به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Hybrid View

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 07 اسفند 95 [ 02:21]
    سطح
    22
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registeredTagger Second Class
    تشکرها
    58

تشکرشده 151 در 74 پست

Array
    انسان در این وبسایت پدیده های عجیبی می بینه !

بعضی از کاربرها «مهربان تر از مادر» میشن و مادر و خواهر طرف رو هم تکفیر می کنن . ما که هیچی ، برای مادر طرف هم متاسف میشن . به این پست نگاه کنید ، خواهید دید که یک زن مطلقه در این وبسایت به دلیل فشار مسائل جنسی و مسائل عاطفی ، حاضر شده که حتی به مدت 1 روز برای یک مرد زن دار ، خودش رو صیغه بکنه . . .

وقتی میگیم «زن شوهر میخاد» یعنی همین . به نظر میرسه که بعضی کاربرها کم سن و سال و کم تجربه هستن . هم از نوع و شکل توصیه کردن شون و هم از محتوای صحبت ها شون ، خامی و ناپختگی پیدا هست . اما نظر دادن ایرادی نداره . مشکل اصلی من مدیران وبسایت هستن . مدیر محترم ammin تشریف آوردن و در انتهای پست من مطلبی رو اضافه کردن و دلیل ویرایش پست رو نوشتن : «راهنمایی غیر مشاوره ای» . ولی پست برخی کاربرها که نوعی پرخاش به صاحب تاپیک هست ، از نظر مدیر محترم ظاهرا «کاملا مشاوره ای » هست . نکته دیگه اینکه یکی از پست های من رو هم کلا حذف کردن ! فقط به این دلیل که با محتوای حرف های من موافق نبودن . من اینجا با صاحب تاپیک دوستانه حرف زدم و بر خلاف برخی دوستان ، به کسی پرخاش نکردم و هیجان زده هم نبودم ! پس این روش حذف کردن برخی پست ها و نگهداشتن برخی دیگه ، معنا و مفهومش چی هست ؟ البته توقع بنده و حالت مطلوب اینه که همه ی پست هایی که داخل اون به کسی فحش داده نشده ، حفظ بشه و فقط تبادل نظر و تبادل استدلال رو شاهد باشیم . ولی متاسفانه این وبسایت روش و رویکرد حذفی رو دنبال میکنه .

اما در خصوص پست برخی کاربران بزرگوار :

بهتر نیست منطقی تر بخورد کنیم و زیاد هیجان زده نشیم ؟ حضانت بچه حق مسلم مادر هست؟ اون آپارتمان به رسم امانت به اسم همسرش بوده ، واقعاً سوء استفاده همسر ایشون در بیرون کردن صاحب تاپیک از اون خونه رو درک نمی کنید ؟ وای به روز ما که بی اخلاقی رو محکوم نمیکنیم . . .

شما مطمئن هستید که این زن مستقل و باهوش ، مثلا 10 سال بعد چه حسی داره ؟ آیا بعدا حاضر نخواهد شد «معشوقه مردان متاهل» بشه ؟ آیا ایشون همین الان یک بازنده نیست ؟ اگر جواب اعتماد و محبت شوهرش رو بهتر از این داده بود ، الان یک زن موفق تر نبود ؟ اگر یاد گرفته بود حرمت شوهر و خانواده شوهر رو نگهداره ، الان یک زن خوشحال تر نبود ؟

ولی در مجموع من هم معتقد هستم که بازگشت به زندگی نتیجه خوبی نمیده و حالا که انقدر اتفاقات بد افتاده ، بهتره که هر دو نفر به فکر یک فضای جدید باشن و شانس خودشون رو در رابطه دیگری جستجو کنن
    ویرایش توسط بهزاد9 : پنجشنبه 07 مرداد 95 در ساعت 10:59

2. کاربر روبرو از پست مفید بهزاد9 تشکرکرده است .

morteza2487 (پنجشنبه 07 مرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)