آقای مرتضی همچنان تاکید می کنم که شما معلوم نیست با خودتون چند چند هستین.شما خودتون صحبت از حق و حقوق شرعی و قانونی می کنید و بعد صحبت از زندگی مسالمت آمیز.وقتی شما به فکر سوءاستفاده از قانون باشید همسرتون هم می تونه این طور فکر کنه و الا که توافق های دوطرفه در زندگی مشترک چندان ربطی به قانون نداره.اگر حق و حقوق قانونی و شرعی همسرتون رو یادآوری کردم به این خاطر بود که خودتون روی "شرعی و "قانونی" بودن تاکید کردین و توپ رو توی زمین شرع و قانون انداختید.یه نگاه به پست های خودتون بندازین خواهشا.عجیب متناقض حرف می زنین. تو پست اول تقصیرات به عهده می گیرید و بعد می گید مشکل از همسرتون بود و کار کردن همسرتون باعث تمام مشکلات شده.خانمتون اگر در منزل کار کرده معناش اینه که کار کرده.اگر ایشون با رضایت خودش کار کرده خوب شما هم با رضایت خودتون آپارتمان رو به نامش کردی.یک جا هم اشاره کردین که خانم خودش تمایل داشته که بیاد پولی رو بابت ملک به شما بده.قصد ندارم دونه به دونه تناقضات حرف هاتون رو اینجا توضیح بدم.حرفم اینه که شما هر زمان فکر می کنید امیدی به بازگشت ایشون هست تقصیرات رو به گردن می گیرید و هر زمان که می بینید نتیجه نمی گیرید انگار تمام اون حرف ها در یک چرخش ناگهانی تبدیل به روایت دیگه ای از اختلافاتتون میشه.از خانم یا آقای بی نهایت هم متشکرم که شما رو تشویق به گزارش دهی کردن.اینجا من پست هایی رو دیدم که کاربران توصیه به از بین بردن بکارت دختر در عقد کرده بودن تا دختر مجبور به فرمانبری بشه و خوب هیچ کس واکنشی نشون نداده و در مقابل می بینم که به صرف ابراز نظرم تهدید به گزارش میشم.من هیچ جا از افکار و عقاید شخصی م صحبت نکردم،(که البته این عبارت هم معلوم نیست چه معنی میده و مگه افکار غیرشخصی هم داریم؟) .توصیه می کنم راجع به تجاوز و سطوح مختلفش مطالعه کنید.تجاوز صرفا دخول به اجبار نیست.هر تماس نادلخواه با هر آدمی تجاوز محسوب میشه.هر تماس ایشون با همسرشون باعث فشار روانی و بهم ریختن تعادل روانی ایشون میشه که از نظر شما گویا مساله مهمی نیست چون ایشون همسر سابق بودن و به صرف نیت شون، با وجود عدم تمایل خانم باز هم به رفتارشون ادامه بدن.ایشون اگه به جای ایران تو یه کشور دیگه زندگی می کرد بابت این کار ممکن بود کارش به اداره پلیس بکشه.این ها رو شما که بهتر از من مشاوره می دونید باید به ایشون یادآوری کنید که ظاهرا از نظر شما حق مسلم ایشون بوده.به هر حال این پست آخر من در این موضوع هست.گفتنی ها رو قبلا گفتم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)