نوشته اصلی توسط
گرد آفرید
با درود
عرض کنم که چون خود دختر و خانواده دختری که دارای رابطه جنسی کامل بوده هیچگاه بنابر فرهنگ و عرف و نیز عقل حقیقت را به پسر نخواهند گفت،این پرسش از اساس نادرست و غیرممکن است.
ولی به هر حال اگر رابطه جنسی در حد بوسه حداکثر(و نیز حرف زدن،قدم زدن) باشد و نه هیچ چیز دیگر،من مشکلی نمی بینم.باز هم گوشزد می کنم که در واقعیت راهی برای آگاهی از زندگی جنسی طرف در دوران تجردش بویژه درباره خانم ها نیست یا بسیار سخت است.
سلام بر فرشته مهربان گرامی 
پاسخ بنده خلاصه شده پاسخ استاد عزیزم """گردآفرید"".... و شاید ایشان با نکته بینی بسیار خاص به این موضوع پرداختند
یک نکته حاشیه ای>> طبق آماری همینک بدست آوردم از 100 درصد...حدود 50 درصد ازدواج ها به طلاق می انجامد و حدود 48 درصد کسانی که ازدواج کرده اند تنها یکدیگر را ""تحمل"" می کنند و می ماند "2" درصد>>> 2 درصد باقی مانده نیز با صرف از نظر تمام خطاها ""زندگی"" می کنند.
دکتر اسماعیل زاده(روان شناس)
گرچه سوالات را ""کلی"" می دانم و بررسی و تحلیل کلی همیشه دو خطا بهمراه دارد::
>نتیجه گیری کلی و عدم تعمیم آن بر تمام افراد
>تنها بررسی کیس های کلی
..............
اما به درخواست فرشته مهربان گرامی پاسخ خواهم داد::
>>پاسخ بنده(گزینه یک):: بستگی دارد این خانوم با چه هدفی با دیگران رابطه جنسی برقرار کرده؟؟
اگر ناخواسته و در موقعیتی قرار گرفته است که به لحاظ عاطفی درگیر شده است>> در خصوص این مورد وقت بیشتری لازم دارم تا با بررسی دیگر نقاط مثبت ایشان نکاتی بیابم در تاییدش و متقابلا "ازدواج با او""
اگر از روی اراده خویشتن و بدون درگیرشدن و قرار گرفتن در موقعیت خاص رابطه جنسی را برقرار کرده>>> نخیر سعی می کنم با این خانوم پیمان زناشویی نبندم زیرا خود رابطه جنسی نداشته ام.
>پاسخ بنده(گزینه دو)>> هیچ لزومی نمی بینم که کاملا در تایید این خانم و صرفا بخاطر اینکه رابطه جنسی نداشته با او ""ازدواج"" نمایم. اگر ملاک های بنده را داراست خب سعی خواهم کرد با بررسی نقاط قوت و ضعف ایشان تصمیم بگیرم...
دقیقا نمی توانم تنها بر حسب اینکه رابطه جنسی نداشته با او ازدواج نماییم زیرا یک نکته اساسی وجود دارد که آنهم این است که شاید موقعیت و فرصت و حتی توان برقراری رابطه جنسی را نداشته ولو اگر موقعیت فراهم بود دست به این اقدام میزد.
............................................
یک دیدگاه هم بنده در خصوص ازدواج دارم(بیشنر دیدگاه طرفداران فروید روان شناس بزرگ است) و آنهم اینکه>>> همه اختلال جنسی دارند مگر اینکه خلافش ثابت شود
علاقه مندی ها (Bookmarks)