به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 شهریور 00 [ 16:19]
    سطح
    65
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 400
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    431

تشکرشده 376 در 164 پست

Array
    دوست عزیزم میتونم بپرسم چند وقته که جدا شدین؟
    تما این احساسات شما کاملا عادیه شما برای مدتی یک فرد متاهل بودین و حالا یکباره دیگه کسی تو زندگیتون نیست
    خب نیاز جنسی یک موضوع خیلی طبیعی هست و اینکه شما حالا این حس رو تجربه کردین و فرق داره با کسیکه تجربه نکرده
    تنها چیزیکه باعث میشه شما از نظر جنسی به ارامش برسین ذهن شماست
    اول اینرو بگم که به خودتون فرصت و زمان بدین تا همه چیز کم کم حل شه.شما تازه جدا شدین نباید توقع داشته باشین یکباره همه چیز از شرایط متاهلی به مجردی تغییر پیدا کنه.
    برای نیاز جنسیتون اول از همه به خدا توکل کنین وقتی این افکار میاد سراغتون بگین من خیلی قوی تر ازین حرفام که بخوام مسیری رو که دهنم تعیین میکنه برم.بعد میتونید قران بخونید یا با خدا صحبت کنید.میتونید سریع برید پیش مادرتون و باهاشون مشغول صحبت بشین میتونید کتاب بخونید و حتی میتونید یه کش بندازین روی مچتون و وقتی این فکر اومد سراغتون کش رو بکشید که دردتون بگیره
    درمورد چای هم مراقب باشین کسی از این موضوع باخبر نشه که چرا این چای رو مینوشین ممکنه خیال باطل تو ذهنشون کنن
    درمورد تنهایی هم که این یکی از طبیعی ترین نیازهاست و هیچکس نمیتونه تنها باشه.الان شما خلا عاطفی رو حس میکنین و نبود کسیکه برای مدتی در زندگیتون بودن.میشه گفت که با خانواده وقت بگذرونید و ... ولی هیچ چیز نمیتونه جای یک جنس مخالف رو پر کنه و حسی رو که اون جنس مخالف منتقل میکنه
    به خودتون مسلط باشین و صبور باشین تا زمان کافی بگذره و بتونید برای شروع زندگی مجدد منطقی و عاقلانه تصمیم بگیرید نه از روی فشار نیازها امیدوارم فردیکه لیاقتش رو دارین وارد زندگیتون بشه
    درمورد همکارتون هم عرض کردم همه چیز فقط به ذهن شما و قدرت و اراده تون بستگی داره به شیطون لعنت بفرستین و بگین من ادم خوبی هستم من زندگی کسیرو خراب نمیکنم و من ارزشم خیلی بیشتر از اینه که با مرد زن دار در ارتباط باشم به هر دلیلی.من قوی هستم و از پسش بر میام.این منم که تصمیم میگیرم به چی فکر کنم و کجا برم نه ذهنم و هوای نفسم
    قوی باشین این سخت ترین قسمتشه چون اولشه اما این نیز بگذرد فقط صبور باش این امتحان خداست

2. کاربر روبرو از پست مفید ZENDEGIBEHTAR تشکرکرده است .

carameli (سه شنبه 05 مرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)