سلام
خیلی خوبه .حالا نقطه سرخط از یه جای بهتر شروع میکنی...این تصمیمی که گرفتی اول از همه به آرامش خودت کمک میکنه.
البته ما به هیچوجه کسی رو از ازدواج منع نمیکنیم.همانطور که خانم شی هم گفتند میل جنسی رو نمیشه انکارکرد.برای شروع دوباره بهتره از همون اول یک نگاه منطقی و واقعگرایانه به خودت ونیازهات داشته باشی.
یک زندگی با نشاط میتواند باعث تخیلیه هیجانات واحساساتی شود که هرروزه در ما شکل میگیره همچنین باعث فعال شدن خلاقیتها وابتکارات ذهنی میشود
این راهی را که انتخاب کرده ای حال وهوا ومسیر خاص خودش رو دارد.مثل همون عشق به خانواده که گفتی.شرکت در کارهای دسته جمعی وخیرخواهانه.مسافرتهای سالم .ورزش وباشگاه .صله رحم وارتباط بیشتر با فامیودوستان .کارهای مثل پرورش گیاهان مورد علاقه یاحتی نگهداری از بعضی حیوانات یا پرنده ها(البته منظور جایگزین کردن اونها باانسانها برای تنهایی نیست)
ولی نگهداری وبزرگ کردن یک حیوان (البته نه گربه واین چیزا
)یا پرنده حس سرزندگی ونشاط به تو میدهد.
در کنارش سعی کن تا زمانی که یک تصمیم جدی برای زندگیت میگیری به اون نیاز فکر نکنی من با محکوم کردنش مخالفم ولی پذیرشش به عنوان بخشی از نیاز انسان چه براورده بشه چه نه درستترهست.
معنا گرایی وتوجه به عمق افکار وشخصیت انسان هم همزمان به تو کمک زیادی میکند انتخاب نحوه این دریافتها هم به شخصیت وعلایق وسلیقه های خودت بستگی دارد .مثلا یکی از طریق رمان .یکی کتب عرفانی .یامذهبی.کسی دیگه هم از طریق دیدن فیلم
بعضی شهرها هم کارگاههای آموزشی مختلفی مثل اعتماد به نفس وعزت نفس یا برون رفت از روزمرگی و موضوعات دیگه دارند
..................
پ.ن:من فعلا تایپیک قبلیت رو میبندم.اگر نیاز به ارسال مطلبی در آنجا دیدی از طریق مثلث پایین یکی ازپستها
گزارش بده تا تایپیک رو باز کنیم.
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
ویرایش توسط ammin : یکشنبه 03 مرداد 95 در ساعت 22:11
علاقه مندی ها (Bookmarks)