با سلام به همگی دوستان و اعضای محترم و با معرفت سایت همدردی.حقیقتشو بخواین دیروز موقعیت پیش اومد و دوباره با دختره صحبت کردم و نظرشو که قرار بود راجبش فکر کنه جویا شدم .به من گفت فکرامو کردم هنوز نظرم اینه که فعلا راجبه ازدواج فکر نکنم .من بهش گفتم اگه امکان داره به نوعی بیان کنین و دلیل بیارین کهبا صحبتاتون قانع شم بهش گفتم من به شما علاقه مندم و شخصیت و خصوصیات اخلاقیتونو قبول دارم و نمیخوام به همین سادگی جا بزنم .شما خودتونو بزارین جای من ......اون فکر میکرد من بهش گفتم اگه میشه شمارتونو بدین که با هم صحبت کنیم منظورم اینه که همیشه بشینیم پای تلفنو از این حرفا.من روشنش کردم گفتم من به این دلیل گفتم شمارتونو بده که از خصوصیات و خلق و خوی همدیگه مطلع بشیم که برای تصمیم گیری هر دومون راه حل مناسبیه.اگه فکر میکنین با من حرف زدن رو احساستون اثر منفی میزاره و علاقه مندی کاذب به وجود میاره من هم با نظر شما هم عقیده میشم و منتظر میمونم تا هر وقتی که شما به صورت جدی راجبه ازدواج فکر کنین.اون به من گفت من نمیخواستم شما بخاطر من اذیت بشین.و من در جواب گفتم ارزششو داری که واست وقت بزارم ولی خواهشن یک بعدی به این قضیه نگاه نکن و تا اونجا که ممکنه منطقی برخورد کنیم بهتره.و موافقت کرد . ولی نمیدونم درست برخورد کردم یا نه و از این به بعد چی کار کنم آیا دخترا نه گفتنشون یعنی کاملا نه یا اینکه میخوان طرفشون رو محک بزنن .این تیکه آخریه سوال کردم قبلا ولی فکر میکنم بستگی به طرف داشته باشه که چقدر جدیه؟؟نه؟