به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 15 خرداد 91 [ 10:00]
    سطح
    35
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

+میشه کمکم کنید خواهش دارم

سلام دوستان
    من یه پسر 26 ساله هستم حدود 5 ماه پیش شرکت ما یه منشی جدید استخدام کردم من نمیدونم همون اول این منشی دیدیم نسبت بهش علاقه پیدا کردم گذشت این 5 ماه تا اینکه یه روز آخر وقت بهش پیشنهاد دادم برسونمش تا خونشون که اینکار را کردم بعد تو بین راه یه قرار کوه گذاشتم کوه هم باهم رفتیم و همونجا بهش پیشنهاد ازدواج دادم البته ناگفته نماند که ایشون 29 سالشه ولی گمان کنم خیلی با هم مچ بودیم چون اصلا من فکرش را میخوندم بگذریم والا من تو اخرین دیدارمون تو خنده اونم بر حسب یه شیطنت بچه گانه و بدون نیت یه ماچش کردم که خیلی عصبانی شد اون به من گفت که نباید اینکار را میکردی باید خودتو کنترل میکردی باید فلان میکردی من براش توضیح دادم که بابا فقط یه احساس بچه گانه بود همین و بس
    اون به من گفت که چند روز به من زنگ نزن تا فکرامو بکنم تو با این کارت کل قضیه بردی زیر سوال نا گفته نمونه که ایشون با ازدواج با موموافق بودند و خودشون گفتند که تا پایان محرم و صفر صبر کنیم تا بعدش اون موقع خانواده ها باهم صحبت کنند
    حالا سوال من از شما اینه آیا اون خانوم در مورد من چه فکری میکنه
    آیا من الان 4 روزه بهش زنگ نزدم خودش رنگ میزنه
    ما باهم تو یه شرکتیم تو اون محیط چگونه برخورد کنیم چون من تو این پنچ ماه اصلا باهاش نه سلام میکرم نه خداحافظی
    بعد یه سوال دیگه من تو شرکت موبایلم وقتی زنگ میزنه با بچه ها زیاد بحثهایی عشقی میکنیم میشه باز اینکار را کرد یا خیر در ضمن جفتمون تو کار شعر بودیم من وقتی براش خوندم میگفت باورم نمیشه تو هم شعر بگی

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

RE: میشه کمکم کنید خواهش دارم

برادر گرامی به تالار همدردی خوش آمدید

مدت زمانیکه بهش اشاره کردید برای شناخت کسی اونهم برای ازدواج خیلی کمه . خصوصا" در مورد یک منشی !
    این خانم به اقتضای کارش و اینکه تازه استخدام شده خب باید طوری رفتار کنه که به نظر رئیس شرکت و کارمنداش عالی بیاد تا اگه بطور آزمایشی استخدام شده ف این دوره رو بخوبی بگذرونه و کارش رو حفظ کنه .این یک نکته در مورد نوع رفتارش بود که اگه رفتارش رو پسندیدید بدونید که فعلا" برای قضاوت زوده !

اما پیشنهاد کوه رفتن و کاری که نباید میکردید اما کردید ، اشتباه کردید . به نظرم شما دلیلی برای کوه رفتن با هم نداشتید . و شما که ایشون رو برای ازدواج مخواستید باید مراقب رفتارتون می بودید و نامحرم هم که هستید نباید بوسه رد و بدل میکردید ! این کارتون خیلی اشتباه بوده .

حالا چون هر روز همدیگه رو میبینید ، جدی ازش معذرت خواهی کنید و بگید اشتباه کردید. در مورد فکر کردنش هم شاید خودتون بتونید حدس بزنید چی فکر میکنه چون گفتید فکرش رو میخونید !

اما اگه واقعا" ایشون رو برای ازدواج میخواید باید آداب خواستگاری رو بدونید و رعایت کنید چون رعایت همین اداب اولیه در ازدواج نشونه پایبندی و تعهد در ازدواج و همسرداریه .

3. 4 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (پنجشنبه 05 فروردین 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط m.mouod

مدت زمانیکه بهش اشاره کردید برای شناخت کسی اونهم برای ازدواج خیلی کمه . خصوصا" در مورد یک منشی !
    این خانم به اقتضای کارش و اینکه تازه استخدام شده خب باید طوری رفتار کنه که به نظر رئیس شرکت و کارمنداش عالی بیاد تا اگه بطور آزمایشی استخدام شده ف این دوره رو بخوبی بگذرونه و کارش رو حفظ کنه .این یک نکته در مورد نوع رفتارش بود که اگه رفتارش رو پسندیدید بدونید که فعلا" برای قضاوت زوده !

اما پیشنهاد کوه رفتن و کاری که نباید میکردید اما کردید ، اشتباه کردید . به نظرم شما دلیلی برای کوه رفتن با هم نداشتید . و شما که ایشون رو برای ازدواج مخواستید باید مراقب رفتارتون می بودید و نامحرم هم که هستید نباید بوسه رد و بدل میکردید ! این کارتون خیلی اشتباه بوده .

حالا چون هر روز همدیگه رو میبینید ، جدی ازش معذرت خواهی کنید و بگید اشتباه کردید. در مورد فکر کردنش هم شاید خودتون بتونید حدس بزنید چی فکر میکنه چون گفتید فکرش رو میخونید !

اما اگه واقعا" ایشون رو برای ازدواج میخواید باید آداب خواستگاری رو بدونید و رعایت کنید چون رعایت همین اداب اولیه در ازدواج نشونه پایبندی و تعهد در ازدواج و همسرداریه .
    سلام دوست عزیز
    ممنون از راهنماییتون
    ولی باید بگم در مورد کوه رفتن و اینها خدمتتون عارضم که خوب هر هفته میرفت کوه من هم میرفتم رو حساب همکار بودن باهم رفتیم کوه همین در مورد محرم و نامحرمی باید بگم خوب من و اون د مورد همه چی صحبت کردیم حتی از من پرسید که قبلا س ک س داشتی یا نه که من جواب درستی بهش ندادم یا سر مسله دختر بودن برام مهم هست یا نه
    در مورد اینکه واقعا ایشون را برای ازدواج میخواهم یا نه باید بگم بله میخوام و دقیقا من تمام رفتارش زیر نظرم بود
    اینم بگم ایشون هم دختر پسر بازی بود و من هم پسر دختر بازی بودم حالا به نظر شما باید چه کرد آیا اینکه به من زنگ میزنه در مورد معذرت خواهی باید بگم من همون موقع اینکار را کردم و شبشم زنگ زدم و اینکار را کردم
    حالا به نظرتون زنگ میزنه خودش به من ؟؟؟؟؟؟؟؟
    به نظرتون الان در مورد من چه فکری میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آیا این حرفش چقدر میتونه درست باشه که تو با این کارت همه قضیه را بردی زیر سوال ؟؟؟؟؟؟؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط alivosogh
    نقل قول نوشته اصلی توسط m.mouod

در مورد محرم و نامحرمی باید بگم خوب من و اون د مورد همه چی صحبت کردیم حتی از من پرسید که قبلا س ک س داشتی یا نه که من جواب درستی بهش ندادم یا سر مسله دختر بودن برام مهم هست یا نه

اینم بگم ایشون هم دختر پسر بازی بود و من هم پسر دختر بازی بودم
    برادر من اینجوری که شما میگید ، با همدیگه تفاهم دارید !

یعنی چی که در مورد رابطه جنسی جواب درستی بهش ندادید ؟؟؟ یعنی تجربه اش رو دارید و نخواستید بگید ؟

و اینکه ایشون در مورد دختر بودن از شما سوال کرده ، این یعنی چی ؟؟؟ یعنی ایشون هم اینگونه روابط رو تجربه کرده و نظر شما رو در این مورد خواسته ؟

تو این سطر آخر هم که تایید کردید تفاهم دارید .

پس با این حساب من فکر میکنم بله ایشون بهتون فکر میکنه و اگه شما مهلت بدید بهتون زنگ هم میزنه و در موردتون هم نه تنها فکر بد نمیکنه بلکه شما ایده آلش هم هستید چون اینجوری که میگید ظاهرا" مشکلی نیست .

اما با این بحث هایی که کردید من یه سوال دارم :
    در مورد رابطه جنسی از شما سوال کرده یعنی احتمالش رو داده که جواب شما مثبت باشه از طرفی در مورد خودش هم دختر بودن یا نبودن رو پرسیده باز هم احتمال منفی بودنش بوده یا هست ، پس دیگه ناراحت شدن از بوسیدنش واسه چیه ؟؟؟

به نظر من این فقط یه ناز الکیه چون ظاهرا" با موارد مهمتر از بوسه مشکلی نداره .

6. 3 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (جمعه 18 دی 88)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

والا نمیدونم چی بگم
    راستی یادم رفت سلام کنم دوستان
    ببنید خوب اون ازم پرسید که آیا دختر بودن طرف برات مهم هست یا نه منم گفتم طبق استدلال خودم نه
    بعد گفت که تا حالا س ک س داشتی منظورم از اینکه جوابی درستی بهش ندادم این بود که بهش نه گفتم آره یا نه اونم گفت برای من زندگی گذشته تو مهم نیست
    بعد اون به من گفت تو میدونستی من دختر سر سختی هستم چرا با من این کار را کردی.... والا نمیدونم امروز شد 4 روز که نه من زنگ زدم و نه اون البته زنگ زدم شرکت خیلی با هم رسمی صحبت کردیم دقیقا مثل قبل همین
    حالا دوستان چیکار باید کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 27 فروردین 90 [ 20:38]
    سطح
    37
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    تشکرها
    349

تشکرشده 355 در 151 پست

Array

سلام
    کاش می شد در مورد اخلاقش بیشتر تحقیق کنید.
    من یک دوست دارم که دقیقا همین طوریه
    از کارهایی که منطقا نباید ناراحت بشه، زود می رنجه و وقتی هم طرف ازش عذر خواهی می کنه به شدت بد اخلاقی می کنه.
    وقتی من ازش می پرسم چرا؟ میگه خوب دختر باااید ناز کنه (البته این بیشتر بی منطقی یه تا ناز کردن از دید من)

اگر ایشون هم همین طور باشن؛ باید گفت خدا صبر جمیل بهتون بده که زندگی با این افراد اعصاب خوردیه.

یه احتمال دیگه هم وجود داره.
    چون ایشون به شما به دید یک خواستگار نگاه کردن، می خوان کاملا منطقی تصمیم بگیرن و بدور از احساسات. پس همین انتظار رو از شما هم دارند. این که شما ناگهان به عنوان یک شیطنت ایشون رو بوسیدید این سوال رو براش مطرح می کنه که آیا واقعا از لحاظ منطقی و از روی کردار ایشون، خواستار ایشون هستید یا این که صرف ظاهرشون و غریضه جنسی به ایشون تمایل دارید.

در ضمن حرف زدن در مورد مسایل جنسی دلیل بر این نمی شه که ایشون خودشون هم رابطه جنسی داشته باشند یا اجازه بدند هر دوست پسری کسی ایشون رو ببوسه.

من خودم با این مسایل مشکلی ندارم اما خودم برای خودم خوشم نمی یاد. بنابراین از این سوالات می پرسم از طرف مقابلم ولی تا حالا اجازه ندادم یک پسر از یک متر به من نزدیک تر بشه.

بنابراین، در هر دو حالت، من به شما پیش نهاد می کنم زود تر با ایشون صحبتی کاملا جدی کنید. عذر خواهی کنید بابت کاری که شاید ایشون رو کاملا ناراحت کرده (اگر اخلاقش مثل من باشه که احتمالا الان به خونتون تشنه است، اما با عذر خواهی با توضیح کامل این موضوع قابل حل شدنه)

یادتون هم باشه، این برخورد ، برخورد مهمی هست برای شما، چون اگر نتونید از دلشون در بیارید و به اشتباه خودتون درست و حسابی اعتراف نکنید ، و خلاصه اگه ایشون رو راضی نکنید، کار خیلی خیلی سخت می شه براتون.

البته اینا تماما نظرهای من بود و من در حد تجربه و منطقم گفتم.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط reihaneh
    سلام
    کاش می شد در مورد اخلاقش بیشتر تحقیق کنید.
    من یک دوست دارم که دقیقا همین طوریه
    از کارهایی که منطقا نباید ناراحت بشه، زود می رنجه و وقتی هم طرف ازش عذر خواهی می کنه به شدت بد اخلاقی می کنه.
    وقتی من ازش می پرسم چرا؟ میگه خوب دختر باااید ناز کنه (البته این بیشتر بی منطقی یه تا ناز کردن از دید من)

اگر ایشون هم همین طور باشن؛ باید گفت خدا صبر جمیل بهتون بده که زندگی با این افراد اعصاب خوردیه.

یه احتمال دیگه هم وجود داره.
    چون ایشون به شما به دید یک خواستگار نگاه کردن، می خوان کاملا منطقی تصمیم بگیرن و بدور از احساسات. پس همین انتظار رو از شما هم دارند. این که شما ناگهان به عنوان یک شیطنت ایشون رو بوسیدید این سوال رو براش مطرح می کنه که آیا واقعا از لحاظ منطقی و از روی کردار ایشون، خواستار ایشون هستید یا این که صرف ظاهرشون و غریضه جنسی به ایشون تمایل دارید.

در ضمن حرف زدن در مورد مسایل جنسی دلیل بر این نمی شه که ایشون خودشون هم رابطه جنسی داشته باشند یا اجازه بدند هر دوست پسری کسی ایشون رو ببوسه.

من خودم با این مسایل مشکلی ندارم اما خودم برای خودم خوشم نمی یاد. بنابراین از این سوالات می پرسم از طرف مقابلم ولی تا حالا اجازه ندادم یک پسر از یک متر به من نزدیک تر بشه.

بنابراین، در هر دو حالت، من به شما پیش نهاد می کنم زود تر با ایشون صحبتی کاملا جدی کنید. عذر خواهی کنید بابت کاری که شاید ایشون رو کاملا ناراحت کرده (اگر اخلاقش مثل من باشه که احتمالا الان به خونتون تشنه است، اما با عذر خواهی با توضیح کامل این موضوع قابل حل شدنه)

یادتون هم باشه، این برخورد ، برخورد مهمی هست برای شما، چون اگر نتونید از دلشون در بیارید و به اشتباه خودتون درست و حسابی اعتراف نکنید ، و خلاصه اگه ایشون رو راضی نکنید، کار خیلی خیلی سخت می شه براتون.

البته اینا تماما نظرهای من بود و من در حد تجربه و منطقم گفتم.
    سلام خانومی
    من عرض کردم همون شب باهاش تماس گرفتم که ببخشید و از این حرفها قصد بد نداشتم
    اونم گفت من از دستت عصبانی هستم چند روز به من زنگ نزن
    بعد من گفتم آخه یعنی چی اونم گفت میخوام فکر کنم تو با این کارت همه این مسله(ازدواج) را بردی زیر سوال
    حالا من چه کنم که ضایع هم نشم آیا خودش زنگ میزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو محیط شرکت چه کنم من حداقل هفته ای دو بار میبینمش البته از قبل اصلا تحویلش نمیگرفتم نه سلام نه خداحافظی
    حالا چه کنم دوستان کمک کنید

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    349

تشکرشده 355 در 151 پست

Array

شما الان زمان کافی بهش دادید.
    چهار روز برای فروکش عصبانیت و مسلط شدن به اعصاب و رفتار و داشتن گفتار منطقی کافیه.
    البته این نظر منه
    برای همین هم گفتم در هر دو حالت، شما بهتره دیگه بری باهاش صحبتی کاملا منطقی داشته باشی.

اما حالا صبر کن، نظر بقیه دوستان رو هم بشنوی، علی الخصوص نظر مدیر محترم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

مرسی از بابت جواب شما ولی اون خودش گفته بود که من دختر سر سختی هستم شاید براتون سوال بشه که چرا زنگ نمیزنم اخه میدونم اگر هم زنگ بزنم دیگه من خیلی ذلیل میشم پیشش اگه به عذر خواهی باشه همون شب یه ساعت تلفنی صحبت کردم دیگه چه عذر خواهی باید بکنم پس دلیلی نداره نمیدونم تو حرفاش بهم میگفت دوست داشته اون اولا سر به تنم نباشه نمیدونم شاید براش بی ارزش بودم و هستم نمیدونم دوست دارم منو از ابهام در بیارید
    راستی یکی از دوستان امروز زنگ زد به موبایلم داشتیم صحبتهای عاشقانه میکردیم منظورم در مورد عشق عاشقی داشتیم صحبت میکردیم منظورم اینه که تحلیل میکردیم به نظر شما جلو اون که تابلو نیست

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    349

تشکرشده 355 در 151 پست

Array

چه خبر؟ اوضاع رو به راه شد؟ از دوستان راهنمایی نمی طلبید؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)