دلسا دلسا دلسا داری خودتو داغون میکنی چرا نمیفهمی این مرد چی داره من نمیفهمم گاهی اوقات بچه ها ظرری که از ادامه زندگی میبینند بیشتر از طلاقه
من انگیزت نمیفهمم از این همه تلاش مداوم ولی بازم پس زده میشی تو خیلی دوست داشتنی هستی اما اون مرد داره لهت میکنه که به زن داداش و مادرش بره مگه چند بار زندگی میکنی من که با خوندن مشکلت اینجوری گریم میگیره دیگه تو چی میکشی نمیگم طلاق هرچند خودم بودم انجام میدادم میگم یه حرکت عظیم بزرگ جدید و اساسی با دعواهای کوچولو چیزی حل نمیشه اون بره پی زن داداشش تو مراقبت مادرش بکنی وظیفه اونه اون بچشه
توروخدا خواهر عزیزم یه کاری بکن به هیچیم فکر نکن بزار همچی خراب شه دیگه از این ویران تر زندگی تو من یاد این دستگاهایی میندازه که حرکت قلب مریض نشون میده مال تو مدتهاست روی خط ممتد وثابت مرگه فقط ظاهر زندگی رو داری چرا داداشش نیست میره اونجا یعنی چی اخه؟
تو انقدر با خودت سخت برخورد کردی که یادت رفته ادمی چند پست قبل گفتی من این سختیاروهم تحمل میکنم انگار ساخته شدی برای تحمل بببین کسی میگه اره این سختیو تحمل میکنم که بعدش میخواد به یه چیز شیرین برسه هدف شیرین این زندگی چیه؟
حس زنایی داری که زن دومن از اینکه یلحظه شوهرت بیشتر بهت میرسه میاد خونه یه سری میزنه احساس خوشی میکنی انقدر باهات بد برخورد شده که اصلا انتظار داشتن و توقع داشتن از یادت رفته که تو خیلی خیلییییی میتونستی شادی های بیشتری رو تجربه
کنی
چرا موندی اینکه هردفعه بیای از دردای جدید بگی تازه به خجالت دردی دوا نمیکنه بیا بگو به این دلیل دوسش دارم یا به این دلیل نمیتونم جدا شم اینه تصمیم اساسی که اماده شو تا این خط مرگ یه حرکتی بکنه رو به پایین یا بالا مهم نیست همچی درست بشه یا خرابتر مهم نیست خود حرکته که نشانگر زندگیه

علاقه مندی ها (Bookmarks)