RE: اگه شما بودید چیکار میکرید ؟
سلام آقا siya عزيز
من اصلا كار اين خانوم رو تاييد نمي كنم و به شما حق ميدم كه در مقابل شما كار درستي نكردن و از صداقت شما سو استفاده كردن...براتون متاسفم
و اما اينجا لازم ميدونم يكي از رفتارايي كه ديدم بعضي از خانوما(تاكيد ميكنم بعضي از خانوما كه شايد تعدادشون خيلي خيلي كم باشه) ميكنن رو بتون بگم.......چون تازگيها شكست هاي عشقي بين دخترا رواج پيدا كرده و اكثر خانوما اين دوره بحراني يعني رها شدن توسط پسر مورد علاقشون رو تجربه كردن ديگه اين ترس و هراس هميشه با اكثر دخترا هست كه نكنه مجددا شكست بخورن و از يه سوراخ دو بار گزيده بشن....اينه كه گاهي بعضي خانوما سعي ميكنن موقعيت هاي مختلفي رو كه به دست ميارنو از دست ندن (و به قول معروف چند نفرو تو آب نمك ميزارن براي روز مبادا) تا اگه يه روزي رابطه اشون با عشقشون (يعني همون آقا پسري كه بيشتر دوسش دارن) به هم خورد سرشون رو با بقيه بند كنن تا از اين بحران جان فرسا عبور كنن(البته من نميگم كار درستيه بلكه برعكس به نظرم كار خيلي زشتيه......همون طور كه آقاييونم نبايد اينكارو بكنن!!! كه البته بعضي آقاييون محترمم اين كار زشت رو ميكنن) ........چون اكثرا دختر خانوما بايد منتظر باشن تا يه نفر به اونا پيشنهاد دوستي .آشنايي و ازدواج بده و اين موقعيت براشون هر زمان كه اراده ميكنن وجود نداره( درست برعكس آقايييون) و ميخوان گاهي اين فرصتا رو از دست ندن................
از اونجايي كه شما و اون خانوم هنوز تعهد رسمي با هم نداشتين گويا اين ترس در اين خانومم وجود داشته و اين شده كه هم زمان با 2 نفر رابطه اش رو شروع كرده كه از قضا هر دو طرفم عاشقو شيفته ي اون شدن(عجب شانسي داشته ها)
حالا شما بايد بفهمين كه آيا شما عشق واقعيش بودين يا اون آقا؟؟؟؟ با كدوم يكي از شما رابطه اش رو زودتر شروع كرده و كدوم يكي از شما زودتر تو دلش جا گرفتين؟؟؟؟؟ و اگه تحمل اين مساله (تقسيم عشقش و دروغ گوييش) خيلي براتون سخته رهاش كنين .....خوب يه هفته زمان كميه و معلومه كه مرتبا خاطراتشو مرور ميكنين....يه كم به خودتون زمان بدين...زمان حلال اكثر مشكلاته....شما آقاييون اكثرا در اين كار مهارت دارين.....
ولي البته شما هم در حق اون دوستتون(دوست پسرتون كه شما رو واسطه كرده بودن) خيانت كردين..... مطمئن هستين اين ماجرا از جانب ايشون آب نميخوره؟؟؟!!!
هر كس به طريقي دل ما ميشكند
بيگانه جدا دوست جدا ميشكند
بيگانه اگر ميشكند حرفي نيست
من در عجبم دوست چرا ميشكند!!!!!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)