به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 30 فروردین 92 [ 00:28]
    سطح
    8
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 3 پست

Array

انسانی حیوان صفت شده ام

سلام بر اعضای انجمن

من یک مشکل بزرگ دارم و اون اینکه با اینکه ازدواج کرده ام اما با برخورد با هر غیر همجنسی که تمایلی به من نشان می دهد، دلم می لرزد و افکار ناپسند از ذهنم می گذرد. از خودم بدم میاید و دوست دارم ان زمان زمین دهان باز کند و مرا در خود ببلعد.

آیا راهی برای رام کردن این دل هوس باز هست؟

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

RE: انسانی حیوان صفت شده ام

سلام ستارالعیوب

به همدردی خوش آمدی

شما خانم هستی یا آقا؟

چه مدت هست این حالت را پیدا کرده ای ؟
    همیشگی هست یا خیر؟

.

3. 7 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 12 مهر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 3 پست

Array

ممنون از خوش امد گوییتان،

ترجیح می دادم بدون دانستن جنسیتم کمکم کنید. من خانم هستم.
    از 3 سال پیش این حالات را پیدا کردم و خوب گاهی سعی می کنم خیلی کنترل داشته باشم (با پرت کردن حواسم، با فکر کردن به زندگیم، با فکر کردن به اینده، با روزه گرفتن) و کمی حالاتم کم می شود و لی اکثر اوقات متاسفانه توان کنترل را ندارم.

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

عزیزم

به نظر میرسه دچار وسواس فکری در این رابطه هستی ، که نیازه با کنترل ذهن رفعش کنی ، از روانشناس در این رابطه کمک بگیر

آیا دوران مجردی نیز چنین حالتی داشتی ؟ اگر آره ، چطور با آن برخورد کردی ؟ تخیلاتت در دوران تجرد چطور بوده ؟ چقدر مطالب مربوط به روابط جنسی را مطالعه یا توجه می کردی ؟

رابطه ات با همسرت چطور هست ، هم جنسی هم عاطفی ؟

نسبت به غیر هم جنس افکاری که پیدا می کنی بیشتر جنبه جنسی دارد یا عاطفی ؟

.

6. 6 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 12 مهر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 3 پست

Array

ممنون از توجهتان،

منظورتان از وسواس فکری چیست؟

نه در دوران تجرد چنین افکاری نداشتم. اگرچه از نظر عاطفی به بعضی از خواستگارهایم وابسته می شدم.
    تخیلاتی نیز در دوران تجرد نداشتم. در مورد مسائل جنسی همینقدر که از خانواده و دوستانم میشنیدم توجه داشتم اما مطالعه خاصی در این باره نداشتم.

زندگی من و همسرم هم مثل تمام زندگی های ایرانی پر از فراز و نشیب است. از نظر عاطفی رابطه مان گاهی در اوج است و گاهی در دره. و از نظر جنسی نیز در اکثر اوقات در نشیب است. راستش خواهشی از شما دارم. خواهش می کنم مرا مستقل از روابطم با همسرم راهنمایی کنید چون فکر می کنم اگر من در بدترین شرایط هم در رابطه با همسرم باشم باید بتوانم فرمان دل خود را بدست گیرم.

احساسی که نسبت به جنس مخالف دارم هم از نوع عاطفی است هم از نظر جنسی. اما بعد جنسیش گویا پررنگ تر است.

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

سلام

به تالار خوش آمدی عزیزم

ابتدا بر اساس نامی که بر تاپیک خودت نهاده ای و خودت را هدف گیری منفی کرده ای نقد دارم .

با خودت مهربان باش و به خودت احترام بگذار .

تو هر چه که باشی انسانی ارزشمند و والی هستی . اگر مسئله ای داری و یا فکر می کنی که داری دلیل بر بدی و حیوان صفتی نیست .

بیولوژیک و طبیعت بدن انسان ابدا قابلیت نقد منفی ندارد هر انسانی از بیولوژیک خاصی برخوردار است . در پذیرش خودت باش . اما طبیعت خودت را بشناس و آن را درک کن و برایش راه حل پیدا کن .

و اما

عزیزم نمی شود شما را بدون رابطه با همسرت یا شریک جنسی ات نقد کرد . یک بعد مربوط به طبیعت جنسی شخص و سیستم بدنی شماست اما چون ازدواج کرده ای و شریک جنسی داری اگر این شریک جنسی فانتزی های شما را درک کند و در بازی جنسی و ایجاد تنوع با شما سازگار باشد یا نباشد نیز باید بررسی شود .

در نتیجه بدون ترس حرف بزن و لازم نیست خودت را تخریب کنی تا گوش شنوایی برای شنیدن مسئله ات بیابی . تو دوست داشتنی و ارزشمند و قابل احترامی .( فقط خواهش می کنم بنا بر مقررات تالار عمل کن و مسئله ات را تا جایی که قابل باز کردن است باز کن )

9. 9 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (چهارشنبه 12 مهر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 11 دی 95 [ 13:07]
    سطح
    60
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 124
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    5,009

تشکرشده 4,547 در 875 پست

Array

سلام دوست عزیز

من احساس میکنم که لذتی که با همسرت باید داشته باشی رو ندارید

بهتر بگم راه همبستری رو خوب بلد نیستید که به اوج لذت برسید و سیراب شوید .

مرد خسته از کار میاد و بیشتر بفکر نیاز خودش است که زود تخلیه شود و برود بخوابد اما به نیازهای همسر توجه نمیکند .

که زن با مرد در مسایل همبستری خیلی باهم فرق دارند .

وگرنه اگر زن خوب لذت ببرد نیازی ندارد که به دیگری فکر کند .

فکر کردن زن به نیاز جنسی به مردنامحرم گناه بزرگی هست .

چند سوالی :

شما خانمها باهم میشیندی با دوستانتون راجبع مسایل همبستری همسرانتون حرف میزنید .

دوستی دارید که پیش شما از مردها دیگر حرف بزند .

فیلم یا عکس پرونو در گوشی دارید . یا در منزل تماشا میکنید .با دوستانتون چطور ؟؟؟

همسرتون به خود میرسد یا خیر .

چقدر فاصله سنی با همسرتون دارید .

در دوران کودکی یا نو جوانی رابطه جنسی کودکانه ای داشتید ؟؟؟؟

همسرتون محبت میکند ؟؟

گفتید در مسایل جنسی با همسرتون در اوج و در نشیب است . میشود بگید چی باعث میشه که نشیب داشته باشد .

با همسرتون مشاجره دارید . ؟؟؟؟

لطفا به سوالات دقیق پاسخ دهید .

11. 4 کاربر از پست مفید پدربزرگ تشکرکرده اند .

پدربزرگ (چهارشنبه 12 مهر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 3 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ani
    سلام

به تالار خوش آمدی عزیزم

ابتدا بر اساس نامی که بر تاپیک خودت نهاده ای و خودت را هدف گیری منفی کرده ای نقد دارم .

با خودت مهربان باش و به خودت احترام بگذار .

تو هر چه که باشی انسانی ارزشمند و والی هستی . اگر مسئله ای داری و یا فکر می کنی که داری دلیل بر بدی و حیوان صفتی نیست .

بیولوژیک و طبیعت بدن انسان ابدا قابلیت نقد منفی ندارد هر انسانی از بیولوژیک خاصی برخوردار است . در پذیرش خودت باش . اما طبیعت خودت را بشناس و آن را درک کن و برایش راه حل پیدا کن .

نقد شما را می پذیرم. یعنی خیلی دوست دارم که بپذیرم. اما وقتی فیلمهای حیات وحش را می بینم به فکر فرو می روم که تفاوت من با این حیوانها چیست اگر نتوانم بر نیازهایم کنترلی داشته باشم.

و اما

عزیزم نمی شود شما را بدون رابطه با همسرت یا شریک جنسی ات نقد کرد . یک بعد مربوط به طبیعت جنسی شخص و سیستم بدنی شماست اما چون ازدواج کرده ای و شریک جنسی داری اگر این شریک جنسی فانتزی های شما را درک کند و در بازی جنسی و ایجاد تنوع با شما سازگار باشد یا نباشد نیز باید بررسی شود .

در نتیجه بدون ترس حرف بزن و لازم نیست خودت را تخریب کنی تا گوش شنوایی برای شنیدن مسئله ات بیابی . تو دوست داشتنی و ارزشمند و قابل احترامی .( فقط خواهش می کنم بنا بر مقررات تالار عمل کن و مسئله ات را تا جایی که قابل باز کردن است باز کن )

ترسم از این است که حرفهایی را بازگو کنم که تنها موضوع را منحرف کند. می دانم که شاید مقداری از ریشه مشکلاتم در روابطم با همسرم باشد اما ترسم از این است که در اخر اگر نتوانم این روابط را کاملا بهبود دهم آیا باید بپذیرم که مشکلم نیز بهبود نمی یابد؟ یعنی نمی خواهم حل مشکلم منوط به بر طرف شدن مشکلات زندگیم باشد که اگر حل نشد مشکنم بر سر جای اول بماند. در زیر سعی می کنم توضیح دهم چرا می خواهم مستقل از روابم با همسرم مشکلم را حل کنم. و الته مقداری نیز مساله را باز می کنم.

حقیقت این است که مشکلم از سه سال پیش شروع شد زمانی که با همسرم زندگی سردی را می گذراندم و همیشه تشنه این بودم که احساس کنم که برایش جاذبه جنسی دارم. آن زمان همسرم به شدت از همبستری با من فرار می کرد . همزمان من بسیار زیاد مورد نوجه یکی از اشنایان مرد قرار گرفتم. او مرا می خواست. من نیز وقتی او را می دیدم بدنم داغ می شد و گونه هایم سرخ. من سعی کردم برای رهایی و جلوگیری از لغزیدن پایم با ان آشنا فطع رابطه کنم. موفق شدم و دیگر او را شاید سالی یکبار هم نبینم. اما بعد از ان فهمیدم که آب از سرچشمه خراب است. این دل من است که باید درمان شود .
    با مشاوری در میان گذاشتم. او از من خواست به همسرم بگویم که اگر در مورد بهبود روابط جنسیمان همکاری نکند به طور جدی به ادامه زندگی یا جدایی فکر خواهم کرد. من اینکار را کردم اما کمی ملایمتر. همسرم هم مرا متهم به هوسباز بودن کرد و اینکه تنها رابطه جنسی برایم مهم است. نمی توانستم به جدایی فکر کنم.

پس از ان پیش مشاور دیگری رفتم. او به من گفت روی مسائل عاطفی با همسرت تمرکز کن و من از لحاظ جنسی تو را تامین می کنم. و داشت در مورد چگونگی تامین کردنش می گفت و حرفهای جنسی می زد. اگر چه درونم احساس لذت می کردم ولی نمی توانستم بوی تعفن خود را تحمل کنم و ان مشاور را ترک کردم در حالیکه حالم از خودم بهم می خورد.

بعد از ان پیش مشاور زن دیگری رفتم. او به من گفت که روی روابط با همسرم کار کنم. من دراین 3 سال با راهنمایی او و خواندن کتابها اینکار را کردم . اما تنها بهبود کمی صورت گرفت . و این مشکل همچنان با من ماند. چون ان مشاور حل مشکلم را منوط به بهبود روابط با همسرم کرد که گویا کاریست بسیار زمانبر (یا شاید غیر ممکن) و من همچنان دل و ذهنم در اختیار و کنترل خودم نیست.

اکنون دیگر به مشاوری دسترسی ندارم.

این شد که تصمیم گرفتم مستقل از انچه بین من و همسرم می گذرد دردم را درمان کنم. ولی بار اگر شما این را میسر نمی دانید تا انجا که بتوانم مساله را باز می کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط پدربزرگ
    سلام دوست عزیز

من احساس میکنم که لذتی که با همسرت باید داشته باشی رو ندارید

بهتر بگم راه همبستری رو خوب بلد نیستید که به اوج لذت برسید و سیراب شوید .

مرد خسته از کار میاد و بیشتر بفکر نیاز خودش است که زود تخلیه شود و برود بخوابد اما به نیازهای همسر توجه نمیکند .

که زن با مرد در مسایل همبستری خیلی باهم فرق دارند .

وگرنه اگر زن خوب لذت ببرد نیازی ندارد که به دیگری فکر کند .

فکر کردن زن به نیاز جنسی به مردنامحرم گناه بزرگی هست .

چند سوالی :

شما خانمها باهم میشیندی با دوستانتون راجبع مسایل همبستری همسرانتون حرف میزنید .
    نه ، من هیچگاه در مورد روابطم با همسرم با دوستانم سخن نگفته ام .

دوستی دارید که پیش شما از مردها دیگر حرف بزند .
    نه چنین دوستانی ندارم.

فیلم یا عکس پرونو در گوشی دارید . یا در منزل تماشا میکنید .با دوستانتون چطور ؟؟؟
    چنین فیلم ها یا عکس هایی نیز ندیده ام.

همسرتون به خود میرسد یا خیر .
    گاهی به خود میرسد و گاهی نه. ولی در کل مرد تمیزی است.

چقدر فاصله سنی با همسرتون دارید .
    2 سال

در دوران کودکی یا نو جوانی رابطه جنسی کودکانه ای داشتید ؟؟؟؟
    نه قبل از ازدواج هیچ رابطه ای را تجربه نکردم.

همسرتون محبت میکند ؟؟
    همسرم مانند بعضی مردان محبتش کلامی نیست. البته محبت عملی در جاهایی دارد.

گفتید در مسایل جنسی با همسرتون در اوج و در نشیب است . میشود بگید چی باعث میشه که نشیب داشته باشد .
    نشیب داشتنش به شرایط زندگیمان بر می گردد . اما من گاهی خیلی زیاد اصرار می کنم تا کمی رابطه مان اوج بگیرد. گاهی موفق هستم و گاهی نا موفق.

با همسرتون مشاجره دارید . ؟؟؟؟
    نه چندان. در ابتدای زندگیمان زیاد بود ولی الان نه. البته همسرم در کل انسان ناارام و عصبی ای است. و البته سعی می کنیم با هم مهربانتر باشیم و سعی می کنم درکش کنم تا ارامش بیشتری داشته باشد.

لطفا به سوالات دقیق پاسخ دهید .

13. 3 کاربر از پست مفید ستار العیوب تشکرکرده اند .

ستار العیوب (چهارشنبه 12 مهر 91)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

بسیار بسیار تشکر می کنم از توضیحاتی که دادی .

تو کاملا طبیعی هستی و مسئله ات با قصد و نیتی که عنوان کردی ابدا ربطی به حیات وحش و آنچه به مثال کشیدی ندارد . ( هر چند که به شخصه انسان را بخشی از طبیعت می دانم و....)

دلیل بسیاری از اختلافات زناشویی و جدایی ها همین رابطه ی جنسی ناهماهنگ و بی شناخت است . ( دقت کن گفتم ناهماهنگ و بی شناخت و نه ناسالم )

در فرهنگ ما انکار و سرکوب و ترس و ..... بسیار عجیب و زیادی در رابطه با مسائل جنسی وجود دارد و آن چنان دامنه ی سرکوب ها شدید است که فرد قبل از کشف بدن خود و فانتزی هایش وارد یک قرارداد و تعهد می شود و دراینجا به دلیل بد انگاری ها و تعاریف و بد و غلط اگر با واقعیتی از خود روبه رو شویم آن را مشکل و مسئله می پنداریم و فوری به حیات وحش ربطش می دهیم ! ( این حرف ها بد تعبیر نشود و رواج رابطه ی جنسی بی تعهد معنی نشود . )اما حتی با توجه به این فرهنگ و سنت و مذهب هم می توان راه هایی را یافت تا رضایت جنسی که نیاز اصلی انسان است مرتفع شود .

برایت مثالی می آورم از تحقیقات پژوهشگران و محققان

در پژوهشی تعدادی زن انتخاب شدند و در اتاقکهایی قرار گرفتند که در این اتاقک ها برایشان تصاویری به شکل اسلاید نمایش داده می شد . تصاویری از خورشید . دریا . منظره . عکس هایی از حیوانات . ضیافتهای شام . ساختمان های مجلل . آسمان و.....و مرد

و با هر تصویر میزان هورمون های مختلف در بدن زنان اندازه گیری می شد . تصویر مرد به شکل عجیبی سطح هورمون های خوب و مفید و شفا بخش را افزایش می داد . هورمون هایی که مربوط به شفای زن بود . شفای خودخوری !
    خودخوری و درون ریزی عامل اصلی بیماری سرطان است . از زگیل که نوعی از سرطان خوش خیم است و پیش پا افتاده است تا .........

و باز آزمایشاتی انجام شد از نوع ایجاد سکس خوب و مناسب و ترشح هورمونها در بهترین حالت برای زنانی که زگیل زده بودند . زگیل ها بدون مصرف هیچ دارویی در عرض سه روز ناپدید شد .

و باز مثال می آورم در تحقیقات پژوهشگران عدد 45 درصدی ثبت شده از زنانی که تمایل و فانتزی مورد تجاوز واقع شدن دارند ( البته این ارقام و آمار از زنان یک کشور سرکوب شده و انکار کننده نیست ) و این به معنی نیست که حتما 45 در صد این زنان که فانتزی تجاوز دارند مورد تجاوز هم قرار می گیرند و این تجربه را به دست می آورند اما در رابطه با شریک جنسی می توان این حس را از طریق کلام به زن داد تا زن متوجه بشود آنچه در فانتزی خود داشته خوش آیندش هست یا خیر .در نتیجه الزامی نیست که حتما تجاوز اتفاق بیفتد . ( به گمانم تفاوت انسان با حیوان در همین بخش است که هم قدرت درک و هم قدرت کلام و خلاقیت دارد )

در رابطه با تو نیز مشکلی نیست که آسان نشود .
    اگر خواستی و مایل بودی باز هم به بحث و گفتگو ادامه می دهیم .

15. 5 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (چهارشنبه 12 مهر 91)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    امروز [ 09:18]
    سطح
    100
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ani

در فرهنگ ما انکار و سرکوب و ترس و ..... بسیار عجیب و زیادی در رابطه با مسائل جنسی وجود دارد و آن چنان دامنه ی سرکوب ها شدید است که فرد قبل از کشف بدن خود و فانتزی هایش وارد یک قرارداد و تعهد می شود و دراینجا به دلیل بد انگاری ها و تعاریف و بد و غلط اگر با واقعیتی از خود روبه رو شویم آن را مشکل و مسئله می پنداریم و فوری به حیات وحش ربطش می دهیم ! ( این حرف ها بد تعبیر نشود و رواج رابطه ی جنسی بی تعهد معنی نشود . )اما حتی با توجه به این فرهنگ و سنت و مذهب هم می توان راه هایی را یافت تا رضایت جنسی که نیاز اصلی انسان است مرتفع شود .

برایت مثالی می آورم از تحقیقات پژوهشگران و محققان

در پژوهشی تعدادی زن انتخاب شدند و در اتاقکهایی قرار گرفتند که در این اتاقک ها برایشان تصاویری به شکل اسلاید نمایش داده می شد . تصاویری از خورشید . دریا . منظره . عکس هایی از حیوانات . ضیافتهای شام . ساختمان های مجلل . آسمان و.....و مرد

و با هر تصویر میزان هورمون های مختلف در بدن زنان اندازه گیری می شد . تصویر مرد به شکل عجیبی سطح هورمون های خوب و مفید و شفا بخش را افزایش می داد . هورمون هایی که مربوط به شفای زن بود . شفای خودخوری !
    خودخوری و درون ریزی عامل اصلی بیماری سرطان است . از زگیل که نوعی از سرطان خوش خیم است و پیش پا افتاده است تا .........

و باز آزمایشاتی انجام شد از نوع ایجاد سکس خوب و مناسب و ترشح هورمونها در بهترین حالت برای زنانی که زگیل زده بودند . زگیل ها بدون مصرف هیچ دارویی در عرض سه روز ناپدید شد .

و باز مثال می آورم در تحقیقات پژوهشگران عدد 45 درصدی ثبت شده از زنانی که تمایل و فانتزی مورد تجاوز واقع شدن دارند ( البته این ارقام و آمار از زنان یک کشور سرکوب شده و انکار کننده نیست ) و این به معنی نیست که حتما 45 در صد این زنان که فانتزی تجاوز دارند مورد تجاوز هم قرار می گیرند و این تجربه را به دست می آورند اما در رابطه با شریک جنسی می توان این حس را از طریق کلام به زن داد تا زن متوجه بشود آنچه در فانتزی خود داشته خوش آیندش هست یا خیر .در نتیجه الزامی نیست که حتما تجاوز اتفاق بیفتد . ( به گمانم تفاوت انسان با حیوان در همین بخش است که هم قدرت درک و هم قدرت کلام و خلاقیت دارد )

در رابطه با تو نیز مشکلی نیست که آسان نشود .
    اگر خواستی و مایل بودی باز هم به بحث و گفتگو ادامه می دهیم .

با سلام و احترام
    آنچه که آنی گرامی تحت عنوان پژوهش یا آزمایش هایی شرح داده اند (در مورد پرداختن تنوع گرایانه یا تمرکز روی مسائل جنسی البته در قالبی که آمده است)، زیاد اعتبار و روایی علمی و دقیقی ندارد و اثر بخشی آن جای بحث و گفتگو دارد. و با رویکرد تالار همدردی همجهت نیست. اتفاقا بنده دقیقا درمان را عکس این روش می دانم و باید تمرکز زدایی از تنوع جنسی شود.
    مشکلاتی که متمرکز بر مسائل جنسی هست وقتی به درمان نزدیک می شود که به خط میانه یا اعتدال نزدیک می شود. و روشهایی که به تنوع بخشی و روشهای مختلف می پردازد در بهترین حالت بدون ضرر هست ولی غالبا مشکلات حاشیه ای به وجود می آورد.

این توضیحات لازم بود تا جوابهایی که ممکن است سایر اعضاء بدهند حتما برای مراجع هماهنگ و همگون باشد تا بتواند تصمیم گیری ساده تری داشته باشد.

و در مورد مشکل ستارالعیوب.
    ضمن خوش آمد گویی به شما بر ای انتخاب تالار همدردی و اعتمادی که به آن کردید تا چنین مشکلی را مطرح کنید مواردی را مورد اشاره قرار می دهم

یکم:
    ابتدا باید حوزه مشکل شما دقیقا مشخص شود که آیا مسئله ذهنی باقیمانده است؟ یا رفتاری هم مرتکب شده اید؟
    به نظر می رسد با توجه به عنوان تاپیک و احساس گناهی که دارید علاوه بر درگیری ذهنی خطای رفتاری هم از شما سرزده است و اتفاقی هم افتاده است. که اگر اینطور باشد ادامه مشاوره و راهنمایی ما نحو خاصی به خود می گیرد. اما اگر فرض کنیم که صرفاً مسائل در حوزه فکر و ذهن شما بوده است روش راهنمایی تفاوت خواهد کرد.

دوم:
    علیرغم اینکه ازدواج راه بسیار مناسب و غنی در اختیار انسان می گذارد که نیازهای جنسی اش را به شیوه صحیح و سالم ارضاء کند. اما باید توجه داشت برای ارضاء صحیح قوه جنسی ، تنها ازدواج کافی نیست. به عبارت دیگر نباید تصور کرد که اگر زن یا مردی ازدواج کرد ، ازدواج به تنهایی او را پاک نگه می دارد و مسائل جنسی سالمی خواهد داشت. در همین تالار بسیار زنان و مردان متاهلی را می شنویم که روی تعهد زناشویی خود نایستاده اند و مسائل جنسی خود را نتوانسته اند کنترل کنند.
    خلاصه این بند: تمرکز فقط روی ازدواج برای امنیت جنسی کافی نیست. اما بسیار کمک کننده و قوی هست

سوم:
    برای مشکلی که هم اکنون با آن روبرو هستید اولین دفاع و قویترین دفاع و ضروری ترین دفاع از خودتون در برابر این مشکل اینست که حوزه ذهن و عمل را کاملا از هم جدا کنید.
    یعنی در گام اول مرزقرمز خود را در حوزه عمل بدانید. گاهی فکری به ذهنتان می رسد یا تخیلی شما را به خود مشغول می کند. اما نباید به حوزه عمل بیاید. مثلا فرد خاصی را ملاقات کنید، یا زنگی بزنید، یا شرایط ارتباط را فراهم سازید. این به شما مصونیت می دهد تا بتوانید سالم و صحیح زندگی کنید. و از بعد مذهبی هم خداوند نیت خیر را ثواب می دهد اما برای گناه تا به عمل نیاید مجازاتی را در نظر نمی گیرد.
    خلاصه این بند: در فاز اول اجازه ندهید در عمل اقدامی حتی به اندازه سر مویی انجام دهید. یا ارتباطی با کسی بگیرید یا...

چهارم:
    همانطور که مشاوران هم راهنمایی کرده اند، حل مشکل شما ساده تر خواهد شد اگر همسرتان هم اقداماتی داشته باشد و روابط شما تغییراتی بکند. این بدین معنا نیست که اگر همسر شما همکاری نداشت مشکل شما حل نشود، بلکه کمک او کار شما را ساده می کند.
    این تغییرات زندگی و بهبود روابط با همسرتان دو بخش دارد:
    الف) حل مسائل و مشکلات رایج زندگی به شکلی که ارتباط عاطفی بین شما تقویت شود
    ب) مراجعه حضوری هر دو شما به یک روانشناس بالینی و آموزشهایی در مورد ارتباط زناشویی

نکته: اگر برایتان سخت هست نیاز نیست به همسر یا مشاوران بگویید که در ذهن شما در مورد ارتباط با دیگران چه می گذرد.
    خلاصه این بند: بهبود مشکلات زندگی و آموزش روابط صحیح جنسی با همسر می تواند به شما و همسرتان کمکهایی بکند که فشار روی شما تعدیل می شود. و بعدا بهتر می توانید مشکلی که گفته اید را حل کنید.

پنجم:
    همه بندهای فوق مقدمات بسیار ضروری هست تا به اینجا برسیم که چگونه مشکل شما باید مدیریت و درمان شود.
    معمولا تمایلات انسان مثل لذت طلبی، تجمل دوستی، مسائل جنسی، شهرت و .... دو قسمت دارد.
    الف: واقعیاتی که هست
    ب: ذهن فرد که به پردازش واقعیات می پردازد.

توضیح با یک مثال:
    الف ) واقعیاتی که هست
    آقایی در خیابان با یک خانم روبرو می شود که با آرایش و تزئین خود موجب می شود آقا از دیدن او لذت ببرد.
    ب) ذهن فرد و پردازش این واقعه
    افراد مختلف با این محرک به نوع های مختلف برخورد می کنند واین به خاطر پردازش این مسئله در ذهنشان هست.
    ممکن است این آقا با خیالبافی و تصوراتیدر مورد اندام این خانم ، مرتب ذهن خود را درگیر نگه دارد و شاخ و برگ به آن بدهد. و حالتهای مختلفی در ذهن خود تصور کند که با این خانم ارتباط داشته یا همبستر می شود.(اینها همه سریع حتی در چند ثانیه اتفاق می افتاد) پس اگر این پردازش ها را مرتب تکرار کند. ممکن است زمینه عمل برایش فراهم شود لذا ممکن است مسیر خود را کج کند و به دنبال این خانم حرکت کند. یا نزدیک شود و به بهانه ای با او صحبت کند. یا حتی ممکن است برای او مزاحمت ایجاد کند یا ....
    همه اینها بستگی دارد که این آقا در ذهن خود چقدر مسئله ارتباطش را با این خانم شارژ کرده است . گاهی آنقدر این شارژها زیاد می شوند که کنترل رفتار را از فرد می گیرند.

نتیجه این بند با توجه به مثال بالا:
    افکار اتوماتیک و وسواس گونه که به ذهن هجوم می آورند فرد را تحت کنترل قرار میدهند و ممکن است رفتارش را تغییر دهند. این افکار وسواسی ممکن است در مورد مسائل جنسی باشد. لذا همانطور که فرشته مهربان مورد اشاره قرار دادند. تسلیم شدن به این افکار و عدم درمان وسواس فکری منجر می شود افکار اتوماتیک که در مورد شما مسائل جنسی هست به ذهن شما هجوم آورند و به صورت تکرار شونده ای خارج از اراده شما تکثیر شوند. و چون با خود لذتی دارند شما اجازه می دهید که آزادانه در ذهن شما باقی بمانند، تقویت شوند و تکثیر شوند و در نهایت شما را بیازارد.
    لذا شما می توانید به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید و برای درمان افکار وسواسی اقدام کنید.
    یک روش مناسب برای کنترل فکر و ذهن اینست که از تکنیک هایی مثل توقف فکر، سوئیچ فکری و تمرکز زدایی استفاده کنید. (می توانید مقالات و مطالب در این مورد را جستجو کنید یا از مشاوران کمک بگیرید.)

خلاصه:
    1 – مرز مشکل خود را در ذهن و رفتار مشخص و پررنگ کنید و در فاز اول نگذارید از ذهن به عمل در آید و اگر به عمل آمده است نیاز هست اول در این مورد مشاوره بگیرید و به کمک احساس گناه در تغییر مسیر اقدام کنید.

2– ازدواج برای کنترل مسائل جنسی آدمی به تنهایی کافی نیست و نیاز به کنترل های دیگر نیز می باشد.

3 – هر گونه منفذ و راهی که می تواند شما را با شخصی مرتبط کند سریعا قطع کنید.

4 – خودتان و همسرتان از 2 جهت مشاوره حضوری داشته باشید
    الف) حل مشکلات رایج زندگی
    ب) آموزش ارتباط جنسی صحیح

5 - احتمالا شما دچار وسواس فکری هستید و ماده اولیه آن هم محرکات جنسی هست. و بعد هم چون راه درمان افکار وسواسی را ندارید اسیر افکار اتوماتیک از نوع جنسی می شوید و آنها کنترل شما را به دست می گیرند. برای بهبود نیاز به رواندرمانی دارید و می توانید از تکنیک های توقف فکر، سوئیچ فکری و تمرکز زدایی بهره بگیرید.

17. 10 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

mohammad6599 (چهارشنبه 28 اسفند 92), مدیرهمدردی (شنبه 15 مهر 91)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)