به: روزای سختیو میگذرونم...
سلام دوست عزيزم
اين رابطه از ريشه و بنياد دچار مشكل بوده براي همين هم زياد دوام نيوورده...........ببينين دوست عزيز روش ها و موقعيتي كه دختر در طي اون با يه آقا آشنا ميشه تاثير زيادي در ريشه دار شدن رابطه و دوام و عاقبت بخيري اون ميتونه داشته باشه............ هروقت مشكلي ايجاد ميشه معمولا آقا و حتي خانوم ياد چگونگيه اين ارتباط از اول ميوفته واينكه اصلا ما چه جوري با هم آشنا شديم؟!.............و هميشه هم معمولا بد گماني در ذهن آقا پسر ها و دختر خانوما بعد پي بردن به رابطه ي قبلي كه طرف مقابلشون با فرد ديگه اي داشته وجود داره...........اينكه تا چه حد با اون راحت بوده؟؟؟!! و اينكه همين حرفهايي كه به من ميزنه و همين كارايي كه با من ميكنه رو قبلا با اونم ميكرده؟؟!! نكنه حتي با اون صميمي تر از منم بوده؟؟!! .........در اين حينه كه با فرا گرفتن اين افكار در ذهنش شروع به كنجكاوي ميكنه و مرتب سوال ميكنه.........گاهي هم مرتب سرد و سرد تر ميشه تا كار به جدايي ميرسه............ مرتب تو فكرش ميگه من دوست دارم با كسي باشم كه از اول مال خودم بوده...........
*****ايشون حتي اگه در مورد ادامه ي دوستي هم با شما با ديدن اين مسائل ميتونستن كنار بيان اصلا اصلا نميتونستن در مورد ازدواج با شما فكر كنن.........چون اين بد گماني حتي بعد از ازدواج بيشتر هم اوج ميگرفت.............*****
حالا درسته كه دلبسته اش شدين و دوري ازش براتون سخته (خوب مسلمه كه آدم بعد از داشتن يك رابطه ي صميمي با فردي و قطع اون دچار بحران هاي روحي و رواني ميشه) ولي بازم جدايي الان برات بهتر از جدايي 1ماه ديگه....2ماه ديگه.......6 ماه ديگه...و1سال ديگه است............اون موقع شما 100 برابر بيشتر از الان شيفته اش بودين..........شما كه بايد بدونين كه قصد ايشون ازدواج نبوده و دير يا زود جدايي رو در پيش داشته و بايد اين غم رو تحمل ميكردين پس چه بهتر كه زودتر اين اتفاق براتون افتاد تا لااقل مورد هاي 100 برابر بهتر كه احساس شما هم بهش بيشتر و بهتر باشه رو از دست ندين............. كسي كه با تمام وجود دوستتون داشته باشه و اين هراس هميشگيه جدايي رو از دلتون پاك كنه..........
هر كس به طريقي دل ما ميشكند
بيگانه جدا دوست جدا ميشكند
بيگانه اگر ميشكند حرفي نيست
من در عجبم دوست چرا ميشكند!!!!!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)