سلام من از خانواده شوهرم به خصوص مادر شوهرم نفرت دارم و هر روز براش ارزوي مرگ ميكنم با خواهر شوهرام خوبم اما از مادر شوهرم بدم مياد نميدونم چرا ؟ كمكم كنين![]()
تشکرشده 20 در 10 پست
سلام من از خانواده شوهرم به خصوص مادر شوهرم نفرت دارم و هر روز براش ارزوي مرگ ميكنم با خواهر شوهرام خوبم اما از مادر شوهرم بدم مياد نميدونم چرا ؟ كمكم كنين![]()
تشکرشده 657 در 204 پست
سلام
به تالار خوش اومدی عزیزم
اگه یه گشتی تو تالار بزنی خیلی ها رو مثل خودت می بینی
دلیل این نفرت چیه؟؟
تشکرشده 45 در 28 پست
واي ترو خدا اين حرف رو نزن،مرگ اونم براي مادر شوهرت....بديهاي مادر شوهرت رو به خوبي هاي شوهرت ببخش.
مشكل از چيه؟
تشکرشده 91 در 45 پست
سلام عزیزم اینکه غیر عادی نیست نیازی به حل نداره تا حالا کی رو دیدی از مادر شوهرش خوشش بیاد؟
تشکرشده 45 در 28 پست
ویونا عزيز اين حرف رو نزن به جاي اينكه ايشون رو راهنمايي كني آتيش به.....
خدا شاهده من مادر شوهرم رو واقعا دوست دارم اونم در صورتيه كه حتي بدون اجازه اون نميتونم موهام رو رنگ كنم اگه غير از اين باشه تا يه ماه سرسنگين و ...
فقط اگه شوهرتون رو دوست داشته باشيد ميتونيد به خاطر اون مادرش رو هم دوست داشته باشيد.البته استثنا هم وجود داره.
تشکرشده 91 در 45 پست
البته استثنا هم وجود داره.
همه آدما که مثل هم نیستند
تشکرشده 30 در 20 پست
تورو خدا از این حرفهای خاله زنکی دست بردارید مادر شوهر حامل اسم مقدس مادره اگر باور کنی که اونم یک مادره هیچ وقت نمیتونی اینطور بگی ! به این موضوع فکر کنید که شما هم روزی مادر میشین برای جگر گوشه تون کلی زحمت میکشید شاهد بزرگ شدنشین با ناراحتیهاش اشک میریزید بعد از ان همه یکنفر پیدا بشه و به صرف اینکه مادرید از شما متنفر بشه . اگر منصف باشین و منطقی میبینی که این عین گناه است و خداوند نمی بخشت حتی اگر مادر شوهرت با تو ناسازگاره بازم راه داره اگر دوست داری مشکلت حل بشه بیشتر توضیح بده
تشکرشده 29 در 19 پست
آدم که الکی از کسی متنفر نمیشه . چی شده که ازش متنفری ؟
تشکرشده 16,567 در 3,447 پست
اگر همسرت هم تا این اندازه احساس ناب نسبت به مادر شما نشان دهد خوشحال می شوی عزیزم . باید نوع دیدگاه تان را عوض کنید .این حرفها یعنی چه . شما مگر می توانی از مادر خودت متنفر بشوی ؟! این دیدگاه و این فرهنگ غلط را باید ریشه کن کرد . من نمی فهمم ما چطور به خودمان می توانیم به خود اجازه بدهیم از احساس یک مادر نسبت به فرزندش که بسیار هم مقدس و قشنگ است چنین احساساتی را در خود به وجود بیاوریم . مادر همسر شما هر کاری هم که بکند شما حق ندارید از وی متنفر شوید همانطور که همسر شما چنین اجازه ای ندارد . باید از احساسات خود مراقبت کنید شما هم روز ی مادر پسری خواهید بود و چقدر زشت خواهد بود که عروست از تو متنفر باشد ! اینطور نیست ؟!
تشکرشده 4,202 در 1,430 پست
ممكنه به خاطر تاثير رفتار و حرفاش روي همسرت ازش متنفر باشي؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)