به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 20 آذر 88 [ 11:36]
    سطح
    30
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 130
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    5
    تشکرشده 5 در 1 پست
    Array

دختر خوب خانواده بد

سلام دوستان
    یک مشکلی برام پیش امده بود خواستم از شما دوستان بپرسم تا شاید حرف های شما برام راه را نشون بده
    من در همین اواخر از طرف دوستان با دختری آشنا شدم که میخوام در صورت نتیجه گیری باهاش ازدواج کنم ولی مشکلی که هست اینه که دختر خیلی خوب نشون میده طرض فکرش و خواسته هاش با من برابره هم از لحاظ مادی و هم معنوی و از لحاظ ظاهر و تیپ هم خیلی خوبه ولی مشکل خانوده و در حقیقت پدرش هست که فرد بسیار مشروب خواری هست و دائما در حال مستی می باشد و در کل خانواده متوسطی دارن
    آیا به نظر شما من باید در این مورد چطور تصمیم بگیرم

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

RE: دختر خوب خانواده بد

سلام

برادر گرامی به تالار خوش اومدید

اول یه حدیث از پیامبر (ص) بگم شاید خودتون هم شنیده باشید

پیامبر (ص) فرمودند : بپرهیزید از « خضراء دمن » وقتی از ایشان سوال شد یعنی چه ؟ فرمودند : زن زیبایی که در خانواده بد رشد کرده باشد .

البته منظور شما زیبایی اون دختر خانم نبود اما در کل میشه به این سخن پیامبر (ص) استناد کرد.
    اینکه پدر ایشون مشروب خوار هستند بدون شک روی زندگی شما هم تاثیرات نامطلوبی میگذاره و نمیشه گفت شما کاری به کار اون ندارید پس اون هم کاری به کار شما نداره .چون شما با ازدواج تنها با همسرتون وصلت نمیکنید بلکه با یه خانواده و یک فامیل وصلت میکنید وخواه ناخواه معاشرت دارید .
    شرب خمر در دین اسلام حرام و گناه کبیره ست . کسی که شراب میخوره و مست میکنه تو حالت مستی نه قادر به کنترل جسمش هست و نه روح و روانش . و هر کاری ممکنه ازش سر بزنه هر کاری !
    پدر و مادر ارکان اصلی یک خانوداه هستند و تربیت کنندگان فرزند .حال اگه یکی از این دو نفر چنین آدمی باشه که فرق حلال و حرام رو نمیدونه چطور باید انتظار داشت فرزند صالح و سالمی تحویل جامعه بده ؟
    البته این مورد استثناء هم وجود داره و همیشه اینطور نیست معدود افرادی هم هستند که پدر یا مادرشون صلاحیت و لیاقت این نام مقدس رو ندارن اما خودشون آدمهای بدی نیستند اما........... به نظر من ریسکه .و پشت اون شراب خواری چیزهای دیگه هم ممکنه وجود داشته باشه!

3. کاربر روبرو از پست مفید m.mouod تشکرکرده است .

m.mouod (شنبه 21 آذر 88)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 14 فروردین 91 [ 08:41]
    سطح
    45
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,281

تشکرشده 1,260 در 376 پست

Array

سلام
    این بیشتر به خودتون بر می گرده
    باید ببینید که می تونید به خاطر خوبیهای اون خانوم بدی های خانواده رو نادیده بگیرید یا نه منظور اینه که آیا این خوبیهایی که در این خانوم هست انقدر پر رنگ هستند که شما چیزهای دیگه رو نادیده بگیرید
    شما باید با خودتون کنار بیایین من دوستی دارم که پدرش همیشه مسته ولی خودش با کسی ازدواج کرده که کاملا متدین و مذهبیه و بعد از ازدواج هم حجاب دار شده و هیچ مشکلی هم با هم ندارن چون شوهرش هیچ کاری به اعمال پدر زنش نداره و دخالتی هم نمی کنه
    و عیب های خانواده رو هم هیچ وقت به سر خانومش نمی زنه و با شرایط کنار اومده
    شما ببین می تونی یا نه ؟؟

5. کاربر روبرو از پست مفید mamfred تشکرکرده است .

mamfred (سه شنبه 17 آذر 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 بهمن 91 [ 00:06]
    سطح
    35
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 53
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    121

تشکرشده 125 در 66 پست

Array

سلام
    راستش من بعید میدونم بچه از خانوادش درس نگیره ... به هر حال توی ان خانه بزرگ شده و پای حرف همون پدر و مادر تربیت شده ... البته منکر این نیستم که ممکنه بچه های خوبی در خانواده های بد بزرگ بشن ولی از کجا معلوم که این خانم جزه ان دسته باشند( خیلی از خوبی ها و بدیها در طی زندگی مشخص میشه ولی قابل پیش گیری و شناخت هستند) ... به نظرم این یه ریسکه ...خیلی معذرت میخوام ولی گرگ زاده عاقبت گرگ میشه...این خانم ، مادر بچه های فردا شما میشه ، شما دوست دارید بچه هاتون چطور بزرگ و تربیت بشن؟؟؟!!!!

7. کاربر روبرو از پست مفید آگرین تشکرکرده است .

آگرین (چهارشنبه 18 آذر 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,202 در 1,430 پست

Array

به نظر تاثير پذيري دختر بيشتر از مادرشه تا پدرش!!البته بايد مراقب شرايط ضمن عقدي كه براتون تعيين ميكنن باشين تا مبادا پدر دائم الخمر قصد سو استفاده مالي داشته باشه.....در هر حال شا با دختر اين خانواده زندگي ميكني نه با پدرش.......البته من منكر تاثيرات بد يه پدر زن شرابخوار نيستم اما خب ميشه با درايت و عشق و علاقه مراقب زندگي بود!!

خوبي ادمها مستلزم خوب بودن پدر و مادرشون نيست همونطوري كه خوبي هيچ پدر و مادري ضامن خوب بودن و خوب موندن بچه هاشون نيست!

نقل قول نوشته اصلی توسط m.mouod
    چنین آدمی باشه که فرق حلال و حرام رو نمیدونه چطور باید انتظار داشت فرزند صالح و سالمی تحویل جامعه بده ؟

9. کاربر روبرو از پست مفید parnian1 تشکرکرده است .

parnian1 (جمعه 24 اردیبهشت 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,960 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

تنها مشکلی‌ که به نظره من میرسه این هست که،

شما نمیتونین از این خانوم انتظار داشته باشین ارتباطشو با پدر و مادرش قطع کنه...چون به هر حال هر کسی‌ والدینش رو دوست داره...

و بدون شک شما با این خانواده باید رفت و آمد کنین، چون با ازدواج با این خانوم شما عضوی از این خانواده میشین....

خوب تا اینجا هیچ مشکلی‌ نیست...

چون شما به سنّی رسیدین که شخصیتتون شکل گرفته و به هر حال کسی‌ نمیتونه تاثیر منفی‌ توی زندگیتون بذاره...

البته اینا با فرض اینه که این خانوم همسر مناسبی برای شما باشه و تنها مشکل خانوادش باشه....

اما به نظرم بد نیست که کمی‌ هم آینده نگر بود....

شما باید این رو در نظر بگیرین که به هر حال روزی بچه دار میشین و پدر خانوم شما میشه پدر بزرگ فرزند شما....

فرزندی که مطمئناً به محیط اون خانواده رفت آمد خواهد داشت و چون شخصیتش شکل نگرفته بدون شک پتانسیل بالایی‌ برای تاثیر پذیری از محیط خانواده همسر شما با هر کیفیتی داره....

به عبارته دیگه...

ازدواج با این خانوم اگر با معیار‌های شما هماهنگی دارن، ممکنه مشکلی‌ برای شما ایجاد نکنه اما در آینده پتانسیل این رو داره که برای فرزندانتون، تربیتشون و آیندشون مشکل ایجاد کنه که بدونه شک به آینده خود شما گره خورده....

بنابراین توصیه می‌کنم ریسک نکنین....

موفق باشین،

کامران

11. 5 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (شنبه 21 آذر 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    73
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,481

Array

یه حدیث دیگه از پیامبر (ص) یادم افتاد که دقیقا" از این کار نهی میکنه .
    پیامبر (ص) به آحاد مسلمانان توصیه فرمودند:

1 - اگر شراب خوار مریض شد، به عیادتش نروید؛

2 - شهادت و گواهى شراب خوار، قبول نمى شود؛

3 - اگر به خواستگارى آمد، دست رد به سینه او بزنید؛

4 - گفتارش را تصدیق نکنید؛

5 - شفاعت او پذیرفته نیست؛

6 - از وى دختر نگیرید و با او معاشرت نکنید؛

7 - در مجلس شراب ننشینید، زیرا وقتى لعنت خدا نازل شد همه را فرا مى گیرد؛

8 - در قیامت، زهرمار و عقرب را به الکلى ها مى خورانند.

( وسائل الشیعه، ج 17، ص 249 - 248، احادیث 4، 5، 7، 8.)

این هم نصّ صریح قرآن کریم :

1 - «انّما الخمر و المیسر و الانصاب و الازلام رجس من عمل الشیطان فاجتنبوه لعلکم تفلحون؛(1) تحقیقاً شراب و انواع قمار و بت پرستى و یا سنگ هایى که براى قربانى نصب شده و چوبه هاى قرعه (براى کشف امور غیبى)، پلیدى از کارهاى شیطان است، از آن دورى گزینید، شاید رستگار شوید.»
    2 - «انما یرید الشّیطان ان یوقع بینکم العداوة و البغضاء فى الخمر و المیسر...؛(2) شیطان مى خواهد کینه توزى و دشمنى را از طریق شراب و قمار در میان شما بیفکند و تضادهاى داخلى را تشدید نماید و شما را از یاد خدا و نماز باز دارد، آیا باز هم دست از آن بر نمى دارید.»
    3 - «یسئلونک عن الخمر و المیسر قل فیهما اثم کبیر و منافع للناس و اثمهما اکبر من نفعهما؛(3) تو را از شراب و قمار مى پرسند، بگو: در آن دو گناهى بزرگ است و سودهایى براى مردم و گناهشان از سودشان بیشتر است.»(4)

1) مائده (5) آیه 90.

2) همان، آیه 91.
    3) بقره (2) آیه 219.

البته شرب خمر تنها در دین اسلام نیست که حرام اعلام شده بلکه در ادیان دیگه هم نهی شده اما اینکه به اندازه دین اسلام بهش توجه نمیشه به دلیل تحرفات است.

مشروبات الکلی در ادیان دیگر :

رسول اکرم (ص) فرمود: «هیچ پیامبرى مبعوث نشده است که حرمت مشروبات الکلى در سرلوحه برنامه و رسالت او نباشد».

شهید دکتر پاک نژاد مى نویسد: «تکنولوژیست ها آیاتى از کتاب هاى تورات و انجیل آورده اند که خوردن مسکرات را حرام اعلام مى دارند»، ولى متأسفانه به دلیل تحریف این کتاب هاى آسمانى، حرمت شراب برداشته شده و آن را مجاز شمرده اند.

اولین دانشگاه و آخرین پیامبر، ج 7، ص 134.

منبع : سایت حوزه

به هر حال برادر گرامی نمیشه مطمئن بود که پدر خانم شما که شرابخوار باشه تو زندگی شما تاثیری نداشته باشه و کمترین تاثیرش همون تاثیر گذاشتن روی فرزندان اینده شماست .
    بسیار اتفاق افتاده کسی که شراب خورده و مست کرده در حال مستی حتی به فرزندان خودش تجاوز کرده چه برسه به دیگران و اعمال دیگه .
    تصمیم گیرنده شما هستید ، سعی کنید احساسی نباشید و نطقی فکر کنید و تمتم جوانب کار رو در نظر بگیرید از جمله اینکه :
    به هر حال ایشون پدر همسر شما هستند و به ناچار باید باهاشون رفت و آمد داشته باشید .
    ایشون یکی از الگوهای رفتاری فرزندان اینده شما هستند.

13. 2 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (شنبه 21 آذر 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 اسفند 90 [ 23:46]
    سطح
    62
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,165

تشکرشده 4,222 در 1,018 پست

Array

خانم موعود همه این چیزایی که گفتین درست ،ولی دلیل نداره بگیم این بچه همون پدره و دقیقا مثل اونه
    به نظر من این دو تا هیچ ربطی بهم ندارند
    چه پدر ها دیدهام که هم مشروب خوار بوده اند و هم معتاد ،ولی فرزندانی داشته اند که پاکیشون مثال زدنی بود(واقعا نمونه هاش یکی دو تا نیست)
    چه پدرانی دیده ام که پاک و مومن و با خدا بوده اندو فرزندانشان چه کارهای کثیفی که نکرده اند(بازم نمونه هاش در اطرافم زیاده)
    به نظر من اصلا نمی شه گفت چون فلانی تو اون خانواده زندگی کرده پس اونم مثل هموناست

ولی معاشرت با کسی که شرابخواره و محتملا مجبور خواهد شد تو مجالس عیش و نوش و شرابخواری اون شخص شرکت کنه ،به نظر من اصلا جایز نیست

من خودم ناخواسته و ندانسته یک بار اینو تجربه کردم و خدا میدونه چه عذابی کشیدم تو اون لحظات

با نظر کامران هم تا حدودی موافقم

15. 2 کاربر از پست مفید gole maryam تشکرکرده اند .

gole maryam (چهارشنبه 23 شهریور 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    73
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,481

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط m.mouod
    سلام

برادر گرامی به تالار خوش اومدید

اول یه حدیث از پیامبر (ص) بگم شاید خودتون هم شنیده باشید

پیامبر (ص) فرمودند : بپرهیزید از « خضراء دمن » وقتی از ایشان سوال شد یعنی چه ؟ فرمودند : زن زیبایی که در خانواده بد رشد کرده باشد .

البته منظور شما زیبایی اون دختر خانم نبود اما در کل میشه به این سخن پیامبر (ص) استناد کرد.
    اینکه پدر ایشون مشروب خوار هستند بدون شک روی زندگی شما هم تاثیرات نامطلوبی میگذاره و نمیشه گفت شما کاری به کار اون ندارید پس اون هم کاری به کار شما نداره .چون شما با ازدواج تنها با همسرتون وصلت نمیکنید بلکه با یه خانواده و یک فامیل وصلت میکنید وخواه ناخواه معاشرت دارید .
    شرب خمر در دین اسلام حرام و گناه کبیره ست . کسی که شراب میخوره و مست میکنه تو حالت مستی نه قادر به کنترل جسمش هست و نه روح و روانش . و هر کاری ممکنه ازش سر بزنه هر کاری !
    پدر و مادر ارکان اصلی یک خانوداه هستند و تربیت کنندگان فرزند .حال اگه یکی از این دو نفر چنین آدمی باشه که فرق حلال و حرام رو نمیدونه چطور باید انتظار داشت فرزند صالح و سالمی تحویل جامعه بده ؟
    البته این مورد استثناء هم وجود داره و همیشه اینطور نیست معدود افرادی هم هستند که پدر یا مادرشون صلاحیت و لیاقت این نام مقدس رو ندارن اما خودشون آدمهای بدی نیستند اما........... به نظر من ریسکه .و پشت اون شراب خواری چیزهای دیگه هم ممکنه وجود داشته باشه!

گل مریم عزیزم اگه یکبار دیگه پستهای منو بخونی متوجه میشی که من هیچ جا نگفتم فرزندان شخص شرابخوار حتما" یا شرابخوار میشن یا خدای نکرده در هر صورت ناپاک . بلکه در همه حال استثناء وجود داره و من هم قبول دارم و خودم دیدم و اینو ذکر کردم .
    اما در کل قبل از نظر خودم نظر پیامبر( ص) رو ذکر کردم که عمل به سنت پیامبر (ص) ارجحیت داره بر نظر من و دیگران !

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 اسفند 90 [ 23:46]
    سطح
    62
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,165

تشکرشده 4,222 در 1,018 پست

Array

من می گم اصلا نمی شه رو این صحبت بحث کرد تا مثلا استثنا هم داشته باشه
    من میگم هیچ ربطی این دو تا به هم ندارند
    من پستا تون رو دقیق خوندم موعود گلم
    ولی اصلا نمی شه در این مورد اصلی گفت که حالا چه استثنا داشته باشه چه نداشته باشه
    استثنا میشه چتد تا در هزار تا ولی این برابر هست یا یه کم بالا پایین داره
    نمی دونم منظورمو رسوندم یا نه

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)