به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 48

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام آقا سجاد عذر تقصیر جهت تاخیرم.

آقا سجاد گفتین هیچ رفیقی ندارم. به نظر من بهترین و نزدیک ترین دوست آدم همسرش هست.حالا شاید بگید ربطش به اینکه الان رفیقی ندارم چی می تونه باشه!!! در ادامه متوجه منظورم خواهید شد.

بیایید یکم از یه زاویه دیگه هم به ازدواج نگاه کنیم.

شنیدین به یک زوج جوان می گن: به پای هم پیر بشید؟
    خب چرا نمی گن به دست هم پیر شید. چرا می گن پا! به پاها نگاه کنید.چی به پا می کنید؟

جواب: کفش! یک جفت کفش که مانند دو همراه که تمام مسیر را با هم می رن، با هم خاکی می شن و بدون هم به درد نمی خورن!

رفیق نیمه راه بودن را هم حتما شنیدین. زن و شوهر با این حساب بهترین رفیق هم هستند و نمی تونن نیمه راه باشن. یعنی درستش اینه که به پای هم پیر بشن.
    این خصلت رفیق نیمه راه نبودن چه جوری میشه تو آدم شکل بگیره. این خصلتی که آدم بتونه یه نفر متفاوت دیگه را بپذیره و باهاش همراه بشه چه جوری می تونیم تو خودمون تقویت کنیم؟
    اینکه صبور باشیم و پا به پای شریک زندگی چه تو سود و چه زیان این شراکت همراه باشیم.گذشت کنیم.
    یه هویی میشه عایا؟

جالبه بدونید تو تحقیقات مشخص شده مهمترین عاملی که باعث میشه یک زندگی مشترک دوام بیاره هوش اجتماعیه! یعنی EQ . این هوش بیشتر حالت اکتسابی داره و به تدریج هم افراد هوششون زیاد میشه و ارتباطات اجتماعی نقش بسیار موثری داره.
    افرادی که ارتباطات اجتماعی خوبی دارن این هوششون بالاست و طبیعتا هیچ کس یه هویی این هوشش بالا نرفته.

حالا خودتون نگاه کنید چرا این هوش در زندگی مشترک و نگه داشتنش این قدر نقش مهمی داره:
    یه پسر وقتی ازدواج می کنه با یک دختری که از یک خانواده دیگه اومده مواجهه و همین طور با یک خانواده دیگه! مادر زن.برادر زن خواهر زن.باجناق و....

خب هوش اجتماعی به کمک این فرد میاد تا بتونه روابط را باسیاست مدیریت کنه. اصلا بتونه یک خانواده را به خوبی مدیریت کنه. (ورژن زنانه اش هم برای دختر هست).

شما قراره بهترین دوست همسرتون بشین ان شاالله! بهترین دوست هم خصوصیات خودش را داره.
    آیا رفاقت را تمرین کردین؟ آیا نیمه راه نبودن را تمرین کردین؟ دوستان مختلف داشتین که در اختلاف سلیقه و نظر تونسته باشید راحت با هم کنار بیایید.صبورانه برخورد کنید و...

نمیشه بگیم نه ما فلانیم و بصار.وقتی ازدواج کنیم صبر می کنیم. گذشت می کنیم. من فلان همسر می شم ووو... نمیشه. چون این ها وقتی تو زندگی الانمون نباشه و تمرین نکرده باشیم شعاری بیش نیست.
    آینده ما در امتداد گذشته ماست!
    به قول دکتر شیری وقتی مجردی خوبی داشته باشیم اون وقت امید هست که متاهلی خوبی هم داشته باشیم!

من خودم آدمی که روابط اجتماعی خوبی داشته باشه آدم محکم و قوی می دونم.و برام مهمه که طرف مقابلم بتونه در برابر نظراتی که مخالف نظرش باشه صبورباشه.چون بدون شک بین همسران نظرات مختلف خیلی پیش میاد. این ها تو روابط دوستی می تونه به خوبی تمرین بشه. دوستی هم مثل ازدواج نیست. وقتی یه دوست ببینه نمی تونه یه فرد را تحمل کنه دوستیش را راحت خاتمه می ده. پس آدمی که دوستان زیادی داره معنیش این میشه توانایی مدیریت بالایی داره که تونسته افراد مختلف را نزد خودش نگه داره . البته چه جوریش مهمه! چه دوستانی هم تاحدی مهمه! و اینکه تبدیل به رفیق بازی هم نشه مهمه!

روابط اجتماعی سالمتون را زیاد کنید. از فرصت مجردیتون به نحو احسن استفاده کنید. این دوران برنمی گرده.21 سالگیتون دوباره بر نمی گرده ها! تفریحات سالم داشته باشید. با دوستانتون برید گردش تفریح. به خصوص دوستانی در رابطه با رشته تحصیلیتون پیدا کنید. این ها براتون لینکی می شن که بعد ها تو کارتون موفق بشید. و هم شما کمک حال آنها می شید. روابط اجتماعی خوب با دوستان علمی خیلی موثره! ضمن اینکه با بعضی هاشون میشه صمیمی تر شد و تفریح و... هم داشت.

بزرگترین نعمتی که دارید پدر و مادرتون هستند! هر چقدر بهشون محبت کنید کم کردین. وقتتون را
    برای پدر و مادرتون سپری کنید.براشون وقت بذارید.با عشق وقت بذارید. نه از روی سر هم بندی. نه از روی رفع تکلیف! مامان الهی من فدات بشم چی لازم داری؟ خودم برات می خرم. بابا کجا می خواهید برید.اجازه بدین من برسونمتون.

مامان آشپزی می کنه بغلش کنید ببوسیدش. دست مادرتون را ببوسید.

می تونم منظورم را برسونم!؟ منظورم اینه منبع عشق تو خونتونه! منبع عاطفه کنارتونه! از این منابع استفاده کنید.به پدر و مادرتون محبت کنید و از آنها محبت دریافت کنید. به خصوص مادر که منبع عاطفه و محبته!
    واقعا نمی خوام شعار بدم. ولی حاضرم قسم بخورمکسی که به پدر و مارش محبت کنه و احترامشون را قلبا (و نه از سر وظیفه) حفظ کنه محاله که حالش خوب نباشه و تو زندگیش آرامش نداشته باشه. محاله که موفق نشه.

بقیه نکته ها را ول کنید. همین یه نکته را بچسبید. ببنید چی می بینید.حاضرم باهاتون شرط ببندم که آرامش فوق العاده ای می گیرید.

ببخشید شما را به کفش تشبیه می کنم. اما شما الان یه لنگه همون یک جفت کفش هستین که در ابتدا گفتم. این لنگه هر جور باشه وقتی متوازنه که لنگه دیگه هم شبیه همین لنگه باشه. که می گیم کفویت. نمیشه یه لنگه خیلی خوشگل باشه و گرون و اون یکی برعکس.

رو خودتون هر جور کار کنید و تبدیل به هر لنگه ای بشید باید لنگه شبیه خودتون را پیدا کنید. سعی کنید شایستگی داشتن یه همسر خوب و پاک را داشته باشید. با امید به رسیدن به چنین همسری مجردی پاک و فوق العاده ای برای خودتون رقم بزنید ان شاالله.

راستی بعضی نکات تو تاپیک زیر در مورد مدیریت مرد و اجازه ندادن به دخالت والدین در زندگی مشترک به صورت کاملا محترمانه هست که دوست داشتم در کنار این مطالب آنها را هم بخونید تا تعبیر اشتباهی پیش نیاد.ضمن اینکه تاپیک خوبیه و لینکهای خوبی توش پیشنهاد شده(برای بعدهاتون.):
    مشاوره برای جلسات خواستگاری

و کلا خیلی خوبه از حالا هم خیلی از مهارت ها را با مطالعه تاپیک های این چنینی به دست بیارید. که تاپیک فوق شروع مناسبی براتون هست.

موفق و خوشبخت باشید.

اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

2. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

man-bedoone-sahar (شنبه 04 مرداد 93), sajad98 (شنبه 04 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)