سلام-دوست دارم این سوالمو اقایون جواب بدن.ارتباط دختر و بسر در دوران دوستی با قصد اشنایی بیشتر تا چه مرزی نباید فراتر بره؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکرشده 2 در 2 پست
سلام-دوست دارم این سوالمو اقایون جواب بدن.ارتباط دختر و بسر در دوران دوستی با قصد اشنایی بیشتر تا چه مرزی نباید فراتر بره؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکرشده 1,247 در 437 پست
سلام
اگر تاپیکهای همین تالار را مطالعه کنی متوجه میشی .
بنظر من رابطه باید زیر نظر کامل خانواده ها باشه و از صحبت فراتر نره ( اونم بدون احساسی کردن رابطه )
رابطه ای که چیزای دیگه توش باشه به همون چیزای دیگه ختم میشه نه ازدواج .
digitalman (جمعه 04 اردیبهشت 88)
تشکرشده 14 در 8 پست
منم با نظر digitalmanموافقم
تشکرشده 4,459 در 1,179 پست
سلام بر دوست عزیز و گرامی...
چند کلمه در سوال شما وجود دارد که باید روی آنها مناور بیشتری داد....(دوستی...اشنایی یا همان شناخت)
دوستی: بستگی به این دارد که ما دوستی را چگونه تعریف کنیم...اگر تعریف ما از دوستی محدود به همین روابط گذرای دخترپسری هست همان بهتر که این رابطه ها با توجه به باورهای غلط و رایج در جامعه و با توجه به نتوانستن برقراری ارتباط درست برخی از ما....از حد و مرز خود فرا نرفته و در سطح "گفت و گوی معمولی" باشد...
اما در مورد " آشنایی یا شناخت": بنظر بنده سوال شما اشتباه است چون روابط و دوستی های دختر و پسر هیچگاه نباید وسیله ای برای آشنایی یا شناخت بیشتر طرف مقابل باشد زیرا در این گونه روابط "آشنایی" تحت تاثیر عوامل مختلفی آن معنایی واقعی خود را از دست می دهد و نمی توان واقعا و با آگاهی کامل کسی را شناخت یا با او آشنا شد...
موفق باشید
حسین پور (سه شنبه 01 اردیبهشت 88)
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام
من همين امروز به جمع شما دوستان پيوستم
اميدوارم كه چيزاي زيادي ازتوون ياد بگيرم
من چند ماه پيش توي يك مركز دانشگاهي مشغول به كار شدم
بعد از مدتي از يكي از همكارانم خوشم اوومد
تمام رفتار و حركاتش رو زير نظر داشتم
بعد از او خواستم كه وقتي رو در اختيارم بگذاره تا باهاش صحبت كنم
ايشان قبول نكردند و من از اين كارش خوشحال شدم
بار 2 ايشان را از نيتم آگاه كردم
به وي گفتم كه اين جريان را با مادرش در ميوون بذاره و با اجازه او با هم صحبت داشته باشيم
حالا كه پيش شما هستم....چند ماهي ميگذره
هر 2 عاشق يكديگه شديم و تمام صحبتهامون رو انجام داديمم
خونواده هاموون در جريانن
و انشاالله بعد نوروز دست به كار ميشيم.....خستتوون نكنم ....اينارو گفتم كه بدوونين رابطه اگه صحيح باشه
اگه دلها پاك باشن...اگه نيتها خدايي باشه...و اگه اين رابطه تنها براي آشنايي جهت وصلت باشه...واگه به بيراهه نره....اشكالي نداره
ببخشيد كه سرتوون رو درد آوردم
زندگي دفتري از خاطرهاست
يك نفر در دل شب
يك نفر در دل خاك
يك نفر همدم خوشبختي هاست
يك نفر همسفر سختي هاست
چشم تا باز كنيم عمرمان مي گذرد
ما همه همسفريم
تشکرشده 113 در 55 پست
سلام
به نظر من شما قبل از روبرو کردن خانواده ها میتونی اون بیشتر بشناسی،یا حتی بهش بفهمونی که چقدر دوستش داری(اوون هم فقط در رفتار نه کلام).....فقط دوست عزیز فراموش نکن که حد و مرزها را نشکونی!!
تشکرشده 2 در 2 پست
سلام من با نظر نقاب مخالفم چون اگه دختر و پسر به یک سری اصول اخلاقی پایبند باشن میتونن بایه دوستیه خوب وسالم از هم دیگه شناخت زیادی پیدا کنن البته میدونم این بخش از حرفم که ازاصول اخلاقی حرف زدم بعد از دوستیه دختروپسر ولی به نظر من تو این جامعه با وضعی که الان داریم این ارتباط سالم اشکالی نداشته با البته این یه نظر شخصیه در هر حال سعی کن یه کاری نکنی که بعدا پشیمون بشی موفق باشی
تشکرشده 56 در 35 پست
البته فايتر جان اين رو هم مد نظر داشته باش كه دختري و پسري كه به اصول اخلاقي معتقد باشن خيلي كم پيدا ميشه.
تشکرشده 4,459 در 1,179 پست
سلام بر دوست عزیز..بله نظر هر کسی قابل احترام است ولی اگر دقت فرمایید من در نوشته های خود به چند نکته اشاره کردم که عبارتنداز::نوشته اصلی توسط fighter
من نوشته ام>>دوستی: بستگی به این دارد که ما دوستی را چگونه تعریف کنیم...اگر تعریف ما از دوستی محدود به همین روابط گذرای دخترپسری هست
>>>>منظورم این بوده که اگر دوستی همین روابط رایج میان بسیاری از دختران و پسران است در این روابط چون اغلب دو طرف نمی توانند رابطه درستی را با یکدیگر برقرار سازند و این که اصولا به نظر بنده شکل گیری اینگونه دوستی ها فعلا در جامعه ما بر معیار درست و بر اصول برقراری رابطه صحیح استوار نیست و با توجه به موانع بسیاری که در راه شناخت دو طرف وجود دارد ...در این گونه دوستی ها نمی توان شناخت کاملی را از همدیگر بدست آورد....
حال اگر نحوی صحیح برقراری ارتباط را دانستیم و شکل گیری این چنین دوستی های با توجه به معیارها و اهداف درست بود...می توانیم شناختی را از طرف مقابل بدست آوریم و بازهم می گوییم نه شناخت کامل...چون اصولا ما نمی توانیم فردی را بطور کامل بشناسیم چون رفتار و چهره واقعی شخصی بعد از ورود به زندگی مشترک و در مواجهه با سختی های زندگی نمایان می شود...
موفق باشید
حسین پور (سه شنبه 01 اردیبهشت 88)
تشکرشده 992 در 530 پست
آشنايي بيشتر تا چه حد؟!
آشنايي بايد باشداما نه تا حدي كه وارد حريم خصوصي همديگر شويد.
روابط نزديك فيزيكي و روابط عاطفي و احساسي همگي حريم شخصي شماست كه بايد از ديد غريبگان مخفي بماند.
دانه (جمعه 04 اردیبهشت 88)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)