به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 11 مرداد 89 [ 18:17]
    سطح
    33
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

+خودم سردش کردم!چه جوری جبران کنم؟

2سالی هست که باهم رابطه داشتیم و من و اون شدید عاشق هم بودیم.این علاقه آن قدر زیاد بود که فاصله چند صد کیلو متری بین محل زندگیمون باز هم از علاقمون بهم کم نکرد.من با اون هم دانشگاه بودم.
    تو اون دوستی از هیچی کم نگذاشت.واقعا دوسم داشت.
    ولی شرایط من این اواخر به دلیل مشکلاتی که داشتم بسیار بد شد.تبدیل به یک آدم
    پرخاشگر شدم که با کوچکترین اشتباهات از اون به شدت عصبانی می شدم و بدترین
    ناسزاها رو به اون می گفتم.شاید باور نکنید ولی دست خودم نبود.
    فارغ التحصیلی از دانشگاه،بیکاری مفرط،استرس نتایج کنکور ارشد،بدبینی شدید من و...
    عامل این عصبانیت می شد.وگرنه من قبلا آدمی نبودم که صبور نباشم و زود از کوره در برم اگه هم بود به اون شدت نبود.
    این وسط ناخواسته تهدید می کردم که اگه کاری انجام بده که عصبی بشم به خونش زنگ می زنم.چند باری هم کردم ولی تا خونوادش گوشی تلفونو جواب می دادن قطع می کردم چون پشیمون می شدم و روم نمی شد حرفی بزنم.واسه همین این کار من مزاحمت نلفنی تعبیر می شد.5 یا 6 بار این کارو کردم ولی ازش معذرت خواستم و گفتم تکرار نمی کنم اونم اوایل قبول می کرد ولی تکرار این قضیه که آخرین بار 12شب بود و فشار خونواده به اون،بیشتر شدن پرخاشگریه من و...همه و همه دست به دست هم داد که اونی عاشقانه منو مپرستید از من دلسرد بشه.
    باور کنید دست خودم نبود،همیشه 1 دقیقه بعد از کارهای زشتم سریع عذر خواهی می کردم و می گفتم منو ببخشه.
    2 بار خواست تموم کنه ولی با گفتنه دادن یک فرصت برای تغییر اخلاق خودم و...ازش می خواستم که برگرده...ولی دفعه سوم که 1 ماه پیش بود تکرار کردم و آلان هم اون منو ترک کرده.
    تو اون یک ماه دست به همه کار زدم چون بدون اون زندگی واسه من غیر قابل تحمل می شه.
    تو اون دعواها اونم تقصیر کار بود ولی نه به اندازه من.شاید اگه بیشتر اشتباهات از من نبود جدا شدن برای من قابل هضم بود ولی ...
    تو این یک ماه بارها بهش زنگ می زدم،میل می زدم و می گفتم پشیمونم.بارها به دانشگاه
    رفتم ولی می فهمید من اومدم از خوابگاه بیرون نمی یومد،با پدرش صحبت کردم و معذرت خواستم و گفتم قصدم مزاحمت نبوده و فقط دل نگرونش که می شدم چون گوشیشو خاموش می کرده زنگ می زدم،به دوستاش رو انداختم و همه و همه کار کردم تا دوباره
    برگرده ولی هنوز خبری ازش نیست.ولی می دونم یک ذره ته دلش به من علاقه داره ولی
    می ترسه...حقم داره.
    تو این 1ماه خوب خیلی اصرارش می کردم،التماسش می کردم.1 بار شد دیدم بی تفاوت شده بهش نا سزا گفتم،به یادش انداختم که به جون مامان باباش قسم خورده که با همیشه مال من باشه،گفتم این دفعه جبران می کنم ولی بی فایده بود.فقط 2 روز پیش قبول کرد منو بیاد ببینه.
    تو اون قرار گفتم جبران می کنم و ...قبول کرد که فکر کنه و تا شب جوابشو بده.ولی می دونستم که بازم می گه نه.مث بچه شده بودم گفتم همین الان بهم فرصتو بده،تحمل انتظار ندارم...بحث بالا گرفت و بعد از جر و بحث تو خیابون قرار شد بریم خونه ما و با مامانم
    صحبت کنیم.
    سرتونم درد نیارم مامانم منو راضی کرد که بهش فرصت بدم تا فکرشو بکنه.واسه هزارمین بار ولی این دفعه جلو مامانم ازش معذرت خواستم.
    الان 2 روز گذشته و هنوز ازش خبری نشده.مشکلاتی که ناخواسته برای من پیش می اومد منو اخلاق منو این جوری کرد.وگرنه یک سال و نیم از دوستیمون این جوری نبودم.
    ولی این دفعه چون مامانم در جریانه مشکلات من هست، دیگه اون فشار عصبی رو خودم حس نمی کنم که بخوام پر خاشگری کنم.واسه همین احساس می کنم که عوض شدم.
    این رو نمی گم چون می خوام اون برگرده.از ته دل این تغییرو حس می کنم.ولی واسه اون شدم چوپانه درغگو که فقط حرف می زنم و عمل نمی کنم.
    از ته دل از کارم پشیمونم و ناراحتم که چرا این جوری شده بودم.
    ولی احتمال اینکه اون برگرده خیلی کمه چون از من خیلی سرد شده...ولی یک حسی می گه یک ذره هنوز تو دلش منو دوست داره.چون گفتم یک سال و نیم من پسر خوبی بودم و 6 ماه آخر شد اونی که نباید می شدم.
    حالا شما بگید چیکار کنم؟مخصوصا شما خانوم ها بگید که چه جوری دوباره عاشقش کنم؟
    مثله سابق!
    الان که 2 روزی ازش خبری ندارم،سیم کارتشو انداخته دور و نمی شه بهش زنگ زد.به نظرتون بهش میل بزنم؟
    الان به اون دسترسی ندارم چه جوری بهش ثابت کنم که عوض شدم؟
    صبر کنم که بازم فکراشو بکنه؟
    تا 1 ماه دیگه ترم تموم می شه و میره شهرشون.اگه تا یک ماه دیگه فکراشو نکنه و یا
    جواب منفی بده....
    فقط کمکم کنید.دارم از دوریش می میرم...
    راهی جلو پام بزارید که بهش ثابت کنم دوسش دارم و عوض شدم.تغییری که باور کنه بعد
    از بازگشتش به آدم سابق تبدیل نمی شم.
    چه جوری اعتمادشو جلب کنم؟
    ممنون

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 شهریور 89 [ 11:29]
    سطح
    35
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    تشکرها
    64

تشکرشده 64 در 39 پست

Array

RE: خودم سردش کردم!چه جوری جبران کنم؟

احسان جون شما كه اين را در تاپيك قبلي بيان كرديد همه ماجرا درا ميدونيم دوستت غزاله و همدانشگاهي تو مشهد .... همه هم راهنماييات كردند نيار به ايجاد تاپيك جديد نيست موفق باشي

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 11 آبان 88 [ 09:51]
    سطح
    42
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 177
    دستاوردها:
    تشکرها
    112

تشکرشده 114 در 49 پست

Array

[align=justify]سلام دوست عزیز
    ماجراتون رو خوندم . کمی تند رفتید و الان نباید انتظار داشته باشید که طرف مقابل تون به این راحتی کوتاه بیاد، من فکر میکنم ایشون به شما علاقه داشتند که بدرفتاریهای شما رو در این 6 ماه اخر تحمل کردند ( من هم یک دخترم و اگر در شرایط این چنینی قرار میگرفتم به هیچ وجه تحمل نمی کردم مگر اینکه واقعا عشق و علاقه در قلبم وجو داشته باشه ، بنابراین من فکر میکنم این خانم به شما علاقه دارند)
    عشق و علاقه هم باعث میشه طوری که غرورشون جریحه دار نشه دورادور منتظر عکس العمل شما برای به دست اوردن دل ایشون باشند . شک نکنید ایمیلهاشون رو چک میکنن.
    قبل از اینکه درسشون تموم بشه فاصله به وجود امده رو حذف کنید[/align]

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 03 بهمن 93 [ 17:37]
    سطح
    48
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    82

تشکرشده 83 در 46 پست

Array

آروم باش همین آشفتگی اوضاع رو خراب کرده دیگه.
    اول به خودت و رفتارات مسلط شو مطمئن باش آشفتگی شما روش تاثیر منفی میذاره
    دوست عزیز اگه میخوای بهش ثابت کنی باید توی شرایط هر چند سخت به خودت مسلط باشی تا ایشون هم به آرامش فکری برسه.
    آروم باش خیلی آروم و منطقی باهاش حرف بزنه تا از عمق وجود تغییر شما رودرک کنه.
    در خواستت رو "مکرر" مطرح کن. نا امید نشو از "نه" گفتنش. اصلا این "نه " گفتنش رو نا دیده بگیر.
    شرایط رو طوری براش فراهم کن که راحت همه ی حرفاش رو بزنه و همه ی چیزایی رو که ناراحتش کرده بگه (مسلما با خود شما به تنهایی راحت تره البته اینکه با مادرتون صحبت کرده می تونه بهش ثابت کنه که شما چقدر تو تصمیمتون مصمم هستین).
    شما هم خیلی اروم حرفاتون رو بزنین و کارایی که ایشون انجام داده و شما رو ناراحت کرده.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 29 اردیبهشت 88 [ 10:18]
    سطح
    50
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    دستاوردها:
    تشکرها
    41

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

دوست عزيز از كجا معلوم اين احساست زودگذر نباشه؟از كجا معلوم دوباره اذيتش نكني؟ناراحت نشو اما خيلي رفتارهاي بچگونه از خودت نشون دادي و خيلي طول ميكشه كه دوباره بتوني اعتماد طرفت رو جلب كني.
    تو اين شرايط هم بهتره خيلي سر به سرش نزاري ، شايد اينطوري اونم دلتنگت بشه و برگرده.موفق باشي

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 04 آذر 90 [ 02:02]
    سطح
    45
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 121
    دستاوردها:
    تشکرها
    325

تشکرشده 334 در 122 پست

Array

دوست عزیز بهتره شما روی تقویت شخصیت خودت کار کنی و سعی کنی اخلاق های ناپسندت رو ترک کنی و منش یک انسان معقول و بالغ رو بدست بیاری. متاسفانه رفتارهای شما نشانی از بلوغ شخصیتی نداره و هر وقت هم که این طرز رفتار رو از درون تغییر ندهی با هر انسان دیگر رابطه داشته باشی به مشکل بر می خوری. شما باید سعی کنی اول ثبات شخصیتی بدست بیاری. هیچ فردی نمی تونه رو یک انسان متزلزل و پر تغییر و آشفتگی حساب باز کنه.

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 22 خرداد 88 [ 12:28]
    سطح
    32
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 15 در 10 پست

Array

انسان ها خودشون رو تو شرایط سخت نشون میدن ، اگه میتونی خودت رو تغییر بدی و اگه تونستی ، اون موقع انتظار داشته باش تا به اصرار تو برگرده ، آیا می تونی قول بدی که دیگه این مشکلات رو ایجاد نکنی ، سعی کن به اصلاح خودت بپردازی و از اون هم بخوای تا کمکت کنه ...

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 خرداد 88 [ 09:58]
    سطح
    40
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 15 در 13 پست

Array

سلام.....
    آره بر می گرده پیشت.....
    صبر کن.....
    بهش فرصت بده با خودش کنا بیاد....
    قبل اینکه ترم تموم شه میاد.....

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)