ملاك شما براي انتخاب اين اسمي كه دارين چي بوده؟
تشکرشده 59 در 40 پست
ملاك شما براي انتخاب اين اسمي كه دارين چي بوده؟
N.DELNAZ (شنبه 26 اردیبهشت 88)
تشکرشده 64 در 39 پست
چون من عاشق فصل پاييزم واسه خاطر همين
راستي چرا خودت جوابش را ندادي
پاييز خزان (شنبه 26 اردیبهشت 88)
تشکرشده 81 در 38 پست
سلام تاپیک جالبی
چون من اعتقاد دارم راز جوانی در شاد زیستن (شادزی) .
شادزی (شنبه 26 اردیبهشت 88)
تشکرشده 121 در 55 پست
بال تكين به معني " مانند عسل " و توي طايفه ما اكثرا اسم دختر خانوما رو به اين اسم ميزارن وچون من از اين اسما كه نشات گرفته از زبان اصلي ما داره خيلي خوشم مياد نام كاربريمو اين اسمو انتخاب كردم![]()
بال تكين (شنبه 26 اردیبهشت 88)
تشکرشده 123 در 56 پست
سلام
چه موضوع جالبي من هميشه از خودم ميپرسيدم اما به ذهنم نميريسد تو يه موضوع از خود بچه ها بپرسم
منم ايميلمو گذاشتم saman ins مخفف saman insurance يعني بيمه سامان
چون نمايندگي بيمه سامان دارم ضمناً 62 يعني اينكه متولد1362 هستم
samanins_62 (شنبه 26 اردیبهشت 88)
تشکرشده 6,060 در 1,481 پست
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد
عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد
عاشق اسم صبا هستم به خاطر تعابیر زیبای حافظ در مورد این اسم
صبا_2009 (شنبه 26 اردیبهشت 88)
تشکرشده 59 در 40 پست
وقتي بچه دومم رو حامله بودم همه نشانه ها مي گفتن بچه دختره نه اينكه دختر دوست نداشته باشم اما آمادگي پذيرش مسئوليتش رو نداشتم شايد هم يه جورايي به پسر داري خو گرفته بودم دلم مي خواست ني ني پسر باشه از اول قرار بر اين بود كه حالا كه اسم بچه اول رو من انتخاب كرده بودم اسم دومي رو همسرم انتخاب كنه كه ايشون مدام مي گفتم الناز دلناز ساناز و هر چه آخرش به ناز ختم مي شد بالاخره هم ني ني پسر شد و مامي خودخواه اجازه نداد بابايي به آرزوش برسه باز خودشون دست به كارشدن و اسم ني ني رو انتخاب فرمودن اما وقتي مي خواستم توي سايت همدردي ثبت نام كنم به محض درخواست اسم يادم به حق پايمال شده همسرم افتاد و از خودگذشتگي كردم و شدم دلناز اما N اول يه رازه كه فقط خودم ازش خبر دارم و برترين انگيزه من در نوشتن داستان هاي بلندمه و ...
تشکرشده 4,459 در 1,179 پست
سلام.....عجب
هدف از انتخاب این نام کاربری این بود که علاقه زیادی به شخصیت انسان ها دارم و مطالعاتی درباره ""نقاب ها"" و اینکه به نظر خودم همه انسان ها از بدو تولد تا حال یک ""نقاب" را برای خود برمی گزینند و همواره دوست دارند همانند نقابی باشند که برگزیده اند....
حال اگر به ان ایده آل یعنی همان نقاب خود رسیدند......دیگر نقاب جزئی از انهاست و زیبایی این نقاب هم این است که با انسان ها همراه است...
ولی اگر نتواند به ان ایده ال خود برسند.........متاسفانه ""نقابی"" را که برگزیده است بر رفتارش تاثیر گذاشته و او را تبدیل به انسانی غیر از ""خود واقعی"" می نماید و همیشه مجبور است برای جبران عقده خود از""نقاب"" ساختگی استفاده نماید...
ممنون از دوست عزیز بخاطر ایجاد چنین تاپیکی![]()
حسین پور (جمعه 05 تیر 88)
تشکرشده 16,567 در 3,447 پست
آني = دمي .
آن و دم و لحظه كه با ارزش ترين معيار زماني است براي تعريف بودن و چگونه بودن .
ani (یکشنبه 27 اردیبهشت 88)
تشکرشده 191 در 101 پست
سلام دلناز عزیز
راستش من چون به گل رز خصوصا رنگ آبیش علاقه خاصی دارم این نام کاربری رو انتخاب کردم.![]()
rose (یکشنبه 27 اردیبهشت 88)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)