کار خیلی خوبی کردی که تموم کردی اما نباید اینجوری به این قضیه نگاه کرد که چند سال از عمرمون الکی گذشت...
من خودم به شخصه تصمیم گرفتم از این مشکلی که برام درست شد یک راه بسازم و الانی هم که اینجا هستم دارم تو همین راه قدم برمیدارم و اولین قدم تو این راه این بود که بهش فکر نکنم
دقت داشته باش که اگه تو اشتباه های گذشتت قدم برداری در حق خودت ظلم کردی در درجه اول تویی که مهمی
بیشتر این دوستیهای مسخره یا با خیانت یا دروغ یا هزار تا کوفت و زهر مار دیگه تموم میشه هر کس دیگه ای جای من بود شاید با رابطه عمیقی که من با او داشتم تا الان سر به بیابون میذاشت یا هنوزم غمگین بود
خودت رو با گذشتت تعریف نکن این چیزیه که تو بودی نه چیزی که الان هستی یک هدفی رو مشخص کن و برو به سمتش و فقط وفقط به آینده نگاه کن
یه نوع دیکتاتوری ایجاد کن تو احساساتت تا دوباره ضربه نخوری و اشتباه نکنی
توی ایران مخصوصا این نوع دوستیها واقعا مسخرس ... تو اکثر این رابطه ها که برین میبینید دو طرف دارن نقش بازی میکنن که سرگرم باشن
شما دقت کنید به این روابط همه قسم میخورن که برای طرف مقابل میمیرن اما وقتی سر کوچیکترین حرفی دو طرف یا یه طرف میخوان که سریع جدا شن اینجاست که به تو خالی بودن رابطه ها پی مبیرین
من خودم به هیچ وجه دیگه وارد دوستی با هیچ کسی نمیشم و قاطعانه برای ازدواج قدم برمیدارم
اما اینکه میگین مقایسه نکن اتفقا به نظر من خیلی خوبه که طرفی که میخوای باهاش زندگی کنی رو مقایسه کنی با کسایی که بودن تا الان باهات
بالاخره این رابطه ها کمترین چیزی که به آدم میده همین تجربس
و باید ازش استفاده کرد

علاقه مندی ها (Bookmarks)