به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 08 دی 91 [ 21:04]
    سطح
    86
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 2,462 در 461 پست

Array

‎ ♥♥♥‎قلب‎‎‎‎ ۞ عشق ‎♥♥♥‎

<bgsound src="http://www.tarhebartar.ir/music/Alamatesoal.mid" loop="-1">

<tr>
    <td background="http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/tanhataraztanha/W.gif" colspan="3" align="center" bordercolor="#B50329" style="border: 0px groove #800000; padding: 4px; ">

<p style="TEXT-ALIGN: left"><B><font style="FONT-SIZE: 9pt" face="Tahoma" color="#ffffff">
    <marquee style="FILTER: glow(Color=#0000ff,Strength=12)" scrollamount="2" scrolldelay="40" direction="right" width="700" height="10">

‎ ♥♥♥‎قلب‎‎‎‎ ۞ عشق ‎♥♥♥‎

</MARQUEE>

</tr>
    </div>

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 2,462 در 461 پست

Array

RE: ‎ ♥♥♥‎قلب‎‎‎‎ ۞ عشق ‎♥♥♥‎

<tr>
    <td background="http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/tanhataraztanha/W.gif" colspan="3" align="center" bordercolor="#B50329" style="border: 0px groove #800000; padding: 4px; ">

دوستت دارم بیش تر از معنای واقعی کلمه دوست داشتن!

دوستت دارم چون تو ارزش دوست داشتن را داری!

دوستت دارم چون تو نیز مرا دوست می داری!

دوستت دارم همچو طلوع خورشید در سحر گاه عشق!

دوستت دارم همچو تکه ابرهای سفیدی که در اوج آسمان آبی در حال عبورند!

دوستت دارم چون تو رو میخواهم !

دوستت دارم از تمام وجودم، با احساس پر از محبت و عشق!

دوستت دارم بیش تر از آن چه تصور می کنی!

دوستت دارم همچو رهایی پرنده از قفس و پرواز پر غرور او در اوج آسمان ها،

دوستت دارم همچو امواج دریا که آرام به کنار ساحل می آیند و آرام نیز به دریا می روند،

دوستت دارم همچو غنچه ای که آرام آرام باز می شود و گل می شود!

دوستت دارم همچو اواخر زمستان که شکوفه های بهاری باز می شوند!

دوستت دارم همچو چشمه ای در دل کوه که آرام جاری می شود

بر روی زمین و تبدیل به آبشاری می شود که از دل کوه سرازیر می شود!

دوستت دارم همچو مهتابی که شب های تیره و تار را با حضورش پر از روشنایی می کند!

دوستت دارم همچو باران! بارانی که تن تشنه دنیا را جان می دهد و می شوید!

دوستت دارم چون چشمانت این حقیقت قلبم را باور دارد !

دوستت دارم چون تو آخرین امید زندگی منی، و لیاقت این دوست داشتن را داری!

</tr>

</div>

3. 2 کاربر از پست مفید آرمان 26 تشکرکرده اند .

آرمان 26 (چهارشنبه 22 دی 89)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 2,462 در 461 پست

Array

<tr>
    <td background="http://eghbali.blogfars.com/fotofiles/43249.jpg" colspan="3" align="center" bordercolor="#B50329" style="border: 0px groove #800000; padding: 4px; ">

عشق مثل آب می مونه می تونی توی دستات قایمش کنی ، اما آخرش دستاتو باز می کنی می بینی نیست . قطره قطره چکه می کنه و بدون اینکه بفهمی می بینی دستت پر از خاطره هاست .
    __________________________________________________ _________________________________

وقتی که گفتی تا آخر دنیا باهات می مونم اون موقع بود که فهمیدم چرا می گن دنیا دو روزه .
    __________________________________________________ _________________________________

عشق یعنی یه نفر دیگه هم آرزوهات رو بدونه .

عشق ایستادن زیر باران و خیس شدن با هم نیست ، عشق آن است که یکی برای دیگری چتری شود و او هیچ وقت نداند که چرا خیس نشد .

گفتم دوستت دارم نگاهی به من کرد و گفت: چند تا؟ دستام رو بالا آوردم و تمام انگشتهای دستمو نشونش دادم اما اون به کف دستام نگاه می کرد که خالی بود

اگه یه روز بهت گفتند 1000 نفر دوستت داره ، بدون اولیش منم . اگه یه روز بهت گفتند 100 نفر دوستت داره ، بدون اولیش منم . اگه یه روز بهت گفتند 10 نفر دوستت داره ، بدون اولیش منم . اگه یه روز بهت گفتند 1 نفر دوستت داره ، بدون اون یه نفر منم . اگه یه روز بهت گفتند كسی دوستت نداره ، بدون من مردم .!

به بازار سیاه رفتم برای خریدن عشق . ولی در ابتدای ورودم روی كاغذی خواندم: در غرفه هوس بازان عشق را به حراج گذاشته اند به قیمت نابودی پاك بازان .

همیشه برای کسی بخند ، که می دونی به خاطر تو شاد می شه ... واسه کسی گریه کن ، که می دونی وقتی غصه داری و اشک می ریزی برات اشک می ریزه ... برای کسی غمگین باش ، که در غمت شریکه ... عاشقه کسی باش ، که دوستت بداره .

می دونی چرا وقتی تو چشم های کسی نگاه می کنی بیشتر دوستش داری؟ چون خودت رو توش می بینی .

دنیا را بد ساخته اند ... کسی را که دوست داری ، تورادوست نمی دارد . کسی که تورا دوست دارد ، تو دوستش نمی داری . اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسند و این رنج است . زندگی یعنی این ... (دکتر شریعتی)

دوست آن نیست که هر لحظه کنارت باشد . دوست آن است که هر لحظه به یادت باشد . دوست واقعی کسی است که دست های تو را بگیرد ولی قلب تو را لمس کند .

معلم گفت: عشق چند بخشه؟ یه بار دستم رو از بالا تا پایین آوردم و با خوشحالی گفتم: یك بخش . ولی وقتی تو رو شناختم فهمیدم عشق سه بخشه:
    1- عطش دیدن تو
    2- شوق با تو بودن
    3- اندوه بی تو بودن

زندگی زیباست ، نه در رویا . بوسه زیباست ، نه برای هوس . پرنده زیباست ، نه برای قفس . دوست داشتن زیباست ، نه برای لمس كردن ، بلكه برای حس كردن

پدرم می گفت عاشقی یك شب است و پشیمانی هزار شب . حالا هزار شب پشیمانم ، كه چرا یك شب عاشق نبودم .

باهات نبودم ، برات که بودم . اگه چشمات نبودم ، نگات که بودم . همه ی گفتنی هام فقط تو بودی . اگه حرفات نبودم ، صدات که بودم . اگه پاهات نبودم ، یه راه که بودم . اگه گریه نبودم ، یه آه که بودم . تو خودت مثل روز آفتابی هستی اگه خورشید نبودم ، یه ماه که بودم . می تونستی واسه من یه چاره باشی ، توی آسمون دل .

ای عشق مدد كن كه به سامان برسیم ، چون مزرعه ی تشنه به باران برسیم ، یا من برسم به یار و یا یار به من ، یا هردو بمیریم و به پایان برسیم .

تو را چون آرزوهایم همیشه دوست خواهم داشت . به شرطی که مرا در آرزوی خویش نذاری .

زرد است که لبریز حقایق شده است ... تلخ است که با درد موافق شده است ... شاعر نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است که عاشق شده است .

نمی نویسم ... چون می دانم هیچ گاه نوشته هایم را نمی خوانی . حرف نمی زنم ... چون می دانم هیچ گاه حرف هایم را نمی فهمی . نگاهت نمی كنم ... چون تو اصلاً نگاهم را نمی بینی . صدایت نمی زنم... زیرا اشك های من برای تو بی فایده است . فقط می خندم ... چون تو در هر صورت می گویی من دیوانه ام

عشق یعنی خاطرات بی غبار دفتری از شعر و از عطر بهار . عشق یعنی یك تمنا ، یك نیاز ، زمزمه از عاشقی با سوز و ساز . عشق یعنی چشم خیس مست او ، زیر باران دست تو در دست او .

تو دنیای بچگی هر کی زودتر بگه دوست دارم برنده ست . ولی توی دنیای واقعی هر کی زودتر بگه دوست دارم بازنده ست .

فاصله عشق های معمولی را از بین می برد و عشق های بزرگ و جاودانی را شدت می بخشد . مانند باد كه شمع را خاموش و آتش را شعله ور می سازد .

به دنبال کسی باش که تو را به خاطر زیبایی های وجودت زیبا خطاب کند نه به خاطر جذابیتهای ظاهریت .

هرگز به كسی نگاه نكن وقتی قصد دروغ گفتن داری . هرگز به كسی محبت نكن وقتی قصد شكستن قلبش را داری . هرگز قلبی را قفل نكن وقتی كلیدش را نداری .

</tr>

</div>

5. 2 کاربر از پست مفید آرمان 26 تشکرکرده اند .

آرمان 26 (چهارشنبه 22 دی 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مهر 88 [ 19:01]
    سطح
    63
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 53
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    331

تشکرشده 338 در 126 پست

Array

وای این جا رو ببین چه خوشکله
    ممنون دادا مهربونه استفاده می کنم.

عضو فعال

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

دوست خوب مهربان دلسوز با تجربه اقای ارمان عزیز خیلی خیلی عا لی بود زییا قشنگ بود پر محتوا بود از شما تشکر و قدردانی می کنم

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 اردیبهشت 88 [ 16:47]
    سطح
    32
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 58
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

ممنون واقعاجو عالی ساختین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)