واقعا متاسف شدم بخاطر اتفاقاتی که افتاده
خوب یا بد تموم شده عزیزم شما تصمیمت رو گرفتی وعملیش کردی و حالا وارد یک زندگی جدید شدی
بنظر من اگر به زندگی قبلیت برگردی اوضاع 80درصد همونطور خواهد بود و ممکنه فقط اوایلش در حد یک ماه خیلی خوب باشه
در مورد دوست شدن و صیغه شدن هم کار درستی نیست چون از چاله تو چاه افتادنه
میدونم سخته که الان تنهایین ولی باید بین بدو بدتر بدرو انتخاب کنین
در غیر اینصورت خیلی ازتون سو استفاده میشه و اصلا نمیتونین روی این رابطه ها حساب کنین.متاسفانه نگاه مردان جامعه ما به صیغه خانم مطلقه به چشم سو استفاده هست که نیاز جنسیمو برطرف میکنم و هروقتم نخواستم ولش میکنم بعدش اون خانم چه بلایی سرش میاد؟عزت نفسی براش نمیمونه خودشو بی ارزش میپنداره و ... همیشه یه سایه ترس و تهدید روی سر زندگیشه و این ممکنه اینده رو خراب کنه(در صورت ازدواج مجدد )
یک ماه خیلی کمه درسته که از مدت ها قبل طلاق عاطفی داشتین ولی همینکه هنوز توی زندگیتون بودن فرق داره با قطع رابطه مطلق و نبودنشون برای همیشه
خیلی خودتون رو دست بالا گرفتین که بتونین به این زودی خودتونو بدست بیارین.توقعتون از خودتون زیاده چون واقعا سخته.به بعضی مسائل باید زمان داد فقط
صبور باش عزیزم بهتون قول میدم 2ماه دیگه این مجرد بودنه یه حس ارامش و ازادی بهتون میده حس پرواز و سبکی
به خدا توکل کنین همه چیز قابل حله فقط یکم اراده داشته باشین
اون همکارتونم فراموش کنین چرا که برای شما کسر شان محسوب میشه که خودتون رو در اختیار فرد زندار بذارین در شان شما نیست
کبوتر با کبوتر باز با باز
هستن اقایون مطلقه ای که از خیلی نظرها برای زندگی مجدد شما ایده ال خواهند بود شما باید نیمه خودتونو پیدا کنین.نه شما متعلق به اون اقایین نه ایشون مطعلق به شما

علاقه مندی ها (Bookmarks)