به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام

اول آرامش خودتون را حفظ کنید. احتمالا جور بدی جلسه را کنسل نکردند که خانواده دختر اجازه جلسه بعد را دادند. احتمالا گفتند ببخشید جمعه مشکلی برامون پیش اومده.و نمی تونیم بیاییم.و گرنه که خانواده دختر اجازه جلسه بعد را نمی دادن. پس چیز بدی رد و بدل نشده.
    یکمی الان وضع خانوادگی شما را حس کردم. فکر می کنم شما تک پسر باشید و روتون خیلی حساسیت دارند.

الان هم که دیگه جلسه بعد گذاشته شده دیگه نمی شه جلسه بعد را کنسل کرد.

فقط اینکه شما باید قدرت مدیریتتون را بالا ببرید. از همین الان و با سیاست کامل.
    مدیریت هم یعنی اینکه در عین داشتن احترام همه نگذارید کسی در زندگیتان دخالت کند. یعنی نه سیخ بسوزد و نه کباب. یه جورایی همین رفتار جراتمندانه که در تالار می تونید سرچ کنید.
    این خواستگاری را نمی گم. فردا با هر کس ازدواج کنید باید جوری رفتار کنید که کسی به خودش اجازه نده تو زندگیتون دخالت کنه. یعنی رفتار جراتمندانه داشته باشید.

الان به نظر من یک روز کل خانوادتون(اعضای اصلی خواهران و مادر) را دعوت کنید بعد ازیکم حال و احوال و خوش و بش بگید من می خوام چند تا کلام با همه صحبت کنم.

مادرتون صدر مجلس باشند. اول خیلی محترمانه به مادرتون می گید مامان اجازه می دین من صحبت هایم را بکنم.
    مادر که اجازه داد شروع می کنید به صحبت.
    می گید که خواهران عزیزم خدا می دونه من تو این دنیا هیچ کس را بیشتر از خانواده ام دوست ندارم . مادرم که جای خود داره.
    اما واقعا انتظار چنین برخوردی از شما نداشتم! به من واقعا برخورد!

من ناسلامتی می خوام ازدواج کنم ها! ازدواج یعنی اینکه من می خوام مستقل بشم.
    شما واقعا چرا همچین رفتاری ازتون سر زد؟
    بعد بذارید حرفاشون را بزنند و شما هم تا آخرش گوش بدین.احتمالا همون بهانه فلان شهر و... را می آورند.

بعد بگویید شما نظر شخصی خودتان هست و محترم. اما من منظورم اینه که چرا به من احترام نمی گذارید. مگر من تو ازدواج شما دخالت کردم که در ازدواج من دخالت می کنید. چرا از من چیزی نپرسیدین.
    شما خواهرمی .دوستت دارم.درست. هر وقت خواستی می تونی نظرت را بهم بگی یا هر وقت ازت خواستم بهم مشورت بدی اما این با دخالت خیلی فرق داره!!!!

من از شما انتظار داشتم بتونید این مسائل را درک کنید.
    بعد کامل شفاف سازی کنید بگید من منظورم این خواستگاری نیست.
    من منظورم کل مساله ازدواجمه! فردا خواستگاری های دیگه می ریم. افراد دیگه را می بینیم. من نگرانم شما همین رویه را داشته باشید. اصلا من نگرانم فردا بعد ازدواج چنین برخوردی داشته باشید.

آخرش بگید من خواستم با صحبت هام اینو به شما بفهمونم که من تمام نظرات را می شنوم و برای همه ارزش قائل هستم.ولی حاضر نشید برادرتون یه آدم بچه ننه باشه و از خودش اراده ای نداشته باشه. مطمئنا شما اگر دلسوز من باشید چنین چیزی را نمی خواهید.مگر اینکه مساله چیز دیگه ای باشه ...
    مگه غیر از اینه که اصل کار من هستم که باید تصمیم نهایی را بگیرم.
    بعد احتمالا خواهراتون می گن نه داداش ما منظورمون این نبود.اشتباه شد و...

آقای غلامزادگان معمولا مادر پسر هماهنگ می کنه. به نظرم بهتره گید از این به بعد مادر زحمت هماهنگی جلسات را چه در این خواستگاری و چه در خواستگاری های دیگه بکشن.

شما هم مادرتون را توجیه کنید. با محبت باهاش صحبت کنید. اولش قربون صدقه اش برید. بعد بگید مامان شما خودتون دختر داشتین. شما خودتون بهتر از من می دونید که دختران روحیشون لطیفه. من می دونم شما خودتون چقدر مراعات می کنید چقدر براتون مهمه کسی دلش نشکنه. می دونم شما چقدر باایمان هستین. و می دونید اگر حرمت کسی را بشکنیم حالا کلا تو خواستگاری های مختلف خداوند ممکنه همین دنیا جوابمون را بده !

بگید: مامان نمی خوای منو داماد کنی؟ حالا حالا ها ممکنه با هم کلی خواستگاری بریم! مامان جون می دونم شما خودت تو اخلاق سالاری.خودت حتما بیشتر حواست هست. ولی باز هم خواستم بگم که تو دلم نمونه: یکمی بیشتر رعایت رسم و رسوم را تو خواستگاری های بعدی کنیم.
    قربون شما بشم. ان شاالله من فداتون بشم. اجازه بدین دستتون را ببوسم و...

این جوری دل مادرتون هم نشکستین و از این به بعد مادرتون با رضایت قلبی با شما مشورت می کنند و دیگه هماهنگ کننده فقط مادرتون باشند. نه خواهراتون!!! و این را کامل تو منزلتون برای دفعات بعد قانون کنید!

چون یک نفر را توجیه کردن خیلی راحت تره. همیشه هم قبل از تلفن ها با مادرتون محترمانه و با محبت صحبت کنید.توجیهشون کنید. وقتی به جمع بندی رسیدین مادرتون زنگ بزنند.

نگران نباشید.هر چی خیره همون پیش میاد. الخیر فی ما وقع
    ولی اگر هم این خواستگاری نشد، به نظر من کلا خوب شد همین اوایل تو تجربه اولتون همچین موضوعی پیش اومد تا خطوط قرمز و استقلال فردیتون را با رفتار جراتمندانه به خانوادتون با احترام نشون بدین.
    همین رفتار با سیاستتون در آینده می تونه تو زندگی مشترک آیندتون تاثیر بذاره.

سعی کنید این قدر روی خودتون مسلط باشید که وسط صحبت ها عصبانی نشید.خودتون را کنترل کنید.

اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
    ویرایش توسط مصباح الهدی : سه شنبه 17 تیر 93 در ساعت 22:37

2. 4 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

Gholamzadegan (سه شنبه 17 تیر 93), فدایی یار (جمعه 23 مرداد 94), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 18 تیر 93), شیدا. (سه شنبه 17 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)