با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی اعضا و همکاران تالار همدردی.
امروزه هر یک از ما در زندگی به نوعی با مشکلاتی روبه رو هستیم...چه درونی و چه بیرونی ...که هر یک از مشکلات .....فشارهای روحی و روانی خاصی را در افراد ایجاد می کند.
حال فرض کنید علاوه بر این مشکلات روحی ما با بیماری های مختلف هم روبه رو هستیم و هر لحظه امکان دارد به یکی از انواع آنان مبتلا شویم.
ولی بهترین کار برای جلوگیری از مبتلا شدن همان "پیشگیری" یا ""آگاهی"" از بیماری هاست.
بنابراین تصمیم گرفتیم تاپیکی را ایجاد کنیم تا در این تاپیک با انواع بیماری ها و درمان و همچنین شیوه جلوگیری از آنان اشنا شویم.
در این راستا ....و برای تحقق بخشیدن به این اهداف....از دوست و همکار و همچنین پزشک محترم که در این زمینه تخصص دارند و مایل به همکاری هستند یعنی خانوم rsrs1380 دعوت می نماییم تا ما را یاری کنند.
دوستان عزیز از این پس ادامه مسیر تاپیک به عهده خانوم rsrs1380 می باشد.
با تشکر از تمامی اعضا تالار....امیدوارم بتوانیم یک گام دیگر در سلامتی تمامی افراد برداشته باشیم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)