سلام شمیم جان .
1-حالت چهطوره ، یعنی اصل حالت خوبه ؟ چرا خوبی؟ اگه خوب نیستی چرا؟ کلا حالتو برامون بگو
2- چرا ازم سوال نپرسیدی ؟، پس الان 20ثانیه نفس نکش + پلک هم نزن تا تنبیه بشی ،
شوخی کردم بابام جان، من توی صندلی خودم بعد از 2تا پست دیگه از شرکت کردنم پشیمون شدم حوصله جواب دادن نداشتم چون خیلی سخت بود برام صداقت و دقت و احترام و.. همه چی با هم رعایت شه و جواب هم بدم نپیچونم ، شما چهطور تا اینجا سختت بوده؟
3-شمیم تو واقعا زموختی؟ پس چرا از عشقولانه های خودت کم میگی ؟ میخواهی ما رو حرص بدی؟ اگه اینطوری نیست یه عشقولانه برامون بگو که خودت ایجادش کرده باشی نه همسر محترم.
4- از رشتت راضی هستی (منظور رشته ارشد هست) ؟ اگه برگردی عقب بازم همین شاخه رو میخونی؟ دروست سنگین یا حجیم نیست؟ لذت میبری؟
5-شمیم دوست داری زمان پرش کنه به یه مقطعی ؟ به گذشته یا اینده ؟ چند سال؟ چرا؟
6- شمیم قدر همسرتو میدونی؟ از 100 به خودت نمره بده. توضیح بده.
7- شمیم اگه همسرت یه ویژگی داشته باشه که ازخط قرمزهات باشه برات منفور باشه ( بزرگتر از اونی که توی تاپیکات گفتی)، جدا میشی؟ نمیشی؟ چرا؟ تا کجا تلاش میکنی؟
8-اگه بهت نگفتن وصیت نامه بنویس ، بی زحمت برامون بنویس .(انشاا.. خدا بهت عمر با عزت بده) خیلی سخته . ببینیم تو ام اشکت در میاد!
9-توی مجلس ختمی ، صاحب عزا یه مورد ظاهری بدی براش پیش اومده مثلا روی دندونش پوست لوبیاست و گریه که میکنه خیلی بد دیده میشه ، یا شالش برعکسه یا روی صورتش دستمال کاغذی چسبیده یا...
تو مثل بقیه تسلیت میگیو رد میشی؟ چیکار میکنی؟چرا؟
10-بارزترین ویژگیهاتو بگو ، خوب -بد از دید خودت.
11- چه سوالی رو کسی نپرسیده ولی خیلی حرفا توی جوابش داری؟
12- بزرگترین اشتباه زندگیت؟
13- نظرت در مورد من؟(اگه از قبل که اینجا تاپیک هایی داشتم میشناسیم)
14- 3تا از اهداف بلند مدتو بگو و بگو چهطور انتخابشون کردی؟
15- حالا که اومدی تهران و همکلاسی تهرانی داری ، نظرتو در مورد تهرانیها بگو و 5تا تفاوت بین تهرانیها با همکلاسیهای همشهریت ، راحت باش.
خیلی سوال داشتم ولی میدونم خستتت میکنم دیگه نمیپرسم . ممنون که وقت میزاری عزیزم![]()

، پس الان 20ثانیه نفس نکش + پلک هم نزن تا تنبیه بشی ،
شوخی کردم بابام جان، من توی صندلی خودم بعد از 2تا پست دیگه از شرکت کردنم پشیمون شدم حوصله جواب دادن نداشتم چون خیلی سخت بود برام صداقت و دقت و احترام و.. همه چی با هم رعایت شه و جواب هم بدم نپیچونم ، شما چهطور تا اینجا سختت بوده؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)