سلام.
خیلی ممنون.
آقا پارسا ، شرایط سنی من و هم سن و سالام این جوریه و طرز حرف زدنمون هم همینطور. شما که حالا سنی نداری؟سعی کن لحن برخوردت عوض کنی . چون من زیاد باهات پست داشتم متوجه شدم . از کلمات بهتر استفاده کن قبل صحبت کردن جملتو درست کن . رسمی تر باش . ببخش بی احترامی بهت نشه تو خواهر منی کمی فرهنگتو ارتقا بده .
به نظر من تقریبا همه مون این جوری هستیم و طرز حرف زدنمون خیلی بدتر از نظر شما و از نظر من صمیمی تره.حالا من خجالتی و با حیا هم هستم!!!
متاسفانه بارها بابت این مدل حرف زدنم و رفتارام مورد کم لطفی قرار گرفتم.واقعا احساس میکنم که یا من نمیفهمم یا کسی که بابت مدل رفتار منو بی لیاقت محسوب میکنه!!!
من منظورم شما نیستی یعنی شما منو این جوری فرض نمیکنی ولی یعنی اینقدر بده حرف زدنم که شما با چند تا پست حرفای یه آدمی که بارها باهاش برخورد داشتم رو میگید؟
بهتره بیشتر راهنمایی کنید که دقیقا منظورتون چیه. خوبه که این مشکلمم حل بشه.
وقتی آدم جدی میشه دوستای اطرافش هم جدی میشن و واقعا من نمیدونم چرا آدم باید جدی باشه؟ این سوال واقعی ذهنمه و من تا اینو نفهمم نمیتونم تو رفتارم تجدید نظر کنم.
دیگران یعنی رئیس و همکارا در مورد من اگه جدی نباشم و همین مدلی خودم باشم چه فکری میکنن چون قطعا رو رفتارشون اثر خواهد داشت.
من واقعا دوست دارم جدی باشم ولی اصلا نمیتونم!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)