سلام دوستان مهربون
بالاخره خواستگارم تصمیمش رو گرفت و پدرم هم تقریبا رضایت داد(به خاطر احترام به خواست من).
نتیجه گیری این شد که ما بعد از محرم و صفر عقد کنیم. اما چندتا مشکل هست که گیجم کرده و نمی دونم چجوری سطح روابطم رو با نامزدم تنظیم کنم. و اما مشکلات:
پدرم خیلی سختگیره و اجازه هیچ گونه رابطه ای رو بین من و نامزدم نمیده، حتی تلفنی(البته به دور از چشم پدر، من و ایشون رابطه پیامکی و اینترنتی داریم)
خانواده ایشون برای نامزدی رسمی تشریف نیاوردن(با توجه به دوری راه) و قراره یه دفعه برای عقد بیان.
پدرم با این که زبانا موافقه قلبا راضی نیست و من میترسم آخر سر این قضیه رو به هم بزنه (با توجه به سابقه ای که در این زمینه داره)
حالا بگم مشکل اصلی چیه. من و این آقا الان به طور غیررسمی با هم نامزدیم. ایشون در پیامک هاشون خیلی راحت به من ابراز علاقه می کنند و کلمات محبت آمیز به کار می برند ولی من در ابراز علاقه به ایشون دچار تردیدم برای این که:
اولا یه خرده سختمه چون اصولا عادت دارم علاقه ام رو با عمل به دیگران نشون بدم تا حرف.
می ترسم این رابطه به ازدواج منتهی نشه.
نمی دونم این کار (ابراز علاقه متقابل) با وجودی که به هم نامحرمیم صحیحه؟
از طرفی از الان تا دو ماه دیگه ما نه می تونیم همدیگرو ببینیم و نه تلفنی صحبت کنیم. میترسم این وضعیت باعث بشه ایشون نسبت به من سرد شه با توجه به این که یکی دو بار گفته(با پیامک) "آرزو به دل موندم یه دوستت دارم از شما بشنوم" در حالی که او ده ها بار این جمله رو به من گفته.
لطفا منو راهنمایی کنید.چی کار کنم که به قول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب.
علاقه مندی ها (Bookmarks)