سلام. بستگی داره ظاهر بد به چی بگی؟؟؟
شاید از نظر شما بد باشه و دختری زیر سقف این اسمون باشه که شما مورد پسند ایشون باشید.
و از همه مهمتر شما توضیحی راجب ظاهرتون ندادی؟
قدتون کوتاهه"؟ چاقید؟ فکتون کجه؟ دندوناتون نامرتبه؟ تناسب چهره دارید؟ بی نهایت سیاهید؟ سر و تنتون بهم نمیاد؟ بینیتون مشکل داره؟ کم پشتی مو دارید؟ببخشید من انقد رکم اما باید یه توضیحی بدید تا خواننده بفهمه با کی طرف هست قراره در مورد چی صحبت کنه؟ البته با نهایت احترام
از تموم موارد بالا حالا یه سری هم که نگفتم فاکتور بگیریم. بگذریم به نظر من ادمها خیلی هم نمیتونن بد ظاهر باشن. مگه اینکه گاهی بنابر یه سری مشکلات ژنتیکی طاهر کمی متفاوت میشه که هر ادمی سرجای خودش دوس داشتنی هست شک نکنید.
من کلی دختر خوشگل دیدم که همسرایی به قول شما متوسط رو ب پایین داشتن. حتی گاهی تو خیابون وقتی با همیچن زوجهایی برخورد میکنم یه تعجب با یه لبخند میاد رو چهره ام.
و بیشتر موارد احسنت. احسن به کسی که اخلاق و شعور و معرفت طرف قابلش رو ترجیح میده.
شما میتونی با بیشتر کردن موقعیت اجتماعیت بهترینارو داشته باشی. مثلا شما شغل و موقعیت مناسب داشته باش قول میدم از همون 20 تا 19 تاش قبولت کنن.... همه چی ظاهر نیست. چرا باید قید ازدواج بزنی؟ این حق توعه... برعکس به تیپتون باید برسید. کافیه به هارمونی لباساتون توجه کنید. به روز بودنشون و شیک بودنشون.... من پسرایی دیدم که اگه وارد جزئیات بشم شاید خیلی معمولی بودن اما با تیپ قشنگ و لباسای خاصی که تنشون بود فوق العاده به چشم میومدن. لباس در نو ظاهر بی نهایت تاثیر گذار هست
از تموم اینها بگذریم علم پزشکی اونقد پیشرفت کرده که عملا کسی نیمتونه بد باقی بمونه.... درسته پول میخواد. اما گاهی هزینه چندان زیادی هم نمیخواد. میشه کلی تغییر کرد.
و به نظر من خالق کسی نیست که ادمهارو زشت بیافرینه....
درضمن اگه پی دخترای رنگی به قولی اهل مد بی نهایت و ... باشید ممکنه منفی زیاد بشنوید اما اگه پی یه دختر سالم خونواده دار که اخلاق براش مهمتر از ظاهره قطعا موفق خواهید بود...
باید قبول کنیم که هرکسی حق انتخاب داره اما دال بر این نیست که هرکسی ملاکش مساوی با دیگری باشه. مثل همین خانومی که برنامه ماه عسل امسال شرکت داشتن و با اقایی ازدواج کردن که به قول خود اون اقا "زشت " خطاب میشدن. اما چقد خانوم قشنگ و برازنده ای نصیبشون شد....
با همون یک و پونصد ماهانتونم میشد کلی کارا کرد. هرچند توضیحی ندادی دقیق متوجه شیم که مشکل اصلی کجای ظاهر شماست.
میتونید قبل رفتن به خواستگاری ( البته اگه از شنیدن کلمه نه واهمه دارید) خودتون با یکی اشنا بشید و بعد ازدواج کنید.... با کسی که انتخاب خودتون بوده....
در پناه حق![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)