1-فکر نمیکنی علت ایمیل زدنهای مداومت همین باشه؟اینکه بهش ایمیل میدی تا اون بهت جواب بده و بات حرف بزنه تا به خودت ثابت کنی عاشقته و تو خوب و دوست داشتنی هستی.اما خودمو گناهکار میدونم که به اندازه کافی خوب نبودم که اون عاشقم بمونه
اما چون بهت جواب نمیده تو حریصتر میشی که هرطور شده کاری کنی که جواب بده و چون باز بهت جواب نمیده ناراحت میشی و خودتو سرزنش میکنی و تا یه مدت بهش ایمیل نمیدی
2-فراموشش نکردی که هیچ حتی هنوز باور نکردی رابطه بینتون تموم شده.الان تقریبا من فراموشش کردم
همشم به این فکر میکنم که احساسش چیه با هدیه هام چی کار کرده مثل من هنوز بم فکر میکنه( من هنوز انگشتر و گلهای خواستگاریو دارم.خاطراتمم تو خونه تکونی خواهرم ریخت دور وگرنه داشتم چند وقت یکبار میخوندم)
یعنی دلت نمیخواد باور کنی.چون تو اون مدت که باش بودی حس خوبی بهت میداده و تو به اون حس عادت کردی.برای همین نمیخوای باور کنی که این رابطه تموم شده و مدام وقتتو با خاطرات اون روزا میگذرونی و یه جایی میرسی که احساس نیاز بهش پیدا میکنی و باز ایمیل زدن رو شروع میکنی.
فکر میکنم هنوزم باید روی بخشش خودت و عزت نفست کار کنی.
حقیقت اینکه این رابطه تموم شده رو قبول کنی.
و برای زندگی بدون نامزدت برنامه ریزی کنی.
چطوریشو امیدوارم بیان بهت بگن.
اما برای اینکه بی خیال ایمیل زدن بشی پیشنهاد میکنم ایمیلایی که بهش دادی رو پاک نکنی..هر وقت وسوسه شدی، ایمیلایی که قبلا زدی رو بخوون.اونوقت همینکه قبلا اینا رو براش نوشتی و جواب نداده یه کم سردت میکنه.
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)