این صحنه زیبا را در قطعه شهدای گمنام بهشت زهرا دیدم و از آن عکس گرفتم . مادر شهیدی که خود به نماز ایستاده بود در بین شهدای گمنام ..... ، از جان و دل برایم دعا کرد و به من گفت همیشه چیزی از خدا بخواهم که هم در این دنیا سعادتمند شوم و هم آخرت مرا تامین کند و خودش همین دعا را برایم کرد ..... ، از پسر شهیدش گفت ..... ، از شفای بیماریش را که از شهدای گمنام گرفته بود ..... ، از ارادت خاصی که به شهدای گمنام داشت گفت ...... ، گفت که هر جمعه صبح به قطعه ی شهدای گمنام بهشت زهرا می آید و دو رکعت نماز می خواند و برای عاقبت به خیری جوان ها دعا میکند و بعد از آن هم به نماز جمعه میرود ........
چنین پاکی و صفای وجودیست که از یک مادر ، مادر شهید می سازد . مادری که از همه چیز خود برای خدا می گذرد حتی فرزندش.....................
این هم عکسی دیگر است که در همان روز گرفتم . مرقد همان شهیدی است که همیشه سنگ مزارش خیس و معطر است .....
شهید سیّد احمد پلارک
بی مناسبت ندیدم حالا که صحبت از این شهید راه حق شد وصیّت نامه این شهید را نیز بخوانیم ....

بسم ا... الرحمن الرحیم
سـتایش خدای را كه ما را به دین خود هدایت نـمود و اگر مـا را هـــدایت نمی كردما هـدایت نمی شــدیم السلام علیك یا ثارا... ای چراغ هدایت و كشتی نجات ، ای رهبر آزادگان ، ای آموزگار شهادت بر حران ای كه زنـــده كردی اسلام را با خونت و با خون انــصار و اصــحاب باوفایت ای كه اسلام را تا ابــــد پایدار و بیمـه كردید .
یا حسین(ع) دخیلم! آقا جانم وقتی كه ما به جبهه می رویم به این نیت می رویم كه انتقام آن سیلی كه آن نامردان برروی مادر شیعیان زده برای انتقام آن بازوی ورم كرده و گرفتن انتقام آن سینه ســــوراخ شده می رویم . سخت است شنیدن این مصیبتها خدایا به ما نیرویی و توانی عنایت كـن تا بتوانیم بـرای یـاری دینت بكار ببندیم . خدایا به ما توفیق اطاعت و فــرمانبرداری به این رهبر و انقـــلاب عنایت بفرما . خـــــدایا توفیق شناخت خودت آنطور كه شـــــهداء شناختند به ما عطا فرما و شهداء را از ما راضـی بفرمــا و ما را به آنها ملحق بفرما .خدایا عملی ندارم كه بخواهم به آن ببالم ، جز معصیت چیزی ندارم و الله اگر تو كمك نمی كردی و تو یاریم نمی كردی به اینجا نمی آمدم و اگر تو ستــارالعــیوبی را بر می داشــتی میدانم كـه هیچ كدام از مردم پیش من نمی آمدند ، هیچ بلكه از من فرار می كردند حتی پدر و مادرم . خدایا به رحمت و مهربانیت ببخش آن گناهانیكه مانع از رسیدن بنده به تو می شود . الهی العفو...
بر روی قبرم فقط و فقط بنویسید ( امام دوستت دارم و التماس دعا دارم )
كه میدانم بر سر قبرم می آید .
ظهر عاشورا 24/6/1365
سید احمد پلارك
علاقه مندی ها (Bookmarks)