازش مهمون نوازی میکنم طوری که اصلاً چیزی بینمون نبوده و نیست
    ولی یک بار بهش نامه دادم و همه چیزو براش گفتم که از رابطه های پیشین تو خبر دارم که اگه به من پاینبد باشی و یا هم بتونی با اینکه من از این موضوع باخبرم با من بمونی 3روز فرصت داری که به من بگش اگر باشی باید پایبندم باشی اگرم نه به من هیچ ربطی دیگه نداره که معذرت خواهی کردو گفتش پایبندت خواهم بود

من الان واقعاً از این خانوم خوشم میاد و مشکل اصلی من اینه که این خانوم با اونی که رابطه داشته یکی از فابریکترین دوستام بوده و هستش
    معمولا افرادی که به سلامت اخلاقی و روانی خودشون اهمیت می دن همچین چیزی را قبول نمی کنند. حتی در فرهنگهای دیگه هم افراد راحت با دوست دختر یا همسر سابق دوستشون رابطه برقرار نمی کنند.
    مشکلی که هستش همین فکر که همیشه بخاطر این موضوع اکثراً مشغوله که چرا؟؟

دوست بودند و الانم اون آقا از دوستی ما خبر داره و حتی به صورت مستقیم به ایشون گفتم که از رابطتون با خبرم و الانشم با طرف مقابل قصد ازدواج دارم ولی از اینده میترسم که به زندگی خودش پایبند نباشه
    وقتی دوست فابریک شما به عنوان مهمان بیاد خونتون، فکر می کنی برات راحت هست که همسرت هم توی جمع بشینه و با ایشون به عنوان مهمان صحبت کنه و ...
    یکی از مشکلات اصلی منم همینه نه میتونم دوستمو که باهاش کلاً قطع رابطه کنم و نذارم بیادش پیش من خونه ؟؟

اینم اضافه کنم که وقتی به دوستم گفتم قصدم ازدواجه با فلان خانومه گفتش اگه واقعاً قصدت این باشه من به هیچ عنوان دیگه باهاش کار نخواهم داشت و جوابشو هم نخواهم داد حتی به توهم اطلاع خواهم داد و اینوری هم شد و به دختره هم همین حرفو زدم که بعد اون قضیه به هیچ مشکلی بر نخوردم چون بهش گفتهخ بودم که اگر باز یه بار دیگه به هر دلیلی به طرف مقابلت اس بدی هرطور شده میفهمم
    مگر این که مشکل عقلی داشته باشه که با این التیماتوم شما به دوستتون زنگ بزنه یا ... این دلیل بر خوبیش نیست. این قد عقلش کار می کنه که خواستگارش را نپرونه!!
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)