به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 9 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 90
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

از من (سورنا ) انتقاد کنید.

با توجه به سیل نصیحت دوستان در پیغامهای خصوصی، دوستان عزیزی که به روش من اعتراضی دارند و انتقادی دارند، در این تاپیک من به انتقادات آنها جواب می دهم و سعی می کنم آنها را اگر منطقی بودند اصلاح کنم. لحن من در این تاپیک کاملا متفاوت با سایر تاپیکها خواهد بود. آرامتر و شنواتر
    با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید sorena_arman تشکرکرده اند .

sorena_arman (جمعه 28 فروردین 88)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

RE: از من (سورنا ) انتقاد کنید.

من سورنا را همینگونه که هست به عنوان یک دوست و برادر در تالار پذیرفته و بسیار هم دوستش دارم و برایش احترام قائلم .

پاینده وبرقرار باشید برادر ارجمندم

4. کاربر روبرو از پست مفید ani تشکرکرده است .

ani (جمعه 28 فروردین 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 مهر 91 [ 01:57]
    سطح
    38
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    88

تشکرشده 93 در 40 پست

Array

ضمن عرض سلام.
    دوست ارجمند. جناب سورنا.
    من بسیاری از مطالبتان را خوانده ام.
    به نظر من شما انسان منطقی و با توان استدلال بالا هستید.
    با این حال به عنوان فردی از جنس مونث ، به نظرم بهتر است کمی قضاوتتان نسبت به جنس مقابل انعطاف پذیر تر باشد.البته شاید این تندی بخشی از خصوصیات مردانه باشد، من چون مرد نیستم، قادر به درک آن نیستم.اما به عقیده من زنان و مردان گرچه تفاوت های زیادی دارند، اما در ویژگی های انسانی همگی همسانند.. همه ما آدمها نقاط ضعف زیادی داریم و این وابسته به جنسیت ما نیست. گاهی گذشت راهگشاتر است.
    جبران میگه "شما به هزار گونه خوبید، اما آنگونه که خوب نیستید، بد نیستید"
    از این که جسارت کردم و نقدی نوشتم، عذر میخوام.
    موفق باشید.
    ای خدای بزرگ به من کمک کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم, کمی با کفش های او راه بروم.(دکتر شریعتی)

6. کاربر روبرو از پست مفید سارا5 تشکرکرده است .

سارا5 (جمعه 28 فروردین 88)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

دوستان عزیزم سارا و ani بسیار ممنونم.
    در مورد انعطاف پذیر تر بودن، تصور می کنم اندکی باید اندیشه کنم. تا حدودی حق با شماست. من مشکلات برخی از دوستان رو که بسیار ساده انگارانه زندگی خود را از بین می برند به برخی دیگر هم تعمیم می دهم.
    سارای عزیز من بابت این نقدها این تاپیک رو ایجاد کردم. پیشنهاد شما رو می خواستم بدونم.
    از کدام نحوه گفتار من بیش از بقیه گله مندین. این واقعا به اصلاح من و شخصیت من و همین طور راهنمایی های من کمک می کنه.

8. 3 کاربر از پست مفید sorena_arman تشکرکرده اند .

sorena_arman (شنبه 29 فروردین 88)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 فروردین 92 [ 22:02]
    سطح
    40
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 8
    دستاوردها:
    تشکرها
    284

تشکرشده 289 در 103 پست

Array

دوست گرامی اقای سورنا ...باید بگم این لحن نیشدار شما در مورد خانمها که نشات گرفته از تجربیات شخصیتونه ...خیلی به این تالار شوزر و حال میده ....شما اغلب با منطق خاص خودتون مسائل رو تجزیه و تحلیل میکنید و اغلب خیلی دلسوزانه به دوستان در اینجا راهنمایی میدین ... اما من میخوام اینو خدمتتون عرض کنم تنها شناختهای و تجربیات ما از زندگی و پدیده های پیرامونمون نمیتونه ...کلیت ویژگی اون پدیده رو بیان کنه ...و اینو خواهرانه بخاطر خودتون و ایشاله زندگی ایندتون میگم دید بد بینانتونو نسبت به جنس مونث کمی تغییر بدین ..و درش تجدید نظر کنید ...شما به نظر جزئ اون دسته ادما هستین که نسبت به همه بد بین هستین ...مگر خلافش ثابت بشه ...اما به نظر من ...از انجایی که ماهمه ی ادما ....روح خدایی درمون دمیده شده و در واقع نشانه یی از او روی زمین هستیم ...همه یادما خوب و شریف هستن مگر خلافش ثابت بشه ..و البته میدونم که برای تجربه یاین مسئله شاید ادم در طول زندگیش مجبور به پرداختن ...خیلی چیزا باشه ...اما خوب انسان ذاتا دنبال تجربه کردن است ...و خلاف ذاتش اگه عمل کنه ....از نظر درونی دچار مشکل میشه ...و روحش بیمار میشه ...در هر حال .. براتون بهترینها رو ارزو میکنم ...و همیشه تالارو سر زنده نگه دارید اما خوب چشماتونو در مورد خانمها کمی بشویید ...

10. کاربر روبرو از پست مفید kimiakhaton تشکرکرده است .

kimiakhaton (جمعه 28 فروردین 88)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 89 [ 10:45]
    سطح
    44
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 121 در 55 پست

Array

سلام آقاي سورنا . به نظر من كه شما فوق العاده هستيد ، همه انسانها كه نبايد مثل هم باشند ، من خودم به شخصه هر وقت كه به تالار سر ميزنم اول ارسالي هاي شما و جناب گردآفرين رو ميخونم چون جوابهاي زيبا ، در عين حال پر محتوا و واقعي رو ميدين . موقعي كه شما در يه تايپينك جواب ميدين در بين بعضي از اعضا تنش ايجاد ميشه ، چون به نظر من بعضي ها از شنيدن حقيقت پيرامون خودشان ناراحت ميشن و دوست ندارن كه كه واقعيت بر خلاف اونچه كه اونها ميخوان باشه و به اين علته كه از شنيدن حرف راست ناراحت ميشن و چون شما و جناب گردآفرين جزء آن گروه از اعضا هستيد كه به دور از احساسات پاسخ ميدهيد ، بعضي از اعضاء يه شما ايراد ميگيرن .
    براي شما آرزوي موفقيت ميكنم و مشتاقانه به نظرات شما نيازمندم .

12. 2 کاربر از پست مفید بال تكين تشکرکرده اند .

بال تكين (یکشنبه 06 اردیبهشت 88)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مهر 88 [ 19:01]
    سطح
    63
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 53
    دستاوردها:
    تشکرها
    331

تشکرشده 338 در 126 پست

Array

سلام داداشیه باهوش، با منطق، با معرفت، با اعتماد بنفس... و بیشتر از حد واقع بین گلم، چه تاپیک جالبی درست کردید راستش estar7 هم خیلی دوست داشت این کار شما را می کرد ولی فکر کرد شاید دوستان هنوز شناخت درستی ازش نداشته باشند. (اما همین جا بگم از انتقادات شما بزرگواران استقبال می کنم.)
    سورنای بزرگوارم از نظر من هم شما از خیلی جهات انسان بی نظیری هستید و واقعا باعث افتخار در این تالار فعالیت می کنید. اما همونطور که قبلا هم از شماخواهش کردم: دوستان عزیز و خانم هایی که این جا(تالار یا نت) مشکلاتشون را می نویسند. جزء کوچکی از جامعه زنان بزرگوار و صبور ایرانی هستند که نیازمند راهنمایی یا دلگرمی شما عزیزان هستند. و با بررسی این تعداد انگشت شمار شما نبایستی نتیجه برداشت هایتان را به کل جامعه ایران بسط دهید. هر چند در همین تالار ما زنان برجسته و ممتاز بسیاری می شناسیم... اما چرا باید نتیجه را به کل بسط داد؟ و حالا چرا فقط جنبه منفی را...
    سورنای مهربونم خیلی از مواقع دوستان (خانم ها آخه می دونید که بیشتر دوستان عزیزمان خانم ها هستند که هم وقت بیشتری دارند هم راحت حرف هاشون را می تونند در میان گذارند و طرف شما اکثرا همین خانم ها بوده اند.) که به تنگنا رسیده بودند و فقط نیازمند همدردی هستند نه انتقاد از وجوه ناکامل شخصیتشان و در این خانواده همدردی اولین وظیفه ما اینه که اجازه بدیم همه حرف های دلشون را بزنند و بعد اگه لازم بود راهکاری ارائه کنیم. و انتقاد از یه شخصیت درمند شکست خورده در آن شرایط روحی به نظر من کمکی به او نخواهد کرد...
    اما نظر خود من در مورد شما که همیشه گفتم کاملا بزرگوار با تامل، باسواد، دوست داشتنی، با نمک، واقع بین، دلسوز، منتقد بسیار راهگشا و 20 . من لذت می برم از خواندن نوشته های زیبای داداشیم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 03 بهمن 93 [ 17:37]
    سطح
    48
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    تشکرها
    82

تشکرشده 83 در 46 پست

Array

"سورنا آرمان " گرامی
    در این که پیشنهادات شما سازنده و نوع تفکرتون صحیحه هیچ شکی نیست این حقیقتیه غیر قابل انکار. صراحت شما در بیان نوع عقیدتون خیلی خوبه و اینکه خیلی جاها که به قول خودتون "بعضی از دوستان ساده انگارانه زندگی خودشون رو دارن خراب می کنن" شما خیلی قاطع حرف می زنین ستودنیه فقط لحن گفتنتون یه خورده خشنه من فکر می کنم اگه ما بتونیم آرومتر و مهربونتر حرف بزنیم قطعا حرفون تاثیر گذارتره. وقتی شما با این لحنتون نظرتون رو می گین اول چیزی که در ذهن طرف میاد اینکه با شما مقابله کنه تا اینکه بخواد به حرفای شما فکر کنه.
    یه مورد دیگه اینه که من در تاپیک "تست" هم مطرح کردم:
    """"سورنا آرمان عزیز و کامران007 محترم حق با شماس و ورژن های جدید با گذشته تفاوت دارن .
    این یه واقعیته که وجود داره و به قول شما "کامران 007" حقیقت تلخه
    ولی یه خواهشی دارم اینقدر همه رو با یه چوب نزنین و همه رو با یه دید نگاه نکنین شما با این حرفاتون به همون حداقل خوب توهین بزرگی می کنین . حرفتونو بزنین چون آزادی بیان و اندیشه مطرحه و در مواردی هم میشه بهتون حق داد ولی نه اینقدر جامع و کلی .ضمن اینکه یادمون نره برای این مدل دخترا پسرایی شبیه خودشون زیاده با سابقه ی طولانی تر."""".

15. کاربر روبرو از پست مفید poune تشکرکرده است .

poune (جمعه 28 فروردین 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 اسفند 89 [ 17:38]
    سطح
    38
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    تشکرها
    56

تشکرشده 56 در 35 پست

Array

سورنا شما هيچ مشكلي نداري كه لازم باشه ازت انتقاد كرد،
    تازه لازمه از شما تقدرير كرد،
    واقعا الگوي خوبي هستي

17. کاربر روبرو از پست مفید M_d تشکرکرده است .

M_d (جمعه 28 فروردین 88)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

با سلام
    خواهر عزیزم کیمیا خاتون با عمده صحبتهای شما تا حدودی موافقم. بنده بدبینانه شاید به موضوع نگاه می کنم. البته بنده تجربه تلخ خود را وارد نکرده ام. چون اصلا تجربه ازدواج نداشته ام!
    اما دلیل این دیدگاه خود را خدمت شما عرض می کنم. امیدوارم با یک بحث درست با کمک شما دوستان مشکلات گفتاری خود را شناسایی نموده و بهتر بتوانم کمک کنم.
    واقعیت به این صورت است که من از زمانی که وارد این تالار شده ام بیشتر بدبین شدم. علت این است که گاهی اوقات می بینم خانومها متاسفانه از هر چیزی در زندگی ایراد می گیرند و این با برداشتی که من از زنان داشتم مبتنی بر اینکه زنان چون عاطفی تر هستند و عشق درجه مهم تری دارد برای آنها نسبت به مردان، پس مشکلات زندگی خود را با صبر بیشتری نسبت به مردان تحمل می کنند و سعه صدر بیشتری دارند. اما از زمانی که دوستانم را دیدم که ازدواج کرده اند و موارد این تالار را، احساس می کنم واقعیت خلاف آن چیزیست که تصور می کردم. بسیاری از مشکلاتی که من در این تالار دیدم که مطرح می شوند به مسائل بسیار جزئی در زندگی مشترک بر می گردد که نشان دهنده کم صبری فرد و توقعات فراوان اوست از زندگی.

در تعریف شخصیت بارور داریم " شخصی که خود را قطعه ای از جهان می داند و نه برتر و کمتر از دیگری. او همان اندازه ای از دیگران انتظار دارد که خود انتظارشان را پاسخ می دهد" و شخصیت نابارور و گیرنده " کسی که در روابط خود بیشتر انتظار دارد بگیرد، نوازش بشود، حمایت بشود و محبت به او بشود و دیدگاه او در مورد خودش تحریف شده و غیر واقعی است و تا حدودی دیگران و بوِیژه همسر را موظف به جواب دهی به انتظاراتش می داند"
    بزرگترین مشکلی که من می بینم کسر بالای اشخاص نابارور و گیرنده و طلب کننده در بین مراجعین خانوم است ( و بدتر از آن آوردن مقالاتی به اشتباه و از منابع غیر معتبر که این گیرنده بودن شخصیت زنان را ذات آنها می داند و تایید می کند!! در حالیکه افراد نابارور از نظر سلامت روانی مشکل دارند) .
    قبول دارید هنگام مراجعه این افراد به تالار، نمی توان گفت " این حق توست ولی یخورده مراعات کن." چون واقعا حق او نیست و او تصور می کند اینجا اگر مراعات کند ،از حقش گذشته که مثلا ساعت 2 نصف شب دیگر برای یک مشکل کوچک به نامزدش زنگ نمی زند!!
    تعدد این افراد نابارور و جوابهای بعضا کلیشه ای تا حدودی مرا آزرده می سازد که البته شاید بگویید به تو مربوط نیست. واقعا هم به من مربوط نیست که بر سر زندگی دیگران چه می آید. می توانم بگویم مسیر شما درست است و 5 سال دیگر این همسر اوست که این بار خیانت، آزار و اذیت و ... را پیش آورده است و این بار مشکل وخیم تر شده است. ببینید از این جوابها به من عایدی نمی رسد. من هم مانند شما قصد کمک دارم. تنها و تنها می خواهم دوستان رو در حل ریشه ای مشکلشون که به رفتار نادرست خود اونها هم ممکنه بر گرده کمک کنم.
    شاید اینجا جایش نباشد اما من به دوستان دیگر انتقاد وارد می کنم که مواردی را به خاطر خوش آمد مراجعه کننده چشم پوشی می کنند. این که رفتار نادرست یک نفر را تایید کنیم شاید او را جذب کند ولی ممکن است او را در ادامه مسیر نادرست ثابت قدم تر کند.
    البته شاید این دید اشتباه من است که اگر دوستان این نظر را دارند صحبتهای من را تصحییح کنند.

بنده اقرار می کنم که در برخی تاپیکها به دلیل این دیدگاه بدبینانه ای که بوجود آمده است ( و ان شالله از بین می رود)، جواب نامناسبی داده ام که البته پوزش می طلبم از همگان .
    در مورد لحن حتما لحنم رو تصحیح خواهم کرد.
    estar عزیز شما درست می فرمایید. تنها می خواهم از دوستان طلب کنم اندکی از این بار همدردی کاسته و واقعیت تلخ زندگی دوستان را هم بیشتر گوشزد کنند. این هم به انها کمک می کند. لحن خودم رو اصلاح می کنم.

پونه گرامی از شما هم ممنونم. حتما.
    بال تکین شما خیلی به من لطف دارید . ممنونم.

m_d گل پسر از شما هم ممنونم.

m_d گل پسر از شما هم ممنونم.

19. 4 کاربر از پست مفید sorena_arman تشکرکرده اند .

sorena_arman (جمعه 28 فروردین 88)

صفحه 1 از 9 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)