سلام خدمت دوستان . بعضی از تاپیک ها رو خوندم دیدم دوستان واقعا خوب راهنمایی می کنند به همون خاطر گفتم مشکلمو مطرح كنم تا منم از راهنمایی های خوبتون استفاده کنم .
من دانشجو هستم . یک سال پیش تو دانشگاه به یکی از همکلاسی هام علاقه مند شدم . ظاهرا خانوم خیلی متین و با شخصیتی هستن البته ظاهرانشو به این خاطر می گم که تو دانشگاه که این طوری هستن بیرونشو دیگه خدا می دونه . از اونجایی که من رو این مسایل خیلی حساسم یه سالی رو صبر کردم و این خانومو زیر نظر داشتم که تو این مدت هم هیچ مشکلی ازشون ندیدم . تا اینکه باهاشون صحبت کردم و شمارشونو گرفتم . دفعه اولی که با هاش صحبت کردم گفتم می تونم با هاتون تماس بگیرم که قبول کردن اما فرداش که تماس گرفتم تا دو تا موضوع مهم رو بهش بگم اوضاع کاملا فرق می کرد بهم گفت با من تماس نگیرید و اس ام اس هم نزنید چون واسه این جور چیزا الان زوده و از این جور چیزا منم که شاخ در آورده بودم و دهنم قفل شده بود قبول کردم ولی بهش گفتم که قضییه تموم نشده که اونم اینو قبول کرد . حالا نظر دوستان در مورد رفتار عجیب این خانوم چیه ؟؟
ولی یه مشکل دیگه هم که هست اینه که به نظر میرسه این خانوم هر اتفاقی که می افته می ره به دوستاش تعریف می کنه مثلا وقتی من بهش اس ام اس می زنم یا زنگ می زنم فکر می کنم میره به همه می گه مثلا دفعه پیش که با دوستاش تو سالن حرف می زدن و موبایل هم دستش بود تا دوستاش منو دیدن همشون چرخیدن و منو نگاه کردن و خندیدن . از رفتار دوستاش مطمئنم که جریان رو به دوستاش گفته . حالا به نظر شما این طبیعیه و همه دخترا این طورین ؟؟؟ چون من واقعا می ترسم این خانوم با دوستاش منو سر کار بذارن و فقط به خاطر خنده این کارا رو بکنه البته اصلا شبیه همچین ادمی نیست ولی خوب بازم می ترسم احساساتم رو بازی بدن .
ممنون می شم راهنماییم کنید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)