به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 فروردین 89 [ 19:28]
    سطح
    36
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 8 پست

Array

خود ارضایی همسرم

[/size][size=medium]با سلام و خسته نباشید......
    مشکل من اینه که متوجه شدم شوهرم خود ارضایی میکنه.البته اینو 3 ماه قبل فهمیدم.اصلا به روش نیاوردم و با خودم گفتم حتما اشکال از منه سعی کردم در روابطمون تحول و تنوع ایجاد کنم و تا جایی که تونستم تلاش کردم...ولی فایده ای نداشت تازه فهمیدم که توی موبایلشم فیلم ها و عکسای سکسی داره.....خیلی ناراحتم..دیگه دوست ندارم باهاش رابطه داشته باشم.احساس میکنم بهم خیانت شده و کم کم دارم اعتمام رو بهش از دست میدم.شما بگید من چی کار کنم؟به روش بیارم؟ باهاش صحبت کنم؟اصلا چه دلایلی برای خود ارضایی مردا و جمع کردن عکسای سکسی وجود داره؟ کمکم کنیییییید.ممنونم.

2. کاربر روبرو از پست مفید niloofare abi تشکرکرده است .

niloofare abi (پنجشنبه 25 شهریور 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 89 [ 15:28]
    سطح
    38
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 148
    دستاوردها:
    تشکرها
    158

تشکرشده 159 در 70 پست

Array

RE: خود ارضایی همسرم

http://www.hamdardi.net/http://www.hamdardi.net/thread-6019-post-61842.
    http://www.hamdardi.net/showthread.php?mode=linear&tid=1334&pid=11957
    html#pid61842archive/index.php/thread-7982.html
    http://www.asheghi4u.net/archive/86-6/013.htm

http://www.hamdardi.net/http://www.hamdardi.net/thread-6019-post-61842.
    http://www.hamdardi.net/showthread.php?mode=linear&tid=1334&pid=11957
    html#pid61842archive/index.php/thread-7982.html
    http://www.asheghi4u.net/archive/86-6/013.htm

4. 4 کاربر از پست مفید sogand66 تشکرکرده اند .

sogand66 (دوشنبه 02 شهریور 88)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

با سلام

یکی از دلایل خود ارضایی مردان متأهل ::

وقتی مرد در دوران مجردی به عمل ناپسند خودارضایی عادت و در واقع اعتیاد پیدا می کند از نظر روحی و روانی در دوران ازدواج نیز لذت خروج منی با خودارضایی برایش از رابطه سالم جنسی با همسر بیشتر است و همین مسئله سبب می شود زن این برداشت را داشته باشد که مرد او توجه و علاقه ای به او ندارد . اگر چه عدم علاقه و وجود مشکلات حانوادگی می تواند خود سبب این مسئله شود .

در هر حال به شما توصیه می کنم با این مشکل بزرگ شوهر خود عاقلانه برخورد کنید و از روی احساسات سبب نشوید که این گره زندگی گره کوری شود که باز کردنش امکان پذیر نباشد .

در شرایطی مناسب و بدور از تنش در یک موقعیت روحی و عاطفی ایده آل با شوهر خود صحبت کنید و این مشکل را به او متذکر شوید و از او بخواهید اگر مشکلی در شما می بیند مطرح کند تا شما آن مشکل را رفع کنید و یا اینکه در جهت رفع مشکل خود باشد .

در خصوص فیلمها و عکسها.....
    متاسفانه تنوع طلبی جنسی در آقایان رایج هست. و به اشتباه مسئله كمیت جنسی را با كیفیت جنسی اشتباه می گیرند.

شما نیاز نیست با او درگیر شوید، یا اخم كنید، یا قهر كنید، یا بحث كنید. اما نیاز هم نیست كه بی اهمیت شوید. شما باید كیفیت رابطه جنسی خود را هنگامی كه با او هستید ارتقاء دهید مثلا". در هنگام رابطه جنسي حواستان پرت نباشید, لباسهاي يكنواخت نپوشيد. از لباسهاي ، ، رنگارنگ براي شوهر خود استفاده كنيد. .لباس خواب

، ، هنگام ارتباط زناشویی با غر غر كردن و بحث كردن و ... ، احساس گناه او را تحریك نكنید شما كیفیت ارتباطهای خود را با همسرتان بهبود بخشید و مطمئن باشید مشكلی از طرف شما نیست.

.

.

6. 7 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

keyvan (یکشنبه 28 آذر 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 8 پست

Array

با تشکر از شما دوستان عزیز.ممنونم.من همه ی تلاش خودم رو کردم....حالا چه جوری بهش بگم که ناراحت نشه؟؟؟؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 89 [ 15:28]
    سطح
    38
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 148
    دستاوردها:
    تشکرها
    158

تشکرشده 159 در 70 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط niloofare abi
    با تشکر از شما دوستان عزیز.ممنونم.من همه ی تلاش خودم رو کردم....حالا چه جوری بهش بگم که ناراحت نشه؟؟؟؟
    دوست عزیز
    تلاش خود را در جهت بهبود کیفت روابط انجام دادید هیچ تاثیری نداشت ؟!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 8 پست

Array

نه هیچ تاثیری نداشت.......باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟کلافه شدم.لطفا یکی جواب منو بده.......

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 25 تیر 89 [ 01:21]
    سطح
    35
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 37
    دستاوردها:
    تشکرها
    36

تشکرشده 37 در 18 پست

Array

سلام خانم نیلوفر..
    به نظر بنده این مسئله رو مستقیماً با ایشون در میان نذارید.. چون ممکنه شخصیت ایشون از نظر خودشون در پیش شما جایگاهش پائین بیاد.. ولی تو روابطتون بهش ابراز کنید که دوست دارید حداکثر لذت رو از وجودش ببرید و همینطور دوست دارید ایشون نیاز جنسیشون رو با شما ارضا کنن.. در کنار شما .. و .. این راه بهتر از ابراز اون به صورت مستقیم هستش..

11. 4 کاربر از پست مفید mehrdad24 تشکرکرده اند .

mehrdad24 (چهارشنبه 11 شهریور 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 مهر 88 [ 06:21]
    سطح
    30
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    تشکرها
    94

تشکرشده 95 در 32 پست

Array

سلام دوست عزیز نیلوفر آبی

متاسفانه اکثر آقایان در دوران تجرد ممکن است به یک چنین عملی دست زده باشند اگر خانواده متوجه این مساله در نوجوانان خود نشوند و آنها را از عواقب بد این بیماری مطلع نسازند ممکن است کمکم برای فرد تبدیل به یک عادت شود که متاسفانه بعضا در قشر تحصیل کرده ما حتی پزشک این موضوع دیده شده است سعی کنید موضوع را با یک روانشناس در میان بگذارید و سپس به همراه شوهرتان مراجعه نماید تا از طریقه مشاوره گرفتن عواقب این عمل برای او روشن شود و شما هم خیلی سخت نگیرید و این خیانت نیست این فرد اعتیاد به این کار پیدا کرده و نمیتوان آن را خیانت تلقی نمود و ام در مورد فیلم های مبتذل متاسفانه امروزه این عکسها در درون موبایل اگثر افراد چه مجرد و چه متاهل چه زن و چه مرد دیده میشود و باید به او گوشزد کرد که وجود چنین فیلمهایی در گوشی یک فرد متاهل به کیان خانواده لطمه وارد میکند و از در دوستی و رفاقت موضوع را به او گوشزد کن ....موفق باشی

13. کاربر روبرو از پست مفید kolbeh تشکرکرده است .

kolbeh (سه شنبه 26 اردیبهشت 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 فروردین 93 [ 12:48]
    سطح
    81
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 212
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,122

تشکرشده 8,124 در 1,482 پست

حالت من
    Vaaaaay
    Array

سلام:

دوست عزیز..نمی دانم همچنان به این تاپیک سر می زنید یا خیر..باید خدمت شما دوست عزیز یک نکته را متذکر شوم که مسئله خود ارضایی از لحاظ پزشکی تنها به ارائه راهکارهای درمانی می پردازد که در پاره ای موارد اگر فرد مدت طولانی و مستمر در انجام ان در زمان مجردی داشته باشد طرز برخورد با ان بسیار سخت تر خواهد بود..البته من این نکته را متذکر بشم که خود ارضاییدر میان مردان به مراتب از خانم ها شایع تر هست ولی هستند خانم هایی که به دنبال اعتیاد به این عمل در زمان ازدواج حتی قادر به رسیدن به ارگاسم مطلوب هم نیستند و این یکی از عاملیم مخرب هست..نکته دیگر که در مقالات ارائه شده در اینترنت و حتی تاپیک های نوشته شده در تالار وجود دارد این است که غلط در رابطه با این مسئله بسیار وجود دارد..مثلا ازاله پرده بکارت در خانم با این عمل که اصلا حقیقت ندارد..خوب بگذرم چون سوال شما چیز دیگری است..
    ببینید از نقطه نظر روانشناسانه که باید دوستان دیگر که در تالار هستند و متبحر تر هستند پاسخ بدهند و به شما کمک کنند ولی وقتی همسر شما به این عمل می پردازد دو حالت کلی وجود دارد:
    1) یا شما به اندازه کافی در ارضا وی تلاش نمی کنید و شرایط لازم را مهیا نمی کنید
    2) یا اینکه وی انقدر به این عمل اعتیاد دارد که حتی با وجود شما نمی تواند ان را ترک کند...

از شان تالار به دور است که من بگویم دقیقا در عمل خود ارضایی چه اتفاقی می افتد چه در زن چه مرد...منظورم از لحاظ پزشکی است هرچند من فکر می کنم این مسائل اگر باز شود بهتر است ولی فکر می کنم مدیر محترم این روند باز بودن را نمی پسندند خوب تا حدی هم صحیح است ...
    خب حالا شما در نقطه اول هستید:
    راه های ان را به طور خلاصه کیوان محترم گفتند..ببینید اقایان به مقدار زیادی با تصویر تحریک می شوندو حتی گاها برخی تمایل دارند قبل ااز سکس با همسر خود فیلم یا عکس های انچنانی ببینند تا به قول خود تحریک شوند تنها راه بریدن انها دو چیز است..یا فرد دچار اختلالت جنسی است که تمایل بیش از حد به دیدن این صحنه های غیر واقعی و قبیح دارد یا خیر...
    در حالت اول که تنها راه مراجعه به روانشناس خبره و روانپزشک است..حالت دوم که خیر است یعنی او در ان فیلم ها از طرز رفتار دوجنس باهم و یا طرز لباس زن و .....خوشش می اید که وی را مجذوب می کند.از نظر من شما با زیر نظر گرفتن آنچه در ان فیلم ها رخ می دهد ...لباس های آنان تا حد عرف جامعه و اعمالی که همسر شما را به وجد می اورد می توانید مانع رفتن وی به سراغ ان فیلم ها و عکس ها شوید...مطمئنن در انها اندام ..لباس..رنگ..و در رابطه با موحود حقیقی بو....نقش دارد..ببینید این نیاز جز غرایز است و باید شما غریزه همسر خود را پیدا کنید...ببینید چه دوست دارد که شما نمی کنید..مثلا پای فیلم یا عکس به او بگویید چه چیز این ها برایت جذاب است ... او به شما خواهد گفت....ببین........
    و شما سعی کنید همان را مهیا کنید ....تا همسر شما وقتی ببیند شما هم تلاش می کنید حذب شما می شود...
    ولی اگر شما در جز گروه دوم قرار دارد. با این راه شما می دانید که وی چه زمان خود ارضایی می کند به هر حال شما او را در حال این عمل دیده اید..این زمان به سراغش بروید بدون دعوا یا بحث با لبخند و لباس مورد علاقه او..با او وارد معشقه شوید..کم کم این کار را تکرار کنید تا کم کم او بداند شما می توانیم جفت خوبی در این راه باشید...
    مردان طالب انواع سکس هستند و حتی برخی زنان هم همین طور..شما باید تلاش کنید خواسته های او را براورده کنید...تنها از یک راه و یک زمان خاص کفایت نمی کند..شما باید کنار همسرتان باشید و خود را با او و خواست هایش وفق دهید...
    نهایتا اگر نشد شما باید حتما به روانپزشک بالینی مراجعه کنید..شک نکنید که این بهترین راه است ..او حتما ایراد را به مشاور می گوید و مشاور شما را در جهت مناسب سوق می دهد..تنها هم فایده ندارد باید با همسرتان بروید..هیچ خجالتی هم ندارد شما همسر هستید...

و نکته آخر شما تاریخ 2 شهریور پست زدید 11 شهریور نوشته اید نشد..متعجب شدم....چقدر عجله دارید ..مشکل چند ساله همسر خود را می خواهید در عرض 9 روز حل کنید؟؟؟
    صبر صبر و مقاومت..این زمان تا 6 ماه یا یکسال طول می کشد نباید ناامید باشید....
    موفق باشید...

15. 5 کاربر از پست مفید سارا بانو تشکرکرده اند .

سارا بانو (پنجشنبه 25 شهریور 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 8 پست

Array

شما بگید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

با سلام به همه...
    اگه یادتون باشه در ارسال های قبلیم گفتم که شوهرم خود ارضایی میکنه و همش فیلمهای سکس میبینه البته دور از چشم من...من اصلا به روش نیاوردم و سعی میکردم رابطمون رو بهتر و متنوع تر بکنم تا اینکه چند روز قبل من بیرون بودم وقتی وارد شدم دیدم فیلم گذاشته و مشغوله ..........با دیدن من با عجله بلند شد و تلویزیون رو خاموش کرد.....خیلی ناراحت شدم......باهاش قهر کردم..بعد از 2 ساعت که من گریه کردم اومد کنارم و با عصبانیت گفت آره من خود ارضایی میکنم ....چون حوصله ی اینکه با تو سکس داشته باشم رو ندارم .تو خیلی دیرتر از من ارضا میشی من هم اعصابم خرد میشه.....
    با این حرفش دیگه بدتر شدم.دیگه از سکس زده شدم.چند روزه که رابطمون خیلی بده.من دیگه نمی تونم مثل سابق باهاش رفتار کنم.....حالم بده.شما بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)