به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 82

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 فروردین 97 [ 15:13]
    سطح
    38
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 135
    Overall activity: 81.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience Points3 months registeredTagger First Class
    تشکرها
    241

تشکرشده 277 در 110 پست

Array
    ممنونم از مستانه جان، آقای m.reza و آنه ماری عزیزم که برام نوشتین و صبای عزیز که به مطلب من لطف و توجه داشتین ...

واقعیتش نظراتی که برام نوشته شده رو چند بار با دقت مطالعه کردم و بیشتر از همه موافق عقیده مستانه جان هستم ... نه اینکه فکر کنید چون منو حق به جانب نشون میده نه !! بلکه صرفا بخاطر اینکه حقیقته ...

البته اینم بگم اون آقا دوست همسرم خودشون مجرد هستن و همسر ندارن و ما به منزل پدری ایشون رفته بودیم که خانواده پدری شون در سفر بودن ولی خب در هر حال بنده به هیچ وجه سبک زندگی این آقا و امثال این آقا رو نمی پسندم و قبول ندارم ...

مستانه جان دقیقا یه جایی آدم حس می کنه گذشت بیش از حدش داره تبدیل میشه به حماقت !!

آنه ماری عزیزو مهربونم من تاپیک شما رو دنبال می کردم و برات می نوشتم و خوب می دونم چه صبر و سعه صدر و بلند نظری توی زندگی شخصیت داری و بخاطر همینم هست که منو دعوت به صبر و اطاعت می کنی... ولی عزیزم من این کاری که میگی کردم ... دو روز تمام به میل همسرم توی خونه موندم و ایشون با دوستش رفت بیرون و حتی ناهار هم تهیه کردم وظرفها رو هم شستم بدون ذره ای اوقات تلخی ...
    خب به نظر خودت آیا روا نبود روز سوم هم همسرم بخاطر دل من یه بیرون رفتن رو اونقدر به دهنم زهر نکنه ؟؟ مگه رابطه دو طرفه نیست؟ تا کی میشه یک طرفه گذشت کرد و روی خوش نشون داد؟؟

آقای m.reza خیلی لطف کردین برام نوشتین چون خواندن مطلب از زاویه دید مردانه همیشه به کمک من اومده ... اینکه نوشتید من از اون نپرسیدم چرا اتفاقا ازش پرسیدم که کجا دوست داری بریم و پیشنهادت رو بگو و این سوال رو بخاطر این پرسیدم که از قبل از رفتن توافق دو نفره مون گردش و بیرون رفتن و ... بود و حتی همسرم خودش دوربین عکاسی همراهش آورده بود که اونجا عکاسی کنه ... فقط اینم بگم اون تیکه مطلبتون که نوشته بودید واکنش همسرم توی فرودگاه معرکه بوده برام جنبه طنز داشت و خنده م گرفت و کمی از حالت غم و اندوه بیرون اومدم ممنونم ازتون :)

راستش مساله اصلیم اصلا بیرون رفتن و نرفتن توی سفر نیست و چیزی که داره اذیتم می کنه این حجم بی اعتنایی و بدرفتاریه که با من داره و حس می کنم دقیقا عین یک موجود اضافه که به زور تحملش می کنه داره با من رفتار میشه ... انگار من نه باید خواسته ای داشته باشم و نه تمایلی و صرفا همراه و همگام همسرم باشم خب این خیلی سخته ... به نظرتون چند درصد از خانم ها حاضرن اینطوری زندگی کنن اونم توی این دوره زمونه ؟؟؟

والا من که دور و اطراف خودم هر زنی می بینم از خواهرهای خودم گرفته تا خواهرهای ایشون و فامیل و دوست و اشنا هیچکس همچین سبک زندگی نداره که همسرم از من انتظار داره داشته باشم ...

حالا با این اوصاف کجاها رو من اشتباه کردم ؟ آیا واقعا منطقی نمیگم ؟؟ الان باید چکار کنم ... کمکم کنید و باز هم برام بنویسید ...

ممنونتونم

2. 3 کاربر از پست مفید ملودی 94 تشکرکرده اند .

m.reza91 (دوشنبه 06 فروردین 97), mastanehh (دوشنبه 06 فروردین 97), tavalode arezoo (دوشنبه 06 فروردین 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)