به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 مهر 99 [ 15:39]
    سطح
    67
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassRecommendation Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,397

تشکرشده 182 در 60 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهزاد9 نمایش پست ها
    من هم حدود 2 سال پیش دچار متارکه شدم ولی همچنان بعضی وقتا به فکر دوستان این سایت می افتم و تمایل پیدا می کنم سری به اینجا بزنم . تبادل نظر و به اشتراک گذاشتن تجربه هامون با دوستان قدیمی لذت بخش هست . حتی برای من خوندن تاپیک های اون روزهایی که مشکل داشتم ، درس آموز هست و حالا که نگاه می کنم می بینم بعضی کاربرها چقدر خوب به من کمک کرده بودن . از جمله کاربری به نام «شکوه» که دیگه به اینجا سر نمیزنه و من تمایل دارم باز هم روی تاپیک یک دوستی که مشکل داره با هم همفکر بشیم . یا کاربری به نام «شیدا» که همه ما ایشون رو میشناسیم و همچنان فعال هست .

به هر حال اگر تکنولوژی و فضای مجازی 1000 ایراد داشته باشه ، این یکی نقطه قوت هست که به ما اجازه میده دوستانی پیدا کنیم برای همراهی و همفکری در گذر زمان . خوب برادر شما الان وضعیتت خوبه یعنی چی ؟؟ من نمیدونم الان وضعیت خوب و بد مثلا در جدایی برای شما معنی پیدا کرده یا در بازگشت . اگر تمایل داشتی لینک تاپیک های قبلی رو بزار و برای ما بگو که دقیقا چه تحولاتی پیش آمده که میگی حالت خوبه . . .
    سلام بهزاد جان .
    واقعاً حرفات درسته و از ته دل همه رو قبول دارم
    منم ۲۰ـ۱۲ـ۹۳ طلاق توافقی داشتم . راستش هر چی فکر میکنم خودمم متوجه نمیشم که چیشد که کارمون به اونجا رسید
    بعد از جدایی تازه فهمیدم چه اشتباهی کردم و تصمیم گرفتم اوضاع و درست کنم ولی بدلیل روحیه خراب و حال ناآرومم نه تنها نتونستم کاری از پیش ببرم بلکه یکی دوتا خرابکاری هم کردم .

به هیچ عنوان روحیه پذیرش نداشتم و تند خو شده بودم
    نظرات و راهنمایی های دوستان عزیز خیلی چیزا بهم یاد داد .
    همسرم چون خیلی دلزده شده بود راضی نشد . منم که دیدم زیادی التماس و عذرخواهی کردم و ادامه این اوضاع وضع و بدتر میکنه یه مدت خودم و کشیدم عقب تا اوضاع آروم بشه
    اینکه گفتم حالم خوبه ،منظورم این بود که دیگه به خودم قبولوندم که همه چیز تموم شده . و فقط صبر و یادگیری و تمرین میتونه کارساز باشه

سرم رو با یک کار جدید گرم کردم تا اوضاع مالی رو که خراب شده بود دوباره سر و سامون بدم
    الانم حدود یکماهه که چند نفر از فامیلا به تکاپو افتادن که روابط ما رو یواش یواش بهتر کنن

منم همه چیز و سپردم دست صاحبش ببینم خودش چی رقم میزنه

تاپیکهای قبلیم : توافقی جدا شدیم ، همسرم و دوست دارم و میخوام برگردونمش
    چقدر زود دیر میشه!!!

2. 2 کاربر از پست مفید morteza2487 تشکرکرده اند .

fahimeh.a (چهارشنبه 06 مرداد 95), بهزاد9 (جمعه 14 خرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)