سلام به همه ،لطفا نظر بدید
من دختری هستم 24 ساله حدود 5سال پیش با پسری اشنا شدم در اینترنت و بعد از یک سال رابطه ما یه رابطه تلفنی شد شهرهامون با هم فرق می کنه، بعد از 6ماه ارتباط تلفنی به شهر ما اومد تا همدیگرو ببینیم خیلی با اون چیزی که ازش تو ذهنم ساخته بودم فرق داشت اما چون ادم خوبی بود ادامه دادم گفتم دوستیه ما که قرار نیست همو ببینیم این دوستی ادامه پیدا کرد و هر 4ماه یه بار ما همو میدیدم اما هر روز یک ساعت شایدم بیشتر با هم تلفنی حرف میزدیم تا اینکه به من پیشنهاد ازدواج داد و من الان حدود سه سال دارم فکر میکنم دوسش دارم اما باهاش احساس سربلندی نمیکنم یک سال از من کوچیکتر چهرش اون چیزی نیست که میخوام فکر میکردم به مرور زمان درست بشه اما ماکه هیچ وقت پیش هم نیستیم که بخوام عادت کنم
باهام دانشگاه میرفتیم اما وسطش شازده بدون اینکه به من بگه و از ترس اینکه خوب باید بعد از درس سربازی بره و یه 4سالی سرهم طول مبکشه درس و ئانشگاه رو ول کرد و تازه 6ماه پیش به من گفته
الان اصلا نمیدونم چیکار کنم از طرفی دوسش دارم اما وقتی بهتر از اون چه از چهره چه از وضعیت مالی و درسی میبینم یا بهم پیشنهاد میدن دلم میره طرف اونا اما یه خاطر وابستگی عاطفیمون بهشون میگم نه الانم گفته تا 4ماه دیگه میاد جلو لمل من هنوز شک دام ونمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین
علاقه مندی ها (Bookmarks)