سلام بهار68
خیلی خوب داری تغییرات مثبت را در وجودت پایدار می کنی ، واقعا آفرین
(خانم طناز ، تاپیک های شما را خوندم ، در مرحله اول سعی کن همانند بهار68 ، در صدد تغییر خودت باشی ، وقتی تو تغییر کنی ناچار طرف مقابلت هم می بایست تغییر کنه ، لذا تا زمانی که شما تصمیم بگیرید که شروع به اقدام مثبت در جهت تغییر رفتارهای نادرستتون بکنید == راهی که بهار68 در پیش گرفته است== توصیه هایی این تاپیک به درد شما نیز می خورد ، پس از اینکه تصمیمتان را قاطعانه گرفتید ، و به قولی مثل تاپیک قبلی بهار68 سنگهایمان را باهم واکندیم ، هر کمکی در جهت بهتر شدن روابط شما و همسرتان از دستم بربیاید، دریغ نمی کنم ،** به امید روزی که هم شما و هم بهار68 عاشقانه در کنار همسرتان باشید و به یک مراجع دیگر کمک کنید-- بنابراین قدم اول با طنازجون خواهد بود---)
بهار68 ، این احساساتی که داری تجربه می کنی همگی طبیعی است ، احساس دوست داشتن ، احساس وابستگی ، احساس بهم ریختگی ، آشفتگی،ترس، یاس و ...
دوست داشتن نیز مثل هر کار دیگری برای خودش راه و رسمی داره
گاهی اوقات ما انسانها ، ازخودگذشتگی ها و ایثارهای فراوانی رو انجام می دهیم ، و بسیار خود رو به سختی می اندازیم ، به گمان اینکه داریم عشق و علاقه مون رو به طرف مقابل ابراز می کنیم ، غافل از اینکه نه تنها طرف مقابل خوشحال نمیشه ، بلکه بیشتر باعث رنج و عذابش نیز میشه
شما الان داری با روحیات مردها آشنا می شوی
روحیه ای مثل حفظ غرور مردانه
بدین معنی که تحت هر شرایطی به شوهرت احترام بگذاری و بهش شخصیت بدهی ،
روحیه ای مثل اعتبار دهی
بدین معنی که وقتی درخواستی رو مطرح می کنی و یا اینکه می خواهی شوهرت کاری رو برایت انجام دهد ، ابتدا شروع می کنی به هم حسی و قدردانی از همسرت ...
اعتبار سازی بدین معنی که وقتی همسرت آشفته هست ، و رفتار ناشایست داره ، شما با گفتن " عزیزم ، شخصیت شما بالاست ، چنین رفتاری اصلا برازنده شما نیست "
، و یا هنگامی که عصبانی هست با گفتن "می دانم که آزرده شده ای عزیزم ، می دانم ناراحت شدی ، درک می کنم که عصبانی هستی " ایجاد همدلی می کنی
روحیه ای مثل بهانه گیری های مداوم که هدف آن تنها کسب توجه از شماست
که شما نمی بایست به بهانه گیری هاش اهمیت بدهی و با بی تفاوتی (تجاهل) محبتت رو بهش ابراز کنی
به همین خاطر دوست داشتن و وابستگی با هم در آمیخته می شود ، چون کم کم داره شکل دوست داشتن و ابراز علاقه شکل صحیح به خودش می گیره
همچنان خودت رو کنترل کن تا "عزت نفس" شما دچار آسیب نشود ، مردها کلا از زن هایی که عزت نفس ندارند بیزارند ، از زنی که غرور خودش رو بی جهت می شکند ، بدشون میاد
شما با حفظ حق و حقوقت می خواهی برگردی به خونه ات و یکی از همین حق و حقوق ها ، احترام به شما و شخصیت شماست
=============
میدونی چرا شوهرت هفته پیش رو کنسل کرده؟
چون سردرگم شده ، چون با بهار جدید داره روبرو میشه ، هر از گاهی به شما یه تنش وارد میکنه (مثل همون اس ام اس ناراحت کننده و هم مثل همین اس ام اس نیامدن ) می خواهد عکس العمل های شما رو بسنجه ببینه این تغییرات شما لحظه ای هست یا پایدار
یادت بهت گفتم شوهرت در همین حال که عاشق شما هست ، اما می ترسه بیاد با شما زیر یک سقف
یادت بهت گفتم که ترسش از این هست که شما دو نفر روباره دعواتون بشه
الان داره این ترسه ها ترمیم میشه ، این ترس ها جای خودش رو به دلگرمی میدهد
به همین خاطر می گفتم زمان بده تا شوهرت به این نقطه برسه و خودش بخواهد شما رو با خودش ببره
یه سئوال
ایا همچنان این برداشت رو داری که همسرت درصدد هست تا شما مهریه ات رو ببخشی تا شما رو طلاق بدهد ؟ خوب فکر کن و جواب بده ، تا در راه درست بریم جلو
به شوهرتون دسترسی نداریم ، لذا می بایست از صحبت های شما ، متوجه شویم که ایشون در چه وضعیتی هست تا گام بعدی رو درست برداریم
راهکار فرشته بسیار عالی بود ، عمق مطلب رو بگیر ... خصوصا در خصوص دادگاهی که دارید و حکم دادگاه ... دقیقا صحبت های فرشته رو با ادبیات خودت تمرین کن و هر موقع صحبت از دادگاه و حکم و قاضی شد ، بدون ترس و در کمال احترام اون دیالوگی رو تمرین کرده ای بگو
توکلت به خدا باشه ، آرامش شما بسیار نیاز هست ، همین آرامشتون باعث میشه هم شوهرت و هم خانواده ات نیز در آرامش باشند تا این بحران به خوبی برطرف بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)