به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 شهریور 88 [ 09:34]
    سطح
    33
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 9 در 4 پست

Array

+درست یا غلط نمیدونم

سلام من تازه عضوشدم پس اگر اشتباه پست زدم ببخشید
    من یه دختر 27 ساله ام که حدود 7سال پیش یه نامزدی ناموفق داشتم
    والان حدود 7ماه از طریق اینترنت بایه پسری اشنا شدم که همشری دراومد و با هم قرار ملاقاتی گذاشتیم حدودا 2سال از من بزرگتر و از خانواده محترمی و پسر معقولی به نظر میرسه باهم تلفنی در ارتباطیم و هرزگاهی با هم بیرون هم میریم وبه من قول ازدواج داده
    و البته حدودچندماه متوجه شدم تو محیط کارم یکی از همکارام که 4سالی هم ازمن کوچکتر به من علاقه داره البته خیلی غیر مستقیم ابراز علاقه کرده و از جریان من که قبلا نامزد داشتم و سنم هم ازش بیشتر خبر داره من اویل فکر میکردم با کم محلی من و بی تفاوت بودن از سرش میگذره امانشد و ایشون از طریق اس ام اس بامن در ارتباطند و فقط در حد کار و مسائل کامپیوتر و چیزی از ابراز علاقش نمیگه فقط به من گفته به کسی علاقه داره و قصد ازدواج داره که طرف یه مشکل داره هر چی میپرسم کی و مشکلش چیه بهم نمیگه و من حدس میزنم منظورش منم چون از حرکاتش و نگاههاش حتی غریبه هام فهمیدن نسبت به من یه جور خاص .
    حالا از شما میخوام کمکم کنید چکار کنم با هردو .

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 آذر 88 [ 22:18]
    سطح
    36
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    تشکرها
    98

تشکرشده 100 در 62 پست

Array

RE: درست یا غلط نمیدونم

یه مدت صبر کنین...چون الان 2 نفر هستن....آخه از قدیم میگن تا 3 نشه.........بعد از بینشون!......خیلی خوبه مگه نه؟!:D

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 22 خرداد 88 [ 12:28]
    سطح
    32
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 15 در 10 پست

Array

عزیز اطلاعات کمی دادی راجع به هر دو ، اما خب فکر می کنم 4 سال تفاوت مناسب نیست . در مورد اون یکی هم به اینترنت امیدی نیست ، اگه اطلاعات کافی داری خب مشکلی نیست ، مورد های مشابه داشتیم ، این رابطه اینترنتی باید بررسی بشه ...

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 88 [ 16:11]
    سطح
    42
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 125
    دستاوردها:
    تشکرها
    188

تشکرشده 191 در 101 پست

Array

سلام عزیزم

به تالار خوش اومدی

به نظر من به کل قید اون همکارت که 4 سال از خودت کوچیکتره رو بزن و اصلا به حرکاتش هم توجه نکن. چون از خودت کوچیکتره و این سن کم مرد از زن برای ازدواج در بیشتر موارد به عاقبت خوشی نینجامیده. مواردش رو خیلی سراغ دارم. اما در مورد اون پسر اینترنتی باید بهت بگم که آشنایی های اینترنتی هم زیاد جواب نداده و بیشترش بر پایه دروغ استواره . ولی مثه اینکه گفتی از نزدیک دیدیش و به نظرت از خانواده معقولی هست. عزیزم نباید با حدس وگمان حرف بزنی ونظر بدی درباره ی کسی، اونم کسی که میخواد شریک زندگی آینده آدم باشه، باید درباره ش شناخت کافی بدست بیاری و درباره خودش وخانواده ش بیشتر تحقیق کنی و مطمئن بشی ازش که همه حرفاش درست بوده و دروغی نگفته باشه بهت. در ضمن به نظر من اگه قصد ازدواج رو باهاش نداری و تردید داری بهتره از همین الان به رابطه تون پایان بدی وخودتو بیشتر از این بهش وابسته نکنی که بعدا هم خودت هم اون ضربه بخورین.
    موفق باشی دوست خوبم
    شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی
    تو را با لهجه ی گلهای نیلوفر صدا کردم
    تمام شب برای باطراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم...

5. کاربر روبرو از پست مفید rose تشکرکرده است .

rose (جمعه 04 اردیبهشت 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 30 شهریور 88 [ 20:23]
    سطح
    37
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    تشکرها
    22

تشکرشده 22 در 17 پست

Array

سلام تازه وارد عزيز
    منم با دوستان موافقم....به طور كلي قيد اون آقاكه 4 سال از خودت كوچيكتره رو بزن و اصلا بهش فكرم نكن چون اين اختلاف سني كار دستت ميده............ براي اون يكي هم توصيه خاصي ندارم از طرفي نميتونم بگم كه به قولي كه براي ازدواج بهت داده حساب باز كني (چون اكثر افراد اين حرفها رو اولش براي به دست اوردن دل طرف ميزنن) از طرفي هم ميگين كه آدم معقوليه .... من خودم به شخصه اصلا اصلا از اين دوستيهاي اينترنتي خوشم نمياد و حس خوبي در موردشون ندارم ولي اگه به نظرت همه ي خصوصياتش خوبه و مرد ايده آليه خوب تمام سعيتو براي شناخت بيشترش (البته در يه رابطه ي معقول نه احساسي) انجام بده وسعي كن اصلا بهش وابسته نشي چون اكثر اين روابط عاقبت خوشي نداره و فراق يارو بحران روحي رو به همراه داره.......... خيلي عاقلانه رفتار كن و مراقب خودت و احساساتت باش

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 22 خرداد 88 [ 07:16]
    سطح
    33
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 134
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 6 در 4 پست

Array

سلام خواهر خوبم
    ببخشيد من يه كم رك هستم ولي لازم دونستم كه يه سري از چيزها رو براتون روشن كنم . باز هم ازتون پوزش مي خوام.
    من يه پسر هستم و تقريبا اخلاق بيشتر پسرها دستمه. اگر پسري بخواهد با دختري رابطه نامشروع داشته باشه مطمئن باش كه بيشتر از يكي دوماه تلاش نمي كنه و اگر موفق نشه ول ميكنه ميره سراغ يكي ديگه و البته شناختن اين جور افراد هم كار زياد سختي نيست چون خيلي زود خودشون رو لو ميدن مثلا درخواست ميكنن كه به خونه اونها بريد تا خونشون رو نشون شما بده و به هر طريق ممكن ميخوان شما رو به خونه اي بكشونن . ولي كسي كه 7 ماه با شماست و به نظر شما آدم معقولي هست و خانواده محترمي هم داره و تا حالا اين جور درخواست ها رو ازتون نكرده و باز هم به قول خودتون قول ازدواج بهتون داده ، از نظر من خيلي بعيده كه قصد بدي داشته باشه (يعني تقريبا مطمئنم) ولي بازم خوب فكر كنيد و مسلم بدونيد كه اگر ازتون خواستگاري كرد و با خوانواده تشريف آوردن منزلتون اون موقع است كه مي تونيد با خانواده اون آشنا بشيد و پس از تحقيقاتي كه به عمل ميارين اگر مورد پسند شما بودن مي تونيد انتخاب كنيد . در مورد نفر دوم كه از شما كوچكتره نظر نمي دم چون حق انتخاب با شماست . شما مي تونيد براي خودتون هرنوع همسري رو انتخاب كنيد اما به همه جوانبش هم فكر كنيد مسئله سني مسئله كوچيكي نيست كه بشه به راحتي ازش گذشت . اگر نفر اول رو دوست داريد قيد نفر دوم رو بزنيد و اگر نفر دوم كه ظاهرا همكار شماست رو دوست داريد به سرعت رابطه تون رو با نفر اول قطع كنيد.
    اما اجازه بديد به عنوان يه برادر يه نصيحت بهتون بكنم يا شايد هم درد دل . راستش من هم يه مسئله اي برام پيش اومد شبيه شما و البته در مورد دختر مورد علاقه ام ومتاسفانه من از اون بي خبر بودم و نمي دونستم كه دختر مورد علاقه ام مورد توجه كس ديگه اي قرار داره و اون دختر به من چيزي نگفته . اما من كاملا تصادفي فهميدم كه دختري كه داشتم تو ذهنم براش كاخي از مرمر ميساختم و فقط خوشبختي اون رو مي خواستم با كس ديگه اي هم ارتباط داره ولو تلفني يا sms . باور كن دنيا رو سرم خراب شد و من رو كاملا نااميد كرد . البته خيلي فكركردم و حق رو به اون ميدم كه بين من و ديگرخواستگاران يكي رو انتخاب كنه ولي اينكه اون با يه مرد ديگه رابطه داشته باشه چه در مورد كاري و چه در مورد زندگي آينده براي من غير قابل قبول بود چون بايد من رو در جريان ميذاشت تا من هم مثل يك دوست خوب يا يك برادر كمكش مي كردم تا بهترين انتخاب رو انجام بده حتي اگر بهترين انتخاب من نباشم !
    حتمن متوجه شدين كه نصيحت من چي بود . پيشنهاد مي كنم قبل از اينكه اون پسر به قول شما محترم و معقول مثل من از اين موضوع خودش بو بره خودتون باهاش صحبت كنيد و اميدوارم كه بتونه به شما كمك كنه تا بهترين تصميم رو بگيريد . فقط تكليف خودتون و اون دو نفر رو زودتر مشخص كنيد.
    پر حرفي من رو ببخشيد چون اين موضوع مشابه من بود خواستم فقط درد دل كنم و نكاتي رو خدمتتون عرض كنم.
    موفق باشيد

8. کاربر روبرو از پست مفید mardomak تشکرکرده است .

mardomak (شنبه 05 اردیبهشت 88)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    33
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 9 در 4 پست

Array

کامران عزیز مرسی از تمسخر کردنت حتما روی نفر سوم هم فکر میکنم
    اماشما دوستان عزیز مرسی از راهنماییتون منم میدونم مورد دوم اصلا با من همخونی نداره
    فقط من چیکار کنم که درگیر احساسات نشم
    مردمک عزیز واقعا از همراهیت ممنونم اما همکار من بامن در رابطه با ازدواج حرفی نزده و قبلا هم گفتم که اس ام اس زدنای ما در حد کاری و مسائل کامپیوتری هستش و نفر اول هم میتونم بگم 50دصد کامل میشناسمش میدونم دروغ نمیگم اما چون خودم هم از دوستیهای اینترنتی با خبرم همش میترسم و دلهره دارم و فکر نمیکنم گفتن جریان همکارم به دوستم درست باشه

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 22 خرداد 88 [ 07:16]
    سطح
    33
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 134
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 6 در 4 پست

Array

سلام خواهر خوبم .
    ظاهرا شما دختر بسيار عاقلي هستيد و از اين بابت بايد به شما تبريك گفت چون با وجود شناخت 50 درصدي نسبت به اون فرد باز هم احتياط مي كنيد .
    خواهرم ، من هم قبول دارم كه شايد بيش از 50درصد دوستي هاي اينترنتي به دليل برقراري يك رابطه ناسالم انجام ميگيرد ولي اين دليل نيست كه همه روابط رو با اين طرز فكر منفي بنگريم . ما خودمون بايد عاقل باشيم و بتوانيم خوب رو از بد تشخيص بديم بنابراين نگراني شما قابل درك هست اما شما بايد با عقل و منطق خودتون وضعيتتون رو درك كنيد . من مطمئنم كه شما راه درست رو انتخاب خواهيد كرد .
    در مورد وضعيت شما بايد عرض كنم كه از نظر بنده چون شما 50 درصد شناخت حاصل كرديد برقراري يك رابطه ناسالم حذف ميشود مگر اينكه شما دختر بسيار بسيار زيبايي باشيد و يا وضعيت مالي بسيار خوبي داشته باشيد .
    مطمئن باشيد كه در فرآيند خواستگاري هم درصد بالايي شناخت از خانوادشون پيدا مي كنيد پس زياد هم لازم نيست نگران باشيد و همونطور كه ميدونيد با ياد خدا دلها آرام ميگيرد .
    اما در مورد احساسات به طور كلي بايد عرض كنم زماني كه انسان ها همه چيز رو تموم شده مي پندارند و فكر مي كنند كه همون چيزي كه دوست دارند اتفاق بيفتد حتمن اتفاق مي افتد بنابراين ناخودآگاه احساسات به سراغشون مياد و اگر خدانكرده اون اتفاقي كه دوست داشتن ومنتظرش بودن نيفته باعث بوجود آمدن بحران هاي روحي ميشود و اين زياد خوب نيست .
    در مورد همكارتون بايد بگم كه اگر همكار شما به شما علاقه داشته باشه با گذشت زمان به شما وابسته تر ميشه حتي اگه موضوع رو به شما نگه و اگر زماني شما ازدواج كرديد بدجور داغون ميشه و معلوم نيست كه چه اتفاقي بيفته پس دوستانه ازتون مي خوام كه با بي محلي تمام نسبت به اون فرد برخورد كنيد تا مطمئن بشيد كه ديگه به شما فكر نميكنه .
    در مورد گفتن مورد همكارتون به دوستتون هم شما بهتر از من تصميم ميگيريد و هرجور صلاح ميدونيد انجام دهيد من فقط نظرم رو گفتم.
    براي شما آرزوي خوشبختي ميكنم . اگر باز هم مسئله اي بود خوشحال ميشم كه بتونم كمكي كرده باشم حتي خيلي كوچك .
    يا حق
    موفق باشيد.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    33
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 9 در 4 پست

Array

مردمک عزیز وبچه های همدردی مرسی از تمام راهنماییاتون به نتیجه رسیدم که فعلا باید صبر کنم تا ببینم خدا چی میخواد در مورد دوستم میخوام بذارم خودش اقدام کنه و تقریبا یه خواستگاری سنتی بشه شد که شد نشد هم حتما قسمت نبوده و در مورد همکارم هم هرچی که من خودمو به کوچه علی چپ میزنم از رو نمیره که نمیره اونم گذاشتم به عهده خودش شاید اگر سربازیش تموم شه و سنش بیشتر بشه خودش عقلش بیاد سرجاش بفهمه که داره اشتباه میکنه اگر تا اون روز من درگیر احساسات نشم فقط برام دعا کنید
    واین تایپیک رو همینجا میبندم با این نتیجه گیری

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)