نوشته اصلی توسط mm1
سلام
اون دوستاني که ميگن رابطه قبل ازدواج اگه کنترل شده باشه و به رابطه جنسي ختم نشه خوب هست و در آينده به زندگي زناشويي کمک ميکنه ميشه بگن چطوري ميشه اين روابط رو کنترل کرد ؟ مگه ميشه ؟! طبيعت انسان بهش اين اجازه رو نميده ، دوتا دختر و پسر وقتي با هم دوست باشن اين دوستي کم کم به يه رابطه احساسي تبديل ميشه و بعد از اون بنا به نياز طبيعي مخصوصا تو سنين جواني اين رابطه به رابطه جنسي ختم ميشه و درصد خيلي کمي از اين روابط دوستي به ازدواج ختم ميشه ، و آخر اين روابط فقط يه شکست عشقي باقي ميمونه
درصد بالايي از پسرا واسه ازدواج حتي حاضر نيستن با دوست دختر خودشون ازدواج کنن چه برسه به دوس دختر ديگران ، پسرايي که دنبال دوست دختر گرفتن هستن قصد اکثرشون رفع نياز هاي روحي و جنسي هست و به اون دختر به عنوان شريک زندگي نگاه نميکنن و بعد از پايان رابطه اين دختر هست که ضربه ميخوره و يه شکست روحي ميخوره که در آيندش خيلي تاثير گذار ميشه "" بر خلاف اون چيزي که دوستان ميگن که اين روابط واسه آينده خوب هست نظر من کاملا برعکسه و اين روابط خيلي هاش به پسر و دختر و بيشتر دختر ضربه ميزنن و تو آيندشون تاثير خيلي بدي ميزارن ""
خود من تا يک سال قبل حتي باکرگي دختر برام مهم نبود و جزو معيار هام نبود ولي با چيز هايي که ديدم نظرم کامل عوض شد ، متاسفانه از فرهنگ دوست دختر دوست پسري فقط نحوه استفادش وارد ايران شده خود اون فرهنگ وارد نشده ، تو اين روابط پسر دنبال ارضاي روح و جسمش هست و دختر دنبال آيندش ، که متاسفانه اين وسط بنا به استفاده نادرست از اين روابط دختر وابسته و عاشق پسر ميشه و پسر از اين سواستفاده ميکنه و بعد از چند وقت با دختر رابطش رو بهم ميزنه که اين يه ضربه خيلي بد روحي به دختر وارد ميکنه و اون پسر هم اين روابط براش عادي ميشه و وجدانش به خواب ميره و اين روابط و ضربه زدن به دخترا رو اينقد ادامه ميده و در نتيجه وجدان و روحش کامل فاسد ميشه و اين پسر در آينده ديگه نميتونه به شريک زندگيش وفا دار بمونه !
زياد ديدم دخترايي که بعد از ازدواج با کوچيک ترين مشکل و دلخوري از شوهرشون واسه آروم شدن رفتن در آغوش دوست پسر هاي قبليشون و زياد ديدم پسرايي که وقتي ديدن دوست دخترشون ازدواج کرده دوباره رفتن سمت اون دختر و باهاش رابطه برقرار کردن








علاقه مندی ها (Bookmarks)