به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 08 دی 91 [ 21:04]
    سطح
    86
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 2,462 در 461 پست

Array

درد دل آخر سال !!!

<embed src="http://mp3-minos.persiangig.ir/persian/pirahan_usef.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflash player" type="application/x-shockwave-flash" width="1" height="1" quality="High">

ای خدا ....

ای دگرگون کننده احوال کائنات ؛ و ای هستی بخش بی زوال ! با یاد روشن تو ، بهاری دیگر در صفحه زمان ، متولد می شود تا مهد تولد ، سالی تازه باشد.

سلام برتو که تازگی را دوست داری و بهاررا بهانه تجلی سلایقت در ذات عالم قرارداده ای !

تقویم را ورق می زنم ، ثانیه ها درشتابند و دقایق بی قرار و بی تاب و ساعات درهیجان ماجرایی خوش . صدای قدم های سبز بهار درگوش جانم می وزد و من خمارآلوده ی آن لحظه ای هستم که " مقلب القلوب والابصارعشق " ، شراب طهورایی صبح را ، در جام دلها می ریزد تا جان آدمیان شیفته ی نفخت" فیه من روحی " آن ذوالجلال والاکرام گردند .

بهار را می نگرم و تازه بودن همواره ی لطف خدا را به یاد می آورم .

بهار را می نگرم و با الهام ازتحولات ظاهر زندگی ، به تحولی درونی می اندیشم .

بهار ، بازتاب راز حیات در عرصه هستی است و عید ، لبخند شادی بر دل ها نشستن .

سلام بر تو ای خدا که بهار را آفریده ای تا بی زوالی خود را به اثبات رسانده باشی.

بهار ، با سبدهای شکوفه و کاسه های لبخندآمده است تا روح خمودمان را در دشت های معرفت و آگاهی جاری کند تا درآیه ی بلند احسن الحال گسترده شویم .

سال 1387 با تمام غم ها و شادی هایش ؛ با تمام لحظه های سپید و سیاهش ؛ با تمام دقایق خاکستریش ؛ درگذراست تا سال دیگری ورق خورد ودراین عبور آخرین برگ های تقویم ؛ سالی نو درحال آغاز است که با نام و یاد خوب تو بهترین یگانه عالم ؛ می توان گفت :

سال دو رکعت اوج اوج بزرگی و مهربانیت

سال یک تسبیح سجاده ی ایمان و عشق

سال محول الحول و الاحوالت

سال مدبر الیل و النهار عشقت

سال ساعات خوب ثانیه هایت

سالی که بهشتی ترین لحظه آواز مقلب القلوب والاحوالت ؛ که تبلوری از:

روشنایی آبی صبح ؛ فاتح تمام واژه های ناب ؛ مالک جهانی که بی مثل ومانند است .

واینک سالی تازه می رسد ؛ چون رودی در پی دریا شدن ، مثل ذره ایی در رسیدن به تکامل دلپذیر و من عاشقانه تر از همیشه و بی تاب تر از تمام روزها وشب های سپری شده آواز سر می دهم که :

خدایا تو بهترینی برای دل من ، آه ، که اگر نبودی به پایان می رسیدم میان این همه نامردمی ،واگرنبودی من نیزنبودم ، که بدون تو چقدر خود را خالی وبی شوق حس می کردم .

واینک مهربان خدایم در قدم های آغازین وآهسته بهارین ، وبا بهترین ترانه های قلبم ، نغمه وار می سرایم که :

تا بی نهایت تمام مثنوی های خوب ، تا اوج تمام شکوفه دادن ها ، تا فراز قله های بشکوه غزل ، تا فراسوی تمام بودن ها و خواستن ها و داشتن ها ، دوستت دارم و می پرستمت ای مهربانترین یگانه هستی .

به راستی که من جانشین خداوندم درزمین و با قدرتی که خود همواره از آن غافلم ، می توانم بهارممتد را درلحظه لحظه زندگی ام جریان دهم و بذرتازگی را تا ابدیت در خویش بپرورانم .

معبودا ! دل ها ، آفتاب گردان تو شده اند و چشم ها به سوی تو، به دور روی تو طواف می کنند ، هم گام با بهار. دل هایمان ، خجسته این همه مبارک باد و گام هایمان ، مصمم وامیدوار ، می روند تا پیک مهربانی و صمیمیت باشند ، تا خانه های دوستی ، با نفس های تبریک ومهر ، پیوند بخورد و دستان عشق ، زنگار بشوید ازهرچه بی تپشی و سکون .

شهر، لبخند می زند چهره مهربان بهار را وعابران که دل تکانده اند ازگرد و غبار ناراستی ، دست دردست نسیم ، رهسپار جشن طبیعت می شوند.

ای تغییر دهنده حالت ها . مرا به بهترین حالات متحول کن . در رستاخیز شاخه های خشکیده ، اگر قلبم تاکنون ثمری نداده است ، دور ازخورشید تو بوده . حالا که سرگردان می چرخم و پناهی نمی یابم ، فصل سرد درونی مرا به فروردین یاد خود پیوند بزن تا ببینی لحظه تحویل دلم را که چه سان از چشم هایم ، سکه های دعا می ریزم و انگشتانم ، سبزترین سبزه ها خواهد شد برای یافتنت . و ماهی سرخی در اندیشه ام رو به روی آیینه تو به رقص درخواهد آمد . ای بزرگ وای مهربان خدایم.

ای خوبان ، بیائید دریابیم هدیه دوباره زندگی حیات را ، که دوباره آغازشده است ؛ آغازی گرم و نشاط انگیزپس از پایان سرد زمستانی ، بی کینه های زمستانی و با حرف های جدید ، به دور از گذشته های تکراری و خندیدن در کنارهم با تجربه یک زندگی دوباره طبیعت

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 2,462 در 461 پست

Array

RE: درد دلهاي آخر سال !!!

دوستان عزيز بازم دلم گرفته حس غريبي دارم ، حسي كه نميشه وصفش كرد !!! احساس مي كنم يه سال پيرتر شدم امسال سالي پر فراز و نشيب واسه من بود !!! شما چي چطور گذروندين امسال رو؟
    دوستان تالار همدردي يه سال ديگه از عمرمون به همين راحتي گذشت!!! يك سال از جواني و شور ونشاطمون !!! يكسال تجربه به دست آورديم ، يكسال زحمت كشيديم !!! اما اين يكسال ما چقدر منتظر آقامون بوديم؟!!!
    آيا منتظر خوبي بوديم ؟!!!
    امیدوارم در این بهار طبیعت دلتان نیز بهار را تجربه کند

امیدوارم که از این تحوٌل عظیم جهان هستی ما نیز بی نصیب نباشیم

ما نیز بهاری شویم

دل را از غبار شرک ، کفر ، منیٌت ، غرور ، شهوت ، نسیان و نفاق پاک کنیم

و آنگاه دلی خواهیم داشت که لایق است اسم مهدی را صدا کند و برای غریبی او بگرید

آری بیائید با تحوٌل خود کمی از تنهائی آقایمان بکاهیم

بیائید اصل خود را که در زرق و برق های دنیا گم کرده ایم دوباره بیابیم و آنرا صیقل دهیم

سالهاست که در لحظه تحویل سال این دعا را زمزمه می کنیم

یا مقلٌب القلوب و البصار

یا مدبٌر اللیل و النهار

یا محوٌل الحول و الاحوال

حوٌل حالنا الا احسن الحال

از خدا می خواهیم که حال ما را به بهترین احوال تغییر دهد

امٌا

"طبیب عشق مسیحا دم است و مشفق لیک

چو درد در تو نبیند که را دوا بکند"

درد آری درد

درد مولانایی

"من درد تو را ز دست آسان ندهم

دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم

از دوست به یادگار دردی دارم

کان درد به صد هزار درمان ندهم"

قبل از تقاضای درمان باید دردمند بود که همانا

"مرد را دردی اگر باشد خوش است

درد بی دردی علاجش آتش است"

خدایا ما را به درد عشق خود گرفتار کن

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,459 در 1,179 پست

Array

RE: درد دل آخر سال !!!

انشاءالله ...
    عالی بود..چقدر زیبا حرف زدی..یه جورایی فکر می کنم حرف دل منو گفتید...ممنون

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 آبان 89 [ 17:57]
    سطح
    42
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    90

تشکرشده 94 در 50 پست

Array

ممنونم ارمان عزیز
    متن خیلی زیبا و تاثیر گذاری بود
    با خوندن اون تمام روزای این سال جلو چشام رژه رفتن
    وحالا که روزای اخرش هست
    خداحافظی از سالی که داره تموم میشه.......................................... ..................

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 13 بهمن 91 [ 23:57]
    سطح
    53
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 167
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    564

تشکرشده 574 در 212 پست

Array

سلام!
    امسال سال نو آوری و شکوفائی بود.منم سعیمو کردم تا اونا که میتون در زندگی خودمو و اطرافیانم تحول بوجود بیارم و شادی ببخشم و بدیها رو نبینم و... ولی امروز که اینجا نیستم حس میکنم با همه مدارک پوشالی و حرفهائی که از سر مهر و محبت زدیم و جوابی ندیدیم /خوبی اگر بود فقط از لطف خدا و بعضی دوستان خدا بود/ خسته ام و تنها تر از همیشه!
    همه تون برای بهار برنامه و آرزوهائی دارین و میدونید کجا میخوان برین و چه کار میخواین بکیند جز من که...
    ولش کن الان یه عالمه از همین روانشناسائی که به هدفهائی که دارین رسیدن هیچ کس جلوی پیشرفتتونو نگرفت تا منتظر گریه اتون باشه جمع میشیدو میگید "به لطف خدا امیدوار باش!"
    انگار چیزی غیر از این لطف ما را تا حالا و اینجا زنده نگه داشته!
    خوش باشید!

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 2,462 در 461 پست

Array

" رب انی لما انزلت الی من خیرفقیر "

پروردگارا... ای پرورنده ی روح وجان ... من فقیرم ...فقیرخیر و رحمتت !

یارب ... فقیردرگاهت را اندک عنایت و گوشه چشمی کفایت کند !

یارحیم ... رحمتت را نیازمندم....

گاهی وقتا ، آیات الهی اونقدر عمیق هستن که ، دوست نداری در موردشون توضیح بدی . اونقدر ملموسن که ، دوست نداری ترجمه اشون رو و یا تفسیرشون رو بخونی .

فقط دوست داری چشماتو ببندی و در آسمان بی کرانی که پیش چشمات متجلی شده آزاد و رها پرواز کنی . و به هیچ چیز فکر نکنی تا اسماء عظیم و بیکران الهی ، در ذهن محدود و بی مقدارت اسیر نشن . فقط آزاد و رها احساس کنی که ، دیگه جاذبه ای از طرف زمین احساس نمیکنی .

بعد احساس کنی که دیگه کاری با زمین نداری و می تونی آزاد در آسمان پرواز کنی. و اونقدر معانی عرش سیرابت کنن که نیازی نداشته باشی به بازیچه هایی که زیر پاهات توی زمین می گذره فکر کنی .

و به این فکر کنی که، لطف خدا چقدر بی انتهاست. و به یاد بیاری اونوقتی روکه ، پشت گردنه ها، ترس از عبورمتوقفت کرده بود ، دیگه هیچ کدوم از این مفاهیم برات معنایی نداشت.

و به این فکر کنی که توی این عالم نمیشه همه مفاهیم و، با فکر کردن بدست آورد. یه چیزیایی هستن که مثل نسیم می مونن . نسیمی که باید بری تا بهت بوزن... و هر جا تو مسیر قدسی ات متوقف شی ، دیگه بهت نمی وزن.

ودیگه ، به این فکر کنی که ، اگه تا حالا گیر نکردی و اگه نسیمی به چهرت می وزه، همش لطف خداست.به فقر خودت فکرکنی و غنای خدا . و عبور عمر رو ببینی ، در این بازیچه دنیا. و به این فکر کنی ،که شاید تا حالا حدود یک سومش رو طی کرده باشی . و از اینکه تا حالاش رو تونستی بیای بالا ، بخودت ببالی . و به آینده نگاه کنی . به مسیری که هر روز سخت تر و سخت تر میشه. و باز به ضعف خودت و به لطف خدا فکرکنی ...و به معراج...

{اللهم ان تشا تعف عنا بفضلک و ان تشا تعذبنا بعدلک فسهل لنا عفوک بمنک و اجرنا من عذابک بتجاوزک فانه لا طاقه لنا بعدلک و لا نجاه لاحد منا دون عفوک}

صحيفه سجاديه

خداوندا چو خواهی بر ما ببخشی ، از فضل و کرمت خواهد بود و چو بر ما عذاب فرو فرستی،از عدلت باشد و بس.

بار الهی، بر ما منت گذار و به بزرگی ات عفو گردان و با گذشتت از عذاب، ایمن مان گردان .چرا که ما را ،طاقت مقابله با عدل تو نیست و بی تو، هیچ نجاتی نباشد .. بی تو هیچ نباشد..

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 دی 89 [ 22:29]
    سطح
    35
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 95
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 3 پست

Array

ممنون ارمان جان خیلی قشنگ بود

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 2,462 در 461 پست

Array

نشنو از نی ، نی حصیری بی نواست--- بشنوازدل ، دل حریم کبریاست

نی بسوزد خاک و خاکستر شود --- دل بسوزد خانه ی دلبرشود

وقتی فکرمیکنم ، یک عمر به خدا، همه به نوعی دروغ می گیم و خدا هیچ وقت به خاطر دروغ ها مون ، مارو تنبیه نکرده ، و مورد قضاوت قرار نداده . و در باورمون فکرمی کنیم که ، هر چی می گیم خدا باور می کنه ، و هر بها نه ای می یآریم ، خدا قبول می کنه. ولی مگه جزاینه که خدا بابزرگی ومهربونی وبخشش هاش ، یجوری می خوادآدمها رو متوجه اشتباهشون کنه که خالص تربشن . ولی خودمونیم ، خداجون ، هر چه خواستیم و می خواهیم عطا کردی و هرموقع وزمان خواندیمت ،حاضر شدی .
    اما ما چی ! هرگز ، حرف هاتو باور نکردیم ، چون اگه باورمی کردیم اشتباهاتمون صفرمی شد، وعده ها تو شنیدیم ، اما نپذیرفتیم. چشم ها مونو بستیم ، تا خدا را نبینیم و گوش ها مونو هم، تا صدای خدا را نشنویم . از خدا می گریزیم بی خبر از آن که خدا با ماست و دروجود ماست .مگه نه اینکه خدا از رگ گردن هم به ما نزدیکتره.

ولی وقتی خداجون می شینم وفکرمی کنم می بینم منم تواین میلیون ها مخلوفاتت یه بنده گناهکارت بیش نیستم ودیگه مونده به کرمت وبزرگیت وبخشش ات .

ولی وقتی به روزهای سوخته وازدست رفته ام فکرمیکنم ، که وقتی می خواستم کاخ آرزوها مو اونطور که دلم می خواست ، بسازم نه آن گونه که خدا می خواست . به لحظه ایی رسیدم که ، چشم بازکردم دیدم ، اغلب ساخته ها م ویران شدند و زیر خروارها آوار، سرخوردگی وغم وشکست موندم. من زیر ویرانه های دل ، که هرکس بنوعی برای خودش رقم میزنه ، دست و پا زدم و کسی نبود که اون لحظه دردم رو بخونه ازچشا م . هیچ کس فریا د دلم رو نشنید و هیچ کس یاریم نکرد. دونستم که نابودی ، روح وروانم رو خودم مهیا کردم . و باید رفیق وهمدم افسردگی باشم .
    دراین وقت بودکه ، با شرمندگی فریا د زدم خدایا ! اگر مرا نجات بدی ، اگر ویرانه های وجودم رو آبا د کنی با تو پیمان می بندم هر چه بگی همون رو انجام بد م. با فریا د درون ، خدا رو صدا کردم که ، خدایا ! نجا تم بده . می دونستم تواون زمان فقط ، خدا تنها کسی هست که حرف ها مو باور کرد ومنو پذیرفت. نمی دونم چطور، اما در کمترین مدت خدا فریا درسم شد و دوباره احساس آرامش کردم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

سلام
    آقای آرمان انقدر دل ما رو نسوزون .اشک من یکی رو درآوردین ! اصلا" چرا بوی پیراهن یوسف رو گذاشتین؟؟؟این آهنگ منو بیچاره می کنه چرا؟ من خودم به اندازه کافی نه ، بیشتر از کافی دلم گرفته شما دیگه چرا؟؟؟

من یکی برای آقا هیچ کاری نکردم هیچی ، باعث غصه شون هم شدم .زبانا" و در بین مردم میگیم منتظریم ، آقا رو دوست داریم و به یادش هستیم ، افتخارمون اینه که چند باری رفتیم جمکران و ...همین !

اما تو همین جمکران رفتن هامون خداییش چقدر برای خود آقای غریبمون دعا کردیم؟ چقدر اونجا وجود نازنینشون رو احساس کردیم؟
    چقدر حرفشونو گوش کردیم ؟ ..........
    هرکی میره جمکران میره که واسه خودش یه دعایی که نه صدها دعا و خواسته داشته باشه! میره که آقا مریضشو شفا بده...میره که صاحب خونه بشه!....میره که گرفتاریهای دیگه اش حل بشه .....

اما !
    ای خدا ! میخوام فریاد بزنم که پس خود آقا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مَتی تَرانَا وَ نَراک یا صاحب الزمان؟

اون غریبه .اون از حق خدادادیش محرومه .اون باید بیاد و ...............

آقا جونم ! الهی من فداتون بشم !الان که دارم اینا رو می نویسم تو اشکامو می بینی؟من توی اتاق کارم بدون اینکه نگاه اطرافیانم برام مهم باشه دارم گریه می کنم.
    به خدا دلم برات تنگ شده آقای من ! عزیز دلم ..قربوتنون برم .تنها کاری که می کنم اینه که هر روز بهتون سلام میدم و قتی از خونه میام بیرون ...وقت خواب دعای فرج می خونم..........بعد از هر نمازم دعای فرج می خونم ......... یه چند سالی میشه که هر روز صبح بدون استثناء بعد از نماز صبحم دعای عهد میخونم.....
    شبهای چهر شنبه و جمعه نماز خودتونو می خونم و اگه خونواده مزاحمم نشن و هی نگن کجایی و چیکار می کنی یا بیا میوه بخور!!!!!!
    باهاتون حرف میزنم مثل الان ، و گریه پشت گریه به خدای سبحان قسم بعضی وقتا تو همین موقعیتها کنار خودم احساستون می کنم طوری که دستمو دراز می کنم تا دستمو بگیرین ..
    اما .ای خدا دارم میمیرم .. آقا تو دستمو گرفتی بارها و بارها اما من بیچاره و نادون اون وقتها رو حساب نمی کنم .تو منو میبینی و مواظبم هستی ..اما من تو رو نمی بینم چون گناهکارم .......

آقا جون به خوبا سر میزنی مگه ما بدا دل نداریم؟

تا ما اهل انتظاریم
    جمعه مون سرد و کسل نیست
    جمعه روز خوب عشقه
    روز تعطیلی دل نیست

کی می آی قبله عالم ؟
    تا دلامون بشه روشن؟
    کی می آیین یوسف زهرا (س) ؟
    خوشم به بوی پیرهم

تو که دل می بری با یک نگاهی ........نگاهی هم به ما کن گاه گاهی
    تو که بیگانه را هم می پذیری...........بده یک گوشه ما رو هم پناهی

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام

در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی
    ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام

پایان رسد شام سیه آید حبیب من ز ره
    اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام

ای وای ازاین غوغای دل از دلبرم هستم خجل
    وقت سفر ماندم به گل من کاروان گم کرده ام

نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام
    اما ببین نامردی ام صاحب الزمان گم کرده ام

من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام
    آقا تو را گم کرده ام آقا تو را گم کرده ام

بنوشتم این نامه چنین با خون دل ای مه جبین
    اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام

شرمنده ام اما بگ شرمنده ام اما بگم
    آقا تو را گم کرده ام آقا تو را گم کرده ام

یا مهدی عَجِل عَلَی ظُهُورِک

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مرداد 94 [ 14:38]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    11,614

تشکرشده 12,542 در 2,269 پست

Array

آرمان وموعود عزيز
    درادامه ارسالهاي زيباي #2و9 ميخوام بگم آيا
    احسن الحال جز با ارتباط پيوسته با امام عصر(عج) وحضور در دولت کريمه آن امام عزيز ، بدست مياد؟؟
    پس بياييم در کنار زيبائي بهار به ياد داشته باشيم که او ربيع النام ونضره الايام هست وبهار ظهور اونو از خدا طلب کنيم.
    در لحظه تحويل سال ، با خوندن دعاي عهد با امام زمانمون تجديد عهد کنيم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)