به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 شهریور 88 [ 20:45]
    سطح
    46
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    111

تشکرشده 115 در 67 پست

Array

بیایید کمی بیندیشیم

يک برگ توت در اثر تماس با نبوغ انسان به ابریشم تبدیل می شود.
    یک مشت خاک در اثر تماس با نبوغ انسان به قصری بدل می شود
    یک درخت سرو در اثر تماس با نبوغ انسان دگرگون می شود وشکل معبدی می گیرد.
    یک رشته پشم گوسفند در اثر تماس با ابتکار انسان به صورت لباسی فاخر در می اید.
    اگر در برگ ،خاک، چوب، و پشم این امکان هست که ارزش خود را از طریق انسان صد برابر بلکه هزار برابر کنند آیا من نمی توانم با این بدن خاکی که نام مرا حمل می کند چنان کنم.: اگ ماندینو

• این عبارت روی سنگ قبر یک کشیش بود :جوان وازاد بودم تصوراتم هیچ محدودیتی نداشتند ودر خیال خودم می خواستم دنیا را تغییر دهم .پیرتر و عاقل تر که شدم غهمیدم که دنیا تغییر نمی کند بنابراین توقعم را کم و به عوض کردن کشورم قناعت کردم .ولی کشورم هم نمی خواست عوض شود .به میان سالی که رسیدم آخرین توانائیهایم را بکار گرفتم که خانواده ام را عوض کنم ولی پناه بر خدا انها هم نمی خواستند عوض شوند .واینک در بستر مرگ آرمیده ام و ناگهان دریافتم که:اگر فقط خود راعوض می کردم خانواده ام هم عوض می شد وبا پشت گرمی آنها می توانستم کشورم را هم عوض کنم وچه کسی می داند شاید می توانستم دنیا را هم عوض کنم.: غذای روح –وعده اول
    • اگر در روح فروغ باشد، در شخص زیبایی خواهد بود اگر در شخص زیبایی باشد ، در خانه هماهنگی خواهد بود اگر در خانه هماهنگی باشد ،در ملت نظم خواهد بود واگر در ملت نظم باشد ،در جهان صلح خواهد بود . ضرب المثل چینی
    • جهانی که در ان زندگی می کنیم نامحدود است .هنوز چیزهای زیادی هست که باید کشف شوند زیبائیهایی که باید عیان شوند و رازهایی که باید شناخته شوند .شما چه نقشی در این برنامه الهی بازی خواهید کرد.
    • وین دایر :عشق خود را نثار کسانی کنید که با شما در تعارض و تخاصمند .عشق ورزیدن به کسانی که شیرین ونازنین و دوست داشتنی اند کار آسانی است .برای اینکه عمق عشق را در قلب خود تجربه کنید ببینید که چه قدر انان را که تحملشان برایتان دشوار است دوست دارید.
    • محبت یعنی دوست داشتن مردم بیش از استحقاق آنها .
    • امتحان نهایی دین ف دینداری نیست ، محبت است در زندگی به پس که می نگرید می بینید لحظه هاییکه به راستی زندگی کرده اید ، لحظه هایی هستند که با عشق ومحبت دست به کاری زده اید : هنری دراموند
    • داستا یوسکی : من حقیقت را دیده ام .مثل آنچه با ذهنم ساخته بودم نیست .من آن را دیده ام و باورش کردم .با آن روحم را برای همیشه تسخیر کرده ام . اگر یک روز ،یک ساعت ، ناگهان همه چیز بخواهد به یک چیز تبدیل شود برترین انها مهر ورزیدن است .• اگر زندگی را برای یکدیگر راحت تر نسازیم برای چه زندگی می کنیم ؟ :جرج الیوت
    • سه چیز در زندگی بشری اهمیت دارد .نخست مهربانی .دوم مهربانی .سوم مهربانی
    • برای دوست داشتن دیگران لازم نیست که هر بار آنها را ببوسید و کاسه های برنجتان را میان گرسنگان جهان توزیع کنید .برای دوست داشتن دیگران انها را کمتر در مسند داوری بنشانید وبگذارید انچه را می خواهند بپوشند .آنگونه که می خواهند زندگی کنند وهمانی باشند که خود می خواهند همانی که هستند.
    موفقیت در ازدواج فقط بسته به این نیست که ما شخص مناسبی پیدا کنیم بلکه در این است که ما خود شخص مناسبی باشیم .
    دراخر اگر می خواهید بزرگ ترین تحولات واثرات را در انسانها ایجاد کنید محبت کنید حضرت علی می گوید دلهای انسان ها رمنده است هر چه بیشتر محبت کنید بیشتر به شما رو می کنند و یقین دارم محبت یکی از بزرگترین سیاست های نیکوست و مانند بخشش حد و مرزی ندارد در انجام دادن
    برای کسی که ایمان دارد هیچ چیز غیر ممکن نیست .فقط کافیست ایمان داشته باشید

2. کاربر روبرو از پست مفید tina تشکرکرده است .

tina (دوشنبه 15 آذر 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)