دوستان عزیز :
حتماً هر از گاهی در بستر اندیشه به مهمانی دل رفته اید ، و با دل خود به گفتگو نشسته اید از یک سوژه به کنجکاوی یا از یک دغدغه به واکاوی ، هر چه باشد در این لحظات مهم آن است که بسیاری اوقات یا متوجه آن نیستیم یا بی اهمیت به آنیم . اما در همین لحظات پیش می آید که به حقایقی می رسید و درسی می گیرید و یا گره ای از مسئله ای در وجودتان گشوده می شود و..... و مسرور آن می شوید و گویی نوازشی بر دلتان آمده از آنچه یافته اید .
بیایید حاصل این لحظات را که می شود گفت معرفتیست که بر جانتان نشسته را بنگارید که حتماً زمانها پیش آمده و یاد آن حقیقت یافته که افتاده اید نتوانسته اید همانگونه که یافته بودید به یاد بیاورید و به خود گفته اید ای کاش یادداشتش می کردم .
این را خود گاه تجربه کرده ام ، اما به ندرت ، چرا که اغلب قلم و کاغذی در نزدیک خود داشته ام تا بنگارم و حفظ کنم و بسیار هم در زمانهای مختلف به کار آمده و خود آنها سر منشاء و جرقه یافته هایی دیگر شده .
می خواهم در این تاپیک دعوتتان کنم به نگاشتن و سپس وارد کردنش در اینجا ، شما می توانید ، و من دوست دارم حاصل این توانستن را از شما ببینم .
خود شروع کننده خواهم بود ، و هر وقت در میان پستهای شما هم جملاتی چنین از شما دیدم به نقل قول با تغییر فونت و .... خواهم آورد . اما چه بهتر که خود چنین کنید .
نکاتی باب توجه
عزیزان توجه کنید:
1 - جملات کوتاه ( قصار ) مد نظر است نه مطلبی طولانی .
2 - با فونت و رنگ جذاب آن را وارد کنید
3 - تاریخی که آن جمله یا جملات را نوشته اید را ثبت کنید و وارد نمایید .
4 - جملات پیام داشته باشد و تراوش اندیشه شخص خود شما باشد ( نه از نویسنده ها یا متفکرین دیگر و... )
علاقه مندی ها (Bookmarks)