سلام
ببینید پرواز خانم خودتم گفتی، یه کاری رو "بهووونه" میکنه میکشدت خونه خودش و کاملا طبیعی هست که این رفتار های زشتش رو به روی خودش نیاره و ایشون نه سوالی دارن، نه دغدغه یاد گیری چیزی و نه رفع مشکل کامپیوتری ... اینا همش بهوونس... و ایشون بچه یا کوچیکتر از شما و یا نادان نیستن ه شما بخایین با منطق و صحبت کردن ازش بخایین که رفتار هاشو اصلاح کنه .. ینی اصن شما در موقعیتی نیستین که ایشون رو پند و نصیحت کنین ... ایشون هفت خان رند بودن (اونم از نوع یقه سفیدی ) رو پشت سر گذروندن و شما فقط یک کیس تفریحی جنسی و کاری و ... برای ایشون حساب میشین.
.
بشینین باهاش صحبت کنین اونقدر از آسمون و ریسمون حرف های منطقی و شیک برات میبافه که به منطق خودت هم شک میکنی و به حرفاش اعتماد میکنی. ... نکن این کارو دختر خوب
.
ایشون دیدش فقط در صورتی به شما "مثبت" خواهد شد که با قاطعیت با رفتارش و طرز برخوردش جواب بدین در غیر اینصورت (با منطقی صحبت کردن و نصیحت کردن ایشون) کار به جاهای باریک و غیر قابل برگشت میرسه (چون شما نمیتونین با حرف حساب با منطق ایشون مقابله کنین) و نهایتش اینه که شما رو متهم به جلف باز و خراب و فاسد بودن میکنه و برای حفظ منافع خودش و خانوادش شما رو له میکنه ...
ببینید خانم پرواز اینا حقیقته که میگم .. من نه شما رو میشناسم و نه با شما غرضی دارم. فقط به عنوان یک همنوع دوس دارم به یکی مثل خواهرم کمک کنم.
.
به نظر من هیچ نیازی به توضیحی برای ایشون نیست ... بهترین راه کات کردن و از بین بردن تمامی راه های ارتباطی با ایشون هست ... و در صورت سماجت با قاطعیت جوابشو بدین... مطمئن باشین که ذهنیتش نسبت به شما تغییر (مثبت) خواهد کرد که البته بازم به ایشون مربوط نیست و شما برای خیر خودتون این رفتار رو انجام میدین.
.
زنگ زد بچه ها و کامپیوتر رو بهونه کرد بگین کار دارین، نمیتونم برسم که برای این کار وقت بزارم و سرم شلوغه و ... و بعد ها هم نمیتونین ...
.
ببینین خانم پرواز شاید تنگنای مالی و ... بهت فشار بیاره ولی اصلا اصلا صلاح نیست که از طرف ایشون پولی بگیرین برای کار های آموزشی و ... مطمئن باشین آسیب های روحی و روانی که در ادامه این رابطه به شما وارد خواهد شد با هیچ رقم و عددی نمیشه جبران کرد.
.
برات بهترین هارو آرزو دارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)