RE: تلخترین خنده های امسال!
سلام
وقتی اخراجی های یک اکران شد و همه ازش تعریف میکردند (و دلیلشان باعث خنده شدنشان بود) من هم رفتم تا این فیلم پر فروش رو ببینم. اما لبخندی بر لبهام نیامد (چون برای خنده نرفته بودم. چون حرفها و رفتارهای تکراری و لودگی ها خنده دار نبود) و ناراضی از سینما بیرون آمدم در حالی که همراهانم از ناراضی بودن من تعجب کردند. آخه یه فیلمی که با تیکه کلام ها و رفتارهای تکراری طنز درست بشه به چه دردی میخوره؟ هدف فیلم چی بود؟ با شهید شدن شخصیت مجید در آخر فیلم میخواست بگه یه آدم خلافکار اصلاح شد و از عشق زمینی به عشق واقعی رسیده!!!! میخواست از آدمهایی که سخت گیر و ریا کار هستند انتقاد کنه؟ هدف فقط خنده بود؟ هدف فروش بالا بود؟ نمیدونم هر چه بود من نپسندیدم و اخراجی های 2 را هم نمیبینم چون شرح حالش رو شنیدم داستان در اسارت به همان شکل ادامه دارد.
به نظر من سطح توقع مردم از فیلم خیلی پایین اومده هر فیلمی که باعث خندیدنشون بشه یا آخر فیلم عاشق و معشوق به هم برسند (سبک فیلهای هندی!!!) رو میپسندند. کدام فیلم ها منتخب مردم میشند؟ من که پشت دستم رو داغ کردم دیگه فیلم منتخب مردم رو نگاه نکنم. کدام فیلم پر فروش میشه؟ همون فیلم های آبکی و موضوع های تکراری که مردم دوست دارند دیگه!!! نویسنده (عبد الجبار کاکايي) ممکنه به خاطر فرار از بارون فیلم رو دیده باشه اما به نظرش فیلم خوبی رو ندیده یا مثل من این سبک ها رو نمی پسنده. به هر حال این ها نظر شخصی من بود.
از درد سخـــن گفتــــن و از درد شنیــــدن
با مردم بی درد ندانی که چه دردی ست!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)