به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 30 خرداد 88 [ 05:02]
    سطح
    35
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 126
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    3
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array

+معاشرت با جنس مخالف

[/b][/size][b]سلام
    من یک پسر 27 ساله و شاغل هستم .
    من از نوجوانی علاقه زیادی به صحبت و معاشرت با دختر داشتمو همیشه سعی می کردم بازی و اوقاتم را با جنس مخالف بگذرانم.و این امر موجب شد که کم کم برام بشه یک عادتو جوری که در جوانی و اکنون همیشه سعی در ایجاد رابطه با دختر داشتم و زود با آنها صمصیمی می شدم جوری که تصورشان از من قصد ازدواج بود ولی بعد جدا شدن از انها برام سخت می شد با وجود اینکه شخص جدیدی پیدا می کردم باز هم نمی توانستم نفراتن قبلی را فراموش کنم از طرف هم علاقه به هیچ کدام ندارم.فقط اگر بروند دلتنگ می شوم و احساس پوچی به من دست می دهد.خیلی اوقات تصمیمی به ازدواج داشتم اما به همین دلیل کار برایم سخت میشه و در انتخاب راه و هدف خودم می مونم.کاش می تونستم از این همه وابستگی راحت شم و به آرامش برسم اما نتونستم.میشه به من بگید چه راه حلی درسته؟>؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 فروردین 88 [ 18:32]
    سطح
    33
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 147
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

RE: معاشرت با جنس مخالف

سلام مرصاد خان.
    گویا با هم هم سنیم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mersad32
    من از نوجوانی علاقه زیادی به صحبت و معاشرت با دختر داشتمو همیشه سعی می کردم بازی و اوقاتم را با جنس مخالف بگذرانم.و این امر موجب شد که کم کم برام بشه یک عادتو جوری که در جوانی و اکنون همیشه سعی در ایجاد رابطه با دختر داشتم و زود با آنها صمصیمی می شدم جوری که تصورشان از من قصد ازدواج بود ولی بعد جدا شدن از انها برام سخت می شد با وجود اینکه شخص جدیدی پیدا می کردم باز هم نمی توانستم نفراتن قبلی را فراموش کنم از طرف هم علاقه به هیچ کدام ندارم.فقط اگر بروند دلتنگ می شوم و احساس پوچی به من دست می دهد.خیلی اوقات تصمیمی به ازدواج داشتم اما به همین دلیل کار برایم سخت میشه و در انتخاب راه و هدف خودم می مونم.کاش می تونستم از این همه وابستگی راحت شم و به آرامش برسم اما نتونستم.میشه به من بگید چه راه حلی درسته؟؟
    فقط می تونم بهت بگم نکن با خودت این کاررو.مگه میشه بهش علاقه نداشته باشی ولی وقتی ازت جدا میشه بهت احساس پوچی دست بده!
    تنها دلیلش اینه که توهم مثل من مغروری.تاپیک منو ببین،ببین از ندانم کاری با خودم چه کردم!

تو به اونا علاقه داری ، حتا خیلی راحت می تونی باشون ازدواج کنی ، ولی به دلیل غروری که داری دلت نمی خاد ازدواج کنی ، همش به خودت می گی من اونا رو فقط برای تفریح و سرگرمی می خام ، نه برای ازدواج.به خودت می گی من اونقدر ضعیف نیستم که به دخترا نیاز داشته باشم ، من بدون وجود دخترا هم می تونم زندگی کنم!
    این حرف ها رو من هم می زدم، ولی افسوس که واقعیت چیز دیگری بود و من برای تامین نیازهای روحیم نیاز به جنس مخالف داشتم.

خلاصه اینه با خودت روراست باش ، ازدواج کن تمومش کن بره.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,459 در 1,179 پست

Array

سلام بر دوست عزیز و گرامی...
    با توجه به نوشته ها و توضیحات مختصر شما می توانم بگوییم::
    معاشرت با جنس مخالف هیچ گونه اشکالی ندارد و در بعضی اوقات هم محرکی است برای پیشرفت فرد....اما این پیشرفت زمانی حاصل می شود که نحوی صحیح ارتباط را دانسته باشیم..
    در جامعه کنونی ما وقتی دو جنس مخالف از طریق مکان ها و از طریق هم صحبتی با یکدیگر اشنا می شوند ""هدف"" از آشنایی را داشتن یاری برای همدلی و در نهایت ازدواج می پندارند.
    در نهایت بسیاری از پسران هدف از ارتباط را رفع نیاز جنسی و عاطفی می دانند و بسیاری از ""دختران" در وهله ی اول هدف را "ازدواج" و در وهله ی دوم رفع نیاز عاطفی و جنسی...

در صورتی که اینگونه روابط نمی تواند ملاک خوبی برای سنجش دو طرف باشد...
    متاسفانه بسیاری از دختران و پسران جامعه ما نحوی ارتباط صحیح را نمی دانند و در این گونه رابطه ها به دنبال منفعت و ارضا بسیاری از نیاز های خود هستند تا ارضا نیازها(عاطفی) برای بالا بردن درک اجتماعی و کم کردن وابستگی متقابل...

شما هم مانند هزاران پسران و جوانان دیگر نحوی درست ارتباط را نمی دانید و البته یک مشکل اساسی دیگر هم دارید وابستگی شدید و دلسرد شدن آنی...شما وقتی رابطه ای برقرار می سازید چون هدفتان رفع نیاز و ""عادت"" هست به ناچار مجبور می شوید از این کیس به آن کیس بپرید.....چرا؟؟؟
    چون......وقتی نمی توانید نیاز های که هدف قرار دادید را در مورد کیس اول پیدا کنید مجبور هستید به دنبال کیس بهتر بروید...ولی به اشتباه فکر می کنید...حتی اگر نیازتان را هم در کیس اول رفع کنید بازهم این کیس اول نوعی ""عادت"" برایتان تلقی شده و مجبورید برای شکستن طعم سرد این عادت سراغ دیگری روید...

تنها توصیه من به شما این است که .....نوع و نحوی برقراری صحیح ارتباط را بیاموزید و همچنین "هدف" خود را از رابطه ای مشخص سازید..
    موفق باشید دوست گرامی.

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 11 آبان 88 [ 09:51]
    سطح
    42
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 177
    دستاوردها:
    تشکرها
    112

تشکرشده 114 در 49 پست

Array

سلام دوست عزیز
    من فکر میکنم این خودخواهیه محض هست که به خاطر عادت با روحیات یک دختر بازی کنید . ایا میدونید یک دختر چقدر شکننده است و اگر در اولین تجربه اشنایی با جنس مخالف با شما روبرو بشه و بعد از جدایی (چون شما خواستید ) چه ذهنیتی در مورد اقایون پیدا می کنه . ؟
    ممکنه دست به کارهایی بزنه کارهایی احمقانه که قطعا شما هم شریک جرم محسوب خواهید شد . من فکر میکنم به یک مشاور مراجعه کنید
    یا رب نظر تو بر نگردد

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 31 مرداد 89 [ 09:41]
    سطح
    56
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    263

تشکرشده 275 در 140 پست

Array

سلام دوست عزیز
    کشش به سمت جنس مخالف امری کاملا طبیعی است. اگر این چنین نمیبود میبایست در حکمت خدا شک کرد. نمونه بارز همان مامانی بودن پسرها و بابایی بودن دختران است.
    حال من از شما سوالی دارم
    دوستان از جنس دختر شما چه خواسته ای را برای شما برآورده میسازند که دوستان از جنس پسر شما توانایی آن را ندارند؟ به عبارت دیگر دوستان پسر شما چه چیزی را از شما دریغ داشته اند که شما آن را در دختران میجویید؟
    ابتدا به خود پاسخگو باشید

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 24 اردیبهشت 88 [ 18:56]
    سطح
    39
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 120
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 10 در 5 پست

Array

سلام
    خیلی خود خواهی که با یک دختر اینطوری رفتار می کنی . خاک بر سر ما دخترها بشه که سریع وابسته کسی می شیم که فقط ما رو برای تفریح می خواهد حکایت شما برای من اتفاق افتاده و تمام روزگارم و سباه کرده واقعا خاک بر سر ما دخترها

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 دی 88 [ 07:03]
    سطح
    48
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 110
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    357

تشکرشده 375 در 164 پست

Array

به: معاشرت با جنس مخالف

سلام

راستش توي مطالبي كه نوشتيد به نظر مي رسه يه حس كمبود داريد كه باعث شده اينطور رفتاري را نشون بديد خوب شما مي گيد به آنها علاقه نداريد خوب اين حس وابستگي در شما بخاطر ارتباط با اونها ايجاد كرده و اينكه يه هدف مشخص نداريد باعث شده كه ارتباطهاي متعدد داشته باشيد و بعد از ترك كردن اونها احساس پوچي داريد سعي كنيد با انتخاب يه هدف والاتر در زندگيتون از داشتن دابطه هاي متعدد خودداري كنيد چون اين عمل شما دقيقا بازي با احساس و زندگي افراد ديگه مي شه و در اصل اينعمل نادرست بصورت يه هدف براي ادامه زندگي شما مي شه و همين امر يكنوع تنوع طلبي در شما ايجاد مي كنه و اين براي داشتن يه شخصيت ثابت اصلا مناسب نيست
    او مـانده و قلب آهنـــی تان مردم!
    یا می نگـرد به دشمنی تان مردم!
    این پاسخ لطف یک درخت است؟تبر؟
    لعنت به نمکدان شکنی تان ! مردم!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)