من می خواهم دو موضوع را در اینجا مطرح کنم که فکر می کنم جزء توهمات برخی از دختران باشد که البته دختران دور اندیش و عاقل تر به طور کل از این توهمات به دور هستند.
گاهی اوقات برای یک دختر پیش می آید که با پسرهای بسیار زیبا رو یا خوش برخورد،تحصیلکرده و مودب و... دوست می شود و مدتی را با این شخص یا اشخاص می گذراند. این در حالیست که پسر این دختر را فقط برای دوستی کوتاه مدت می خواسته و قصد علاقه ی طولانی مدت و ازدواج به ذهنش هم خطور نکرده و چه بسا از زندگی مشترک با این دختر فراری هم باشد.
اما در این میان دخترک قصه ی ما به دلیل اینکه با فرد یا افراد مورد پسند و مقبول و خواستنی تری دم خور بوده و آشنایی داشته توقع او از خواستگاران واقعی اش بالا می رود و دچار اشتباه در شناخت از خود و شرایط خود می شود و همواره سطح خواستگاران خود را با افرادی که با آنان دوستی داشته می سنجد( یکی از آفت های دوستی برای دختران) و هرگز نمی پندارد که سطح واقعی اش همین خواستگاران فعلی اش هستند و این اشتباه شناختی از خود و امتیازاتش و همچنین داشتن توقعی که منطبق با واقعیت بیرونی نیست باعث می شود خواستگاران معقول و هم سطح خود را رد کند و بعد از مدتی تنها و بی یار بماند و از زمین و زمان گله کند که فرد مناسب برای من وجود ندارد. از نظر من این یک توهم شناختی است که در برخی از دختران وجود دارد و گاهی خودشان از آن کاملاً غافلند.
ونکته ی دوم در مورد تاپیک یکی از دوستان دیگر بود. خانمی بودند که به همسر خود که با ایشان عقد کرده بودند علاقه نداشتند و دوست داشتند جدا شوند تا فرد مورد علاقه شان به خواستگاریشان بیاید.
این هم یکی دیگر از توهمات برخی از خانم های محترم است. خانم عزیز بر اساس واقعیات درصد کمی وجود دارد که شما حتماً همان فردی که دوستش دارید بعد از جدا شدنتان بیاید سراغتان و در ضمن خواهان واقعی شما کسی است که از شما خواستگاری می کند و برای داشتن شما زیر بار تعهد می رود.
هرگز نباید نگاههای یک پسر و رفتارهای مهربانانه ی او را به پای علاقه ی قلبی بگذارید و ریسک کرده و کسی که واقعاً شما را از ته دل می خواهد و خواستگار شماست را به خاطر چند نگاه عاشقانه یا حرکت بو دار رد کنید. هر نگاهی را علاقمندی تعبیر نکنید. ببخشید که رک می گویم اما کلاً خیلی از پسر ها از لاس زدن چه کلامی و چه با نگاه خوششان می آید. پس زندگی خود را بر اساس واقعیت و نه حدس و گمانه زنی بنا کنید تا حسرت گذشته را نخورید و نسیه را بر نقد ترجیح ندهید.
این مطالب بعد از خواندن برخی از موضوعات دوستان به ذهنم خطور کرد و می دانم که بعضی از دختران خوب ما گاهی دچار اشتباهات اینچنینی می شوند که آینده شان را خراب می کند. خواهشمندم در مورد صحبت هایی که مطرح کردم هر نظری دارید بفرمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)