به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 شهریور 94 [ 15:00]
    سطح
    1
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 14.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

6 حساست من روی شوهرم

با سلام
    هرچند در قبلا مشخصاتم رو در تایپک قبلی گفدم ولی بازم اونا رو ذکر میکنم
    کم و شوهرم تو دوران عقد هستیم من 21 سالمه و شوهرم متولد 64
    چیزی که باعث شده من واقعا کلافه شم حساس شدن نسبت به شوهرم هست و فکرایی که در رابطه با شوهرم میاد تو ذهنم.
    قضیه از این قراره که حساسیت من از اینجا شروع شد که شوهر من آدم خیلی ساده ای هست از این جهت که اصلا آدم بد ذاتی نیست و خیلی دلش پاکه اما یک سری اشتباهات رو ناخواسته انجام میده که باعث اذیت و حساسیت من میشه.
    1.شوهر من قبلا تو محیطی کار میکرد که همکارای خانوم داشت,(الان جاش عوض شده و همش آقاست)وقتی که میخواست از محیط کارش ب/ه یا از همکاراش,درمورد همکارای خانومش زیادی تعریف میکرد مثلا میگفد اخلاق این خوبه ..اون یکی خوشگل بود...اون یکی تیپش اینطور بود و با وجود اینکه میدونم که شوهرم آدم پاکی هست و بهش اطمینان دارم ولی این حرفاش اذیتم میکرد ولی بعدا با روش های مختلف بهش فهموندم که کارش اشتباست.و الان خودشم متوجه شده که نباید اینا رو بگه

2.شوهر من چون با خانما خیلی مودب رفتار میکنه,همکارای خانمش تو کار قبلیش(2نفر از خانما)هنوز یه جورایی با شوهرم در ارتباط هستن مثلا در مورد کار با هم حرف میزنن یا اگه مشکلی براشون پیش بیاد به شوهر من زنگ میزنن.من مکالماتشون رو تو گوشی شوهرم دیدم (تا تلگرام یا واتس آپ)هیچ مکالمه ی عاطفی یا بدی نیست ولی بازم من حس خوبی ندارم که شوهرم با اون دو تا خانم چت کنه

3.قبل از اینکه شوهرم با من آشنا شه و با هم نامزد کنیم پدرش بهش اصرار میکنه که بریم خاستگاری دختر خواهر زادم,شوهرم هیچ علاقه ای به دختره نداشت و چون فامیل بوده و آشنا همه بهش اصرار میکردن که بره خاستگاریش حدود 1سال شوهرم مقاومت میکنه و میره خاستگاریش ولی چون علاقه ای بهش نداشته,شوهرم سر چند رو ز سر مهریه بهم میزنه....وقتی شوهرکم اومد خاستگاریم بهم گفد من تا حالا خاستگاری کسی نرفتم!!!!!و این قضیه رو از من مخفی کرد تا بعد اینکه عقد کردیم من از یه طریقی متوجه شدم و خیلی ناراحت شدم و به شوهرمم گفدم و اون همه قضیه رو واسم توضیح داد گفد اون روز ها جز روزای بد زندگیم بئده دوست نداشتم بازگوش کنم!!!

دوستان این مسائل حساسیت منو بالا برده دوست ندارم با این حساسیت ها هم خودم هم شوهرم رو آزار بدم
    رهنماییم کنید

سر این حساسیت ها همش دلم میخواد مکالمات شوهرم رو چک کنم یا فکر میکنم الان چکار میکنه یا چی میگه .....

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 اردیبهشت 95 [ 00:04]
    سطح
    33
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 20.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    308

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    شما یه سال از شوهرت بزرگتر هستی درسته؟
    چهطور با شوهرت اشنا شدی ؟
    خانواده ها موافق ازدواج شما بودن؟

- - - Updated - - -

شما یه سال از شوهرت بزرگتر هستی درسته؟
    چهطور با شوهرت اشنا شدی ؟
    خانواده ها موافق ازدواج شما بودن؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    شوهرم بزرگتره ...من متولد 73 ام و اون 64 ....9سال بزرگتره
    ازدواج ما تقریبا سنتی بوده و خانواده ها هم راضی بودن

- - - Updated - - -

خواهشا بهم کمک کنید

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    با سلام

شما گویا در نحوه ارتباط با نامحرم خطوط قرمزی برای خود تعریف کردید که همسرتان آن خطوط و حال بخاطر سادگی یا هرچیز دیگری رعایت نمیکنند .

برای اینکه مشکلاتی پیش نیاد شما باید از اول این خطوط و برای همسرتان مشخص میکردید ولی گویا ایشان از خطوط قرمز ارتباطی شما اطلاعی داشتن بمرور اطلاع پیدا کردن و سعی کردن بهتر عمل کنند تا همسر عزیزشان کمتر آسیب برسد.

مطمعنا آرامش شما برای همسرتان خیلی مهمتر هست بنابراین میتوانید در خصوص ارتباط غیر ضروری اون دوخانم با همسرتان منطقی و محترمانه با همسرصحبت کنید بگید با اینکه به همسرتان اعتماد کامل دارید ولی نیازی نمیبینید که این ارتباط وجود داشته باشه اون هم با توجه به اینکه همسرتان دیگر در اون مکان همکارشان نیستند بهشون بگویید این ارتباط شمارو اذیت میکند و ازشون بخواین ارتباشون قطع کنند چون آرامش شما مساویست با آرامش زندگی مشترکتان .

بهشون بگید ارتباطشون با اون خانم ها نه تنها سودی به خانواده شما نمی رساند بلکه آرامش روانی شما رو از شما گرفته است.

در خصوص خواستگاری قبلیشون مسله ایست که گذشته حالا من کار ندارم که باید می گفتن و حق داشتید بدانید یاخیر و یا ایشان اشتباه کردن یا اشتباه نکردن ولی دیگه این حرفها فایده ای نداره، بهتره به این مسله فکر نکنید و حساسیتی نشان ندهید نذارید همسرتان فکر کنند شما نسبت به دختر خواهرزاده پدرشان حساسیت دارید و ایشان هم در ذهنشان شمارو دایما با این خانم مقایسه کنند اتفاقا در این زمینه اعتماد بنفس داشته باشید و طوری وانمود نکنید که مسله خاصی بوده است حتی اگر حرفی شنیدید با خودتون بگید همسر من اگر این خانم میخواست هرکاری میکرد که بهش برسه نه اینکه با یک دلیل مسخره به اسم مهریه همه چیز و بهم بزنه.

در خصوص رفتارشون با خانم ها و اینکه ذکر میکنید از روی سادگیشون هست و خانم ها بخاطر مهربانی و دلسوزی همسرتان باهاشون صمیمی میشوند میتونید اگر این مسله هم خیلی اذیتتان میکند باهاشون صحبت کنید و ضمن اینکه تاکید میکنید بهشون اعتماد کامل دارید ازشون بخواهید یسری خطوط قرمز در نحوه ارتباطشون با خانم ها تعیین کنند و زیادی دلسوزی نکنند و صمیمی نشوند چون خانم ها بخاطر احساساتی بودنشان زیادی رویا پرداز و خیال پرداز هستند و ممکنه خیال دیگر بکنند پس بنفع زندگیمون هست که ارتباطتون با خانم ها تعدیل کنید.
    ضمنا میتوانید تاکید کنید که شما همجنساتون و بهتر میشناسید و وقتی مردی بی دلیل و بدون چشم داشتی بهشون کمک میکند خیالپردازی میکنند و افکار دیگری سوای نیت واقعی شما در سر میپرورانند و این نیت ها برای زندگی شما خطرساز است.

من کارشناس نیستم ولی بنظرم این ها از روی حساسیت نیست، شما دوست دارید با توجه به اعتمادی که به همسرتان دارید رفتار و اعمالشان با خانم ها صمیمی نباشد که حق هم دارید.
    بنظرم حساسیت به زمانی میگویند که شما انتظاری از همسرتان داشته باشید که به حق نباشد، ولی در حال حاضر انتظار رفتاری شما کاملا به حق هست ولی چک کردن گوشی همسرتون بنظرم کار درست و جالبی نیست چون اینطوری بخودتون بیشتر آسیب میزنید بنظرم بهتره همسرتان را از انتظاری که دارید آگاه سازید ولی بهشون اطمینان بدهید که به ایشان اعتماد کامل دارید با چک کردنشون حس بی اعتمادی و بهشون القا نکنید.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : جمعه 06 شهریور 94 در ساعت 18:39

5. کاربر روبرو از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده است .

کمال (شنبه 07 شهریور 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    ممنونم دوست عزیز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)