دوستان خوبم سلام، امیدوارم ایندفعه دوستان کمکم کنم تا مشکلم حل بشه. من می خوام بگم که همسرم خیلی حرف می زنه البته این خیلی حرف زدن ها فقط توی جمع هست و برعکس توی خلوت خصوصی دونفرمون خیلی کم صحبت می کنه. از وقتی باهاش آشنا شدم و عقد کردیم و الان هم که 9 ماه هست ازدواج کردیم هر جا که رفتیم توی هر جمعی چه فامیل چه غریبه اون قدر حرف می زنه که حد نداره، یکریز حرف می زنه، شوخی می کنه بلند بلند می خنده، از رفتارهای خنده آور پدر و مادرش برای دوست و آشنا تعریف می کنه و بعضی موقع ها به قولی اونها رو مسخره هم می کنه که دیگرون بخندن، البته این رو هم بگم که اصلا اعتماد به نفس پایینی هم نداره که فکر کنید برای جلب توجه داره این کارها رو می کنه، نمی دونم اصلا برای چی این کار رو می کنه! چند ماه اول نامزدی وقتی برای آشنایی با دوستان و فامیل دعوت می شدیم و من برای اولین بار به دیدن اونها می رفتم همسرم حتی از رفتارها و گفته های من و از خانواده ی من هم برای حرف زدن و مسخره کردن و خنداندن دیگران استفاده می کردن که به مرور زمان وقتی با ناراحتی های من مواجه شدن این رفتار رو در قبال من و خانواده ام کنار گذاشتن، اما در قبال خانواده ی خودشون و در کل پرحرفی هاشون دیگه حسته شدم، به نظر من حتما دلیلی داشته که حضرت علی (ع) این قدر بر کم صحبت کردن و بیشتر فکر کردن تاکید داشته اند. البته حرف زدنهای پی در پی و مکرر ایشون همیشه هم بیخود و مسخره نیست، وقتی در مورد موضوعی بحث می شه ایشون خیلی منطقی و قشنگ برخورد می کنن که همیشه تحسین دیگرون رو بر عقل و درایت خودشون برانگیختن اما بالاخره پرحرفی های ایشون باعث میشه که بعضی موقعها حرف و صحبت هایی بکنند که یا من رو ناراحت می کنه و می رنجونه یا از شنیدن اون حرفها توی جمع خجالت می کشم و یه جورایی شخصیت خودشون هم زیر سوال می ره! بعضی موقع ها اون قدر حرف می زنن که مادرشون حتی مادرشون بهشون می گه همون توی جمع که بسه! دیگه کمتر حرف بزن! یا خواهرشوهرم وقتی برادرهای همسرشون بیاد خونشون و ما هم اون جا باشیم (چون برادرشوهرهاش از لحاظ تحصیلی و اصولا عرفی آدم های با شخصیت و باکلاسی هستن) به همسرم تذکر میده که (کمتر پیششون حرف بزن یا خدا کنه که مثلا مهدی سوتی نده یا حرف بدی نزنه) و تا حالا خیلی هم شنیدم که ازشون و از خاکی بودن و متواضع بودنشون دیگران تعریف کنن. اما خیلی هم شنیدم که اون مردی که خیلی حرف می زنه مرد خوبیه! مهدی چقدر پرحرفه! و شنیدن این حرفها و گفته های خواهرشوهرم و بعضی مواقع مادرشوهرم واقعا ناراحتم می کنه و اذیت می شم. تو رو خدا کمکم کنید تا برای این عادت بد ایشون راه حلی پیدا کنیم
این موضوع خیلی فکرم رو مشغول کرده و البته ناراحت و پریشون، از شما آقای سنگ تراشان و دوستان خوبم خواهش می کنم که راهنمایی ام کنید.
مچکر و ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)