با سلام
یه خاطره براتون دارم هر کس می خواهد هر درسی ازش بگیره بگیره
من که خودم چند تا درساز این خاطرم گرفتم که اخرش میگم.
ماجرا از اون جایی شروع شد که من فقط 9 ساله بودم یه روز صبح زود جمعه وتابستون
رفتم توی کارخونه ی کوچیک نجاری بابام.
اونجا تصمیم داشتم با پدرم کار کنم یا به قول خودمون کمک کارش باشم .
از غذا(قضا) اون روز بابام داشت پیک نیک گاز رو پر میکرد (با کپسول بزرگ یه پیکنیک رو پر میکرد)
شاگرد پدرم بد جور سیگاری بود یعنی از اونایی که هر 30 دقیقه یا 1 ساعت یه نخ نمیکشید
حالش بهم میریخت.
تو اون دقایقی که بابام داشت پیکنیک رو پر میکرد یه دفعه اون شاگرد (جاهل) رفت که کبریت بزنه
بابام گفت نزن بوی گاز میاد
اون گفت نه بابا هواکش روشنه در ها هم بازه هیچ اتفاقی نمیفته (معلومات کم = مرگ یا نقص عضو یا ....)
به همین خیال بود که یه دفعه کبریت زد وووووووبـــــــــــــــم
بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــمب ......بـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــم
صدای بدجوری بلند شد من که روی صندلی نشسته بودم البته اول صندلیش داغ نبود داغ شد فورا بلند شدم وبه طرف در دویدم
تا حدود 7 ثانیه اتش در هوا وجود داشت
من همین طور که به طرف در میدویدم چشمم فقط اتش میدید و دیگر هیچ.
وقتی به بیرون رفتم از بوی بد مو سوخته (موهای سر خودم)داشت حالم بهم میخورد
حال خوبه این نکته رو اینجا بگم پدرم چون می دانست که گاز سبک است و در بالا قرار دارد
و روی زمین ونزدیک به سطح زمین نیست فورا روی زمین خوابیده بود وفرار نکرده بود وجالب تر از همه اینه که فقط روی سطح دستش سوخته بود ولی من نهنه ن
نه نه
نه
تمام بدنم از سر تا صورت تا پا تا شکم و دست و همچنین موزه هام
خلا صه چشمتون روز بعد نبینه:
من تا یک ماه به طور مدام باند میبستم باز میکردم و از درد رنج میبردم.
ودر همین حین تنها چیزی که من رو ارام میکرد ریلکس کردن من توسط مادرم بود که با حرف های زیبای مادرانه اش مرا ارام میکرد .
شاید براتون جای سوال باشه که الان از ریخت افتادم یا جای سوختگی روی بدنم مانده ؟خیر به لطف خدا پوست جدید در اوردم و خیلی هم خوش تیپم (شوخی این حرف را عدله ای برای مغرور بودم قرار ندین) و نظرات دکتر مبنی بر این بود که سوختگی بسیار سطحی بوده البته لازم به ذکر است فقط اگر از 1 ساعت بیشتر مقابل افتاب شدید وایستم صورتم سورخ میشود وکمی هم اثارش را میتوان روی پاهایم مشاهده کرد.
وحالا نتیجه یا به قول خودم درسی که من گرفتم:
1_هیچ بچه ای حق ندارد زیر 10 سال وبدون معلومات در چنین محیط هایی حضور پیدا کند.
2_گاز سبک است و بر روی سطح زمین نیست وبا سطح 1 متر فاصله دارد.
3_سوختگی شامل دونوع است 1-سطحی 2- عمقی
4_ادم ها دو دسته اند 1 سیگاری 2-غیر سیگاری
5_روش برخورد با انواع سوختگی سطحی
حال که سوختگی در این دنیا انقدر تلخ و طاقت فرساست پس ان دنیا
(second world)
بریم به فکر اخرت خودمون باشیم
فعلا یاعلی مدد
علاقه مندی ها (Bookmarks)