سلام
هــمــيشه فكر مي كردم ...
خب ادامش با شما ..:D
تشکرشده 2,462 در 461 پست
سلام
هــمــيشه فكر مي كردم ...
خب ادامش با شما ..:D
تشکرشده 55 در 39 پست
همیشه فکر میکردم
همیشه فکر میکردم از همه چی و همه کس بهترینش و دارم اما.........
همیشه فکر میکردم خودم دارم از جایی به جای دیگر حرکت وپیشرفت میکنم اما نمی دونستم یکی دست منو گرفته و کمکم میکنه که راهم و گم نکنم وبه بی راهه نرم.
تشکرشده 16,567 در 3,447 پست
همیشه فکر می کردم و فکر می کنم که خوشبخت ترین انسان روی زمین خودم هستم و تنها خودم .
به نوعی خودم را راه بلد راه خوشبختی می دانم به دور از همه ی داشتن ها و نداشتن ها ، امید و آرزوها ، من انسان واقعا خوشبختی هستم ، شاید یک جورهایی از زمین کنده شده ام . روی زمین زندگی می کنم زمین خدا هم زیر پاها ی من است ولی همین زمین هم به راحتی می تواند زیر پایم نباشد ولی من معلق نخواهم شد و باز هم زیر پایم خیلی محکم و استوار خواهد بود . فهمیدنش خیلی راحت است . به همی سادگی . ( راستی این حس را تجربه کرده اید ؟!!!!)
تشکرشده 191 در 101 پست
همیشه فکر می کردم و می کنم که امیدوار هستم و امیدم را حتی در بدترین و سخت ترین شرایط از دست نخواهم داد.
شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی
تو را با لهجه ی گلهای نیلوفر صدا کردم
تمام شب برای باطراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم...
تشکرشده 673 در 178 پست
همیشه فکر می کردم نمیشه عاشق باقی موند اما چه خوب که اشتباه فکر می کردم![]()
تشکرشده 8,124 در 1,482 پست
میشه فکر می کردم:
کاش دستی برای کمک داشتم و اکنون آن کاش مال من است.......
تشکرشده 55 در 39 پست
همیشه فکر میکردم که:
همیشه فکر میکردم بالا تر از سیاهی دیگه رنگی نیست............
اما بعد فهمیدم بالاتر وسیاه تر از سیاهی هم وجود داره.............
گر چه همیشه فکر میکنم ومیدونم که بعد ازاون ظلماتی که بالا تر از سیاهیه بالاخره یه روزی یه نوری رو میشه دید.........
فقط نباید بزاریم چشممون به سیاهی عادت کنه......
تشکرشده 338 در 126 پست
همیشه فکر می کردم اگه آرزوم برآورده بشه، عالی میشه. اما حالا دیگه می دونم اگه اصرار زیادی بکنم آرزوم برآورده می شه، اما ممکنه انوقت دیگه تو رو نداشته باشم. پس چه بهتر که همه چی رو به خودت واگذارم آخه من جز تو که کسی را ندارم.
تشکرشده 6,060 در 1,481 پست
همیشه فکر می کردم خدا من رو خیلی دوست داره
ولی الآن مطمئنم که واقعا خیلی دوستم داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)