به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. #1
    عضو کوشا آغازکننده

    آخرین بازدید
    شنبه 27 مهر 92 [ 19:59]
    تاریخ عضویت
    1387-9-21
    نوشته ها
    297
    امتیاز
    9,209
    سطح
    64
    Points: 9,209, Level: 64
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 141
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    407

    تشکرشده 419 در 163 پست

    Rep Power
    46
    Array

    معمای حس ششم

    نام اين پديده را چه الهام و پيش آگاهي دل بگذاريم، چه حس ششم و يا هر چيز ديگري، همه ما احتمالاً دست كم يك بار آن را تجربه كرده ايم. البته اغلب اوقات وقتي چيزي به اصطلاح “به دل كسي برات” مي شود، بعد معلوم مي شود كه پيش بيني آن فرد اشتباه بوده است. مثل مسافران هواپيماهايي كه به هنگام نقص فني به دلشان برات شده كه هواپيما سقوط كرده و آنها كشته خواهند شد، اما چنين نشده است. اما گاهي به نظر مي رسد كه اين گونه پيش آگاهي ها و الهامات قلبي به واقع درست است .


    تحقيقات جديد در زمينه كاركرد مغز نشان مي دهد بخشي از مغز انسان همچون حس ششم فعاليت مي كند و قادر است به طور ناخودآگاه خطرات اطراف را تشخيص دهد.
    محققان دريافتند ؛بخشي از قشر جلويي مغز موسوم به ACC قادر است ريزترين تغييرات در محيط اطراف انسان را تشخيص دهد و انسان را نسبت به خطري كه وي را تهديد مي كند، آگاه سازد.
    بخش ACC بدون اينكه خود انسان آگاه باشد، اطلاعات و تغييرات محيط اطراف را به دقت در نظر دارد و كوچكترين تغييرات را تشخيص مي دهد و به انسان خبر مي دهد.
    محققان با توجه به نحوه فعاليت اين بخش، آن را نوعي حس ششم خوانده اند كه در مغز قرار دارد.


    مطالعات پيشين نشان مي دادند كه به هنگام تصميم گيريهاي دشوار و يا پس از اينكه انسان اشتباهي مرتكب مي شود، فعاليت بخش ACC كه در جلوي مغز قرار دارد، افزايش مي يابد.
    اما مطالعات جديد نشان مي دهد ACC همانند يك سيستم هشدار دهنده اوليه فعاليت مي كند و مي تواند قبل از اينكه رفتار افراد به نتيجه منفي اي منجر شود، به آنان نسبت به اشتباهي كه در راه است، هشدار دهد. در نتيجه افراد مي توانند با هوشياري بيشتر از بروز يك تصميم يا فعاليت اشتباه جلوگيري كنند.


    البته برخي معتقدند قدرتهاي روحي و ادراكات فراحسي نيز يكي از ده پديده اي است كه در حال حاضر توجيه علمي ندارد. خيلي ها اعتقاد دارند كه الهام و پيش آگاهي دل نوعي قدرت روحي است. منظور ما دست يافتن به دانشي مرموز و يا ويژه در مورد جهان و يا آينده است. محققان افراديرا كه مدعي داشتن قدرتهاي روحي هستند مورد آزمايش قرار داده اند. اما نتايج به دست آمده تحت شرايط علمي كنترل شده تا كنون منفي و مبهم بوده است. برخي استدلال كرده اند كه قدرتهاي روحي را نميتوان در بوته آزمايشات علمي قرار داد و يا اينكه اين قدرتها در حضور افراد ناباور و يا دانشمند كاهش مييابد. اگر اين موضوع واقعيت داشته باشد، علم در وضعيت كنوني، هرگز قادر به اثبات و يا نفي وجود قدرتهاي روحي نخواهد بود.


    البته در رشته روانشناسي از سال 1951 با آزمايشات دكتر راين، گرايش يا شاخه جديدي در برخي از دانشگاه ها داير شد تحت عنوان فرا روانشناسي Para Psychology كه به بررسي علمي ديده هاي غير متعارف روان شناختي، تحت عنوان ادراكات فوق حسي( Extra Sensory Perception ) يا مخفف ESP ميپردازد. اين پديده ها در دو طبقه زير تقسيم مي شوند :

    1 - ادراكات فوق حسي :
    الف: تله پاتي( Telepathy) فكر خواني و انتقال فكر به ديگران ب: روشن بيني يا غيبگويي (Clairvoyance ) : ديدن يا ادراك اشياء و رويدادها بدون ديدن آنها مثل اينكه شخص تعداد و نوع شكل هاي هندسي داخل يك پاكت مهر و موم شده را بگويد، يا از راه دور اطلاعاتي درباره وضع و افراد خانه شخصي ديگري بدهد. ج: پيشگويي و آينده بيني ( Precognition) : ادراك و حس كردن اتفاقات در آينده

    -2 حركت رواني اشياء( Psychokinesis ) :
    حركت رواني و اثر گذاري از راه دور به روي اشياء ( Psychokinesis ) در مورد تاثير گذاري ذهن بر ماده و امواج و انرژي ساطع شده از مغز، دستها يا اندام هاي ديگر و به حركت در آوردن اشياء گزارشات متعددي دريافت شده است. به طور نمونه خانم ني نل كولاگيتا در روسيه بارها در مقابل چشم هاي افراد و محققان توانسته است به كمك امواج و انرژي دستهاي خود، از فاصله جعبههاي كبريت را جابه جا كند و اشيا را به حركت در آورد و يا آزمايشات بسياري به روي كامنسكي و نيكلايف در روسيه انجام شده است اين افراد داراي قدرت فوق رواني، توانسته اند با انرژي و امواج خود لامپي را روشن و خاموش كنند و يا فرد مقابل را دچار گيجي و سردرد نمايند.

    ( منبع : روزنامه رسالت )




    توصیه هاى «جوآن مارى» براى تقویت حس ششم ( به نقل از سایت گلستان تاک ) :
    ۱) از خودتان سؤال كنید:
    سؤال از حس و ذهن خودآگاه یكى از بهترین راه هاى گشودن كانال قدرت ماورایى و علم غیب است. فقط در مورد چیزى كه واقعاً مى خواهید بدانید لحظه اى تفكر كنید. به طور مثال «آیا باید شغلم را عوض كنم؟» وقتى شب مى خواهید به رختخواب بروید با صداى بلند از خود این سؤال را بپرسید. مشاهده مى كنید كه رؤیاهاى شما در شب پاسخ سؤال شما را مى دهند.

    ۲) افكار خود را به روى كاغذ بیاورید:
    قبل از اینكه شب به خواب بروید و وقتى كه صبح از خواب بیدار شدید، در مورد موقعیت خود فكر كنید و در مورد مواردى كه برایتان حائز اهمیت است با دقت فكر كنید، سپس شروع به نوشتن كنید. به افكارتان اجازه دهید كه ارادى عمل كند و هر آنچه كه به فكرتان مى رسد روى كاغذ بیاورید، سپس كاغذ را نگاه كنید، متوجه مى شوید چه اتفاقى رخ داده: " افكارتان شما را هدایت و نصیحت كرده است " .

    ۳) به خودتان اعتماد كنید:
    مثلاً وقتى در حال قدم زدن هستید، اما ناگهان دلت مى خواد كه به سمت چپ بپیچید، این كار را انجام دهید، حتى اگر بعداً متوجه شدید كه از مسیر واقعى دور شده اید، اما باز هم به حس خود پاسخ مثبت دهید و مشاهده مى كنید كه درست شما را هدایت كرده است.

    ۴) زمانى را در طبیعت صرف كنید :
    در طبیعت و در معرض هواى آزاد بودن و كنار درخت بودن، بصیرت و بینش انسان را بالا مى برد.

    ۵) از روش «گل درمانى» استفاده كنید :
    گل هاى تازه باعث افزایش انرژى در فضاى خانه شما مى شود. حتى اجازه مى دهد تا مقدارى هواى تازه و آزاد وارد فضاى خانه شما شود. گل هاى تازه، روحیه شما را تقویت مى كند.

  2. 4 کاربر از پست مفید Niloo55 تشکرکرده اند .

    Niloo55 (سه شنبه 09 تیر 88)

  3. #2
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    تاریخ عضویت
    1387-7-01
    نوشته ها
    1,948
    امتیاز
    22,799
    سطح
    93
    Points: 22,799, Level: 93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

    تشکرشده 4,459 در 1,179 پست

    Rep Power
    211
    Array

    RE: معمای حس ششم

    سلام بر دوست عزیز..و تشکر بخاطر قرار دادن مطلب بسیار زیبا.

    بنده بسیار بر اثر معجزه آور ""گل درمانی"" اعتقاد دارم....و به عنوان کسی که خود از این روش همیشه استفاده می نماید به دیگران هم توصیه می کنم.موفق باشید

  4. کاربر روبرو از پست مفید حسین پور تشکرکرده است .

    حسین پور (سه شنبه 09 تیر 88)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1404 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 06:24 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.